İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Inşallah ya ben çok pimpirikliyimdir o yüzden hep kötüsü gelir aklıma kadın doğuma gidicem sabah bu arada ben oruç tutamam demi niyetlenmedim
Tutma canım bencede arkadaşında dediği gibi hamileler için oruç tutmak önerilmiyor. Bende çok pinpirikliyimdir ama emin ol çoğu şey psikolojik olur sen hep en iyisini düşün ben ne zaman sinirlensem midem bulanır gitmediğim doktor kalmadı hepsi psikolojik dedi. O yüzden diyorum kendine dikkat et ve iyi düşün hele ağlamak en son yapıcağın şey olsun :)

Tutamıyorum ki kendimi sulu göz oldum iyice

Tutamıyorum ki kendimi sulu göz oldum iyice
İşte bunlar hep yaramaz bebişinden oluyor :) Belliki orda sana tutunmaya çalışıyor şuan sende ağlayarak yardımcı olamazsın ki ona. Yat dinlen ve dikkat et her dkna. Belkide bu testin düşüklüğünden dolayı kafana taktığın için kanaman geldi. Rahat ol biraz Allah nasip ettiyse eğer onu korur merak etme :)

Inşallah canım benim çok sağol valla

Evet gerçekten öyle çift çizgiyi görmekle bitmiyor :) sen içini ferah tut her şey güzel olsun canım benim şuanda bata 8 9 gün var ama tek tarafli kasık ağrısından başka bir şey yok zaten belirti arayınca çok çıkıyor en iyisi sakin sakin beklemek

Çok şükür siz iyisiniz ya. Merak ettim iyi olmanıza sevindim :) bende iyiyim cok şükür gelecek hafta ebemle randevum var oda beni ultrasona yollayacak bebeğimi gorucem insallah :)
İnşallah canımm:)) cok sagol beni merak edip yazmıssın:) ne güzel arkadaslıklar kurmusuz burda

Matsiyah canım mesajların gerisini yeni gördüm. Üzme kendini canım bence iyi bebişin. Doktıra gidince hemen bize de haber ver lütfen. Allah’ım ikinizi de korusun

Çok teşekkr ederim darısı başına inşallah.
Ben battan 6 gün önce erken gebelik testi yaptım ona inanmayıp üstüne ertesi günü kaset testten yaptım ikiside negatif çıktı bat günüm geçti geçtikten 2 gün sonra belirtilerim artmaya başladı hiç umudum yoktu adetim gecikicek sandım bi cesaret tekrardan test yaptım ve pozitif çıktı. sanırım benimki geç döllenme oldu o yüzden ilk başta negatif çıkmıştı.

Matsiyah şimdi gördüm hcg baktırmalısın hemen umarım güzel haberle gelirsin canm beklıyoruz

ben de hala olmadim canim adet bekliyorum. hic inanmiyorum cesaretimde yok. testlerde cok pahali burda. bir de sanki hamile olmam gibi negatifi gorurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…