İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

benimde adetim 23 mayısta bitti ((gecen ay kist için vajinal fitil kullanmıştım)) o tarhten bu güne kadar 3 kere beraber olduk ama koltuk altından başlayan hafif bi ağrı ve afedersiniz sarımtrak sümüksü kokusuz akıntı kasıklarda ağrı var daha 1 ay var adete bakalım şikayetler ne olacak

Inşallah öyledir:) ama şuan daha heyecanlı bir şey senin testin bence akşam da çıkarsa yarın kan verebilirsin. Zaten bat geldi
Aynen geldi bat aslında bazı aylar 26 günde olduğumda oldu son bat 8 mayıs acaba gününü doldurmuşmuydu çünkü ovs akıntı 10 11 12 günler geldi ama ona göre yapar yapmaz çıkması lazımdı

Arkadaşlar bu test sizde siliklesiyor mu koyulaşıyor mu ? Bata 8 var yumurtam catlicak sanırım tekrar
İnşallah sonu benim gibi olmaz canım. Benimde ayın ortasında ve sonunda iki kez koyulaştı regli günüm dünde 3. Kez silikleşip koyulaşmıştı kesin gebeyim falan dedim ama bugün kanamam başladı. İnşallah senden güzel haberler alırız canım.

Canım hiç bilmiyorum sorun kimde ben 1 yıl sonra kaldım ama eşim atom tedavisi olmuştu ondan sonra hemen oldu birazda nasip ama çevremde çok kişinin hemen oldu inşallah bi sorun yoktur hemen kalırsın sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…