Amin canim inşallahcanm simdi gördüm inşallah yerleşmedir icini ferah tut haber ver mutlaka
Allah korusun bıseu olsa devamı gelrdı kuzum sakın bozma moralını ve dr.a danıs progestan verebılıyorlar sanrm budurumlardaBirazdan gidicem canım
Tamam canım öğrenirim hepsiniAllah korusun bıseu olsa devamı gelrdı kuzum sakın bozma moralını ve dr.a danıs progestan verebılıyorlar sanrm budurumlarda
Valla canım var 2. Çizgi gözün aydınBat 4 5haziran
gördum ben :) hayırlı olsunn hemen mı cıktıBat 4 5haziran
bakalım 29/5 ta negatifti bu 15 dk da belirdi al bi marka kolay kolay pozitif göstermez ama.Valla canım var 2. Çizgi gözün aydın
Canim hormonlar hergun biraz daha yukseliyor yanı çıkması çok normal.imkanin varsa bidaha yapbakalım 29/5 ta negatifti bu 15 dk da belirdi al bi marka kolay kolay pozitif göstermez ama.
işteyim akşam çıkınca tekrar denice biraz beklemiş idrar. Oruçluyum 8 haziran doğum günüm inşallah gelmiştir.Canim hormonlar hergun biraz daha yukseliyor yanı çıkması çok normal.imkanin varsa bidaha yap
bata kaç gün var peki? ne zamandır deniyorsunuz ?
bugun adet gunum normalde dun 12 den sonra olmaliydim. aslinda 2 kere denedim hamile kaldim 2. de hamile kaldim dustu. sonra ara verdik. bu ay sadece kacamak oldu bir kere. o da yumurtlama tarihime yakin oldu. dusuk bir olasilik farkindayim bir kereden. ama dusukten sonra bile adetim sasmadi benim. sadece grbeligimden onceki adetim.sasti hayatimda o da vucut hamilelige yer hazirliyor dendi ve oyle oldu kaldum ama devami ol.adi. neyse cok uzattim kusura bakma akintim var seffaf peceteyle silince suyla islanmis gibi oluyot. ir de midem yaniyor gecen kez de aynisi oldu. pazar gunu test yapayim dedim. kusura bakma basini agrittim.
Insallah adetmin üzerinden bir gun gecti hala kahvermgi lekelnmem var ne zmaana ladar boyle devam edecek sizin nasil sonlanmisti kac ay sonra hamile kaldnz biz 1 ay korunmayi dusunuyoruz yoksa korunmasak mi bebek olusamamasi yank bu demek oluyor ki sperlede sorun yok yumrtaya ulasmis dolenme olmus ama tutunamamis burda suc kimde rahimde mi yumrtada mi sperde mi :)Canım bende kimyasal gebelik yaşadım o düşen kan pıhtısıdır muhtemelen çünkü bebek oluşamıyor maalesef kimyasalda ama kimyasal sonrası genelde çok çabuk hamile kalıyor herkes canını sıkma
yarını da bekle eğer olmazsan bi tane daha test yap tek ilişkiden de hamile kalan çok var inşallah hamilesindir hakkında hayırlısı olsun
Yaa gerçekten var acaba bir kan mi versen :)Bat 4 5haziran
bir test daha yapabilsem akşama iftara davetliyim tam bir koşuşturmaca 6 da işten cıkıyorum eve varmam 1 saat bakalım daha önce silik gördüm ama bu çok çabuk belirdi.Yaa gerçekten var acaba bir kan mi versen :)
Çok heyecanlandım:) inşallah bayram şekeri gelsin bu aybir test daha yapabilsem akşama iftara davetliyim tam bir koşuşturmaca 6 da işten cıkıyorum eve varmam 1 saat bakalım daha önce silik gördüm ama bu çok çabuk belirdi.
inşallah gerçekten çok seviniriz Ailecek.Çok heyecanlandım:) inşallah bayram şekeri gelsin bu ay
bata 8gün kalmış yum çoktan çatlamış olmalıydı geçmi yumurtluyorsun acaba?Arkadaşlar bu test sizde siliklesiyor mu koyulaşıyor mu ? Bata 8 var yumurtam catlicak sanırım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?