İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

bata kaç gün var peki? ne zamandır deniyorsunuz ?

bugun adet gunum normalde dun 12 den sonra olmaliydim. aslinda 2 kere denedim hamile kaldim 2. de hamile kaldim dustu. sonra ara verdik. bu ay sadece kacamak oldu bir kere. o da yumurtlama tarihime yakin oldu. dusuk bir olasilik farkindayim bir kereden. ama dusukten sonra bile adetim sasmadi benim. sadece grbeligimden onceki adetim.sasti hayatimda o da vucut hamilelige yer hazirliyor dendi ve oyle oldu kaldum ama devami ol.adi. neyse cok uzattim kusura bakma akintim var seffaf peceteyle silince suyla islanmis gibi oluyot. ir de midem yaniyor gecen kez de aynisi oldu. pazar gunu test yapayim dedim. kusura bakma basini agrittim.

yarını da bekle eğer olmazsan bi tane daha test yap tek ilişkiden de hamile kalan çok var inşallah hamilesindir hakkında hayırlısı olsun

Canım bende kimyasal gebelik yaşadım o düşen kan pıhtısıdır muhtemelen çünkü bebek oluşamıyor maalesef kimyasalda ama kimyasal sonrası genelde çok çabuk hamile kalıyor herkes canını sıkma
Insallah adetmin üzerinden bir gun gecti hala kahvermgi lekelnmem var ne zmaana ladar boyle devam edecek sizin nasil sonlanmisti kac ay sonra hamile kaldnz biz 1 ay korunmayi dusunuyoruz yoksa korunmasak mi bebek olusamamasi yank bu demek oluyor ki sperlede sorun yok yumrtaya ulasmis dolenme olmus ama tutunamamis burda suc kimde rahimde mi yumrtada mi sperde mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…