- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Yani aslında çatladı hatta hafif kanama oldu çatlayınca ama kasigim tek tarafli ağrıyor dünden beri bende yapayım dedim böyle çıktı.bata 8gün kalmış yum çoktan çatlamış olmalıydı geçmi yumurtluyorsun acaba?
yaklaşık 15 dk sonra :)gördum ben :) hayırlı olsunn hemen mı cıktı
Evettt arıyorum arıyorum böyle bir konu bulamadım e dedim bari ben açayım hem paylaşayım hem paylaşılsın bakalım hamilelik belirtileri gerçekten hemen belli olurmuymuş görelim
Öncelikle kendimden bahaedeyim;
Allah bağışlarsa 4yaşında bir oğlum var bir süredir düşünsekte bir türlü - tam emin - olarak ikinci çocuğu isteyemedik biraz maddiyat düşüncesi biraz da sanırım rahata alıştığımızdan
Neyse sadede geleyim bu ay ilk kez kesin bir kararla yumurtlama günümü değerlendirdik ve ertesi gününü de..
Normalde kendimi çok dinleyen bir insan olarak ilk defa bu sefer 'aman olursa olur olmazsa uğurlar olsun' dedim kendime ve bugün, daha ilişkinin üzerinden iki gün geçmesiyle birlikte bende aniden inanılmaz bir şekilde göğüs ağrısı başladı reglime bir hafta kala hafif şekilde ağrım olurdu ama bu kadar erken ve bu kadar şiddetli ilk defa oluyor ve yine bugün kasıklarım da ve belim de ağrılar yaşadım ara ara. Israrla kendimi dinlemek istemesem de bu aniden başlayan göğüs sancısı beni düşünmeye itiyor ve gerçekten döllenme gerçekleşmişse bu kadar erken hissedilir mi diye merak etmeden duramıyorum. Ne kadar baksam da bu kadar erken hissedilir mi konularını bulamadım bu sebepten an itibariyle ben açıyorum
Bu konuyu açmamla birlikte burda reglime kadar yaşadığım her keskin belirtiyi paylaşarak sonucunda da yapacağım testle garantilemek istiyorum. Eğer sizler de bu kadar erken hissedip doğruluğunu teyit ettiyseniz lütfen paylaşın
Evet şimdi,
Reglime 12gün var, belirtiler; şiddetli göğüs ağrısı ve ara ara uğrayan bel kasık ağrıları..
Bekleyelim görelim
birden fazla yumurtlama olmuş olabilir.Yani aslında çatladı hatta hafif kanama oldu çatlayınca ama kasigim tek tarafli ağrıyor dünden beri bende yapayım dedim böyle çıktı.
Inşallah öyledir:) ama şuan daha heyecanlı bir şey senin testin bence akşam da çıkarsa yarın kan verebilirsin. Zaten bat geldibirden fazla yumurtlama olmuş olabilir.
Aynen geldi bat aslında bazı aylar 26 günde olduğumda oldu son bat 8 mayıs acaba gününü doldurmuşmuydu çünkü ovs akıntı 10 11 12 günler geldi ama ona göre yapar yapmaz çıkması lazımdıInşallah öyledir:) ama şuan daha heyecanlı bir şey senin testin bence akşam da çıkarsa yarın kan verebilirsin. Zaten bat geldi
Evet canım 98 çıktı çok şükür
Evet canım 98 çıktı çok şükür
Baaak bosa uzuldun ya:) hadi gözunaydınnnEvet canım 98 çıktı çok şükür
İnşallah sonu benim gibi olmaz canım. Benimde ayın ortasında ve sonunda iki kez koyulaştı regli günüm dünde 3. Kez silikleşip koyulaşmıştı kesin gebeyim falan dedim ama bugün kanamam başladı. İnşallah senden güzel haberler alırız canım.Arkadaşlar bu test sizde siliklesiyor mu koyulaşıyor mu ? Bata 8 var yumurtam catlicak sanırım tekrar
benim testimi gördünüz mü?Evet canım 98 çıktı çok şükür
Canım hiç bilmiyorum sorun kimde ben 1 yıl sonra kaldım ama eşim atom tedavisi olmuştu ondan sonra hemen oldu birazda nasip ama çevremde çok kişinin hemen oldu inşallah bi sorun yoktur hemen kalırsın sen :)Insallah adetmin üzerinden bir gun gecti hala kahvermgi lekelnmem var ne zmaana ladar boyle devam edecek sizin nasil sonlanmisti kac ay sonra hamile kaldnz biz 1 ay korunmayi dusunuyoruz yoksa korunmasak mi bebek olusamamasi yank bu demek oluyor ki sperlede sorun yok yumrtaya ulasmis dolenme olmus ama tutunamamis burda suc kimde rahimde mi yumrtada mi sperde mi :)
Çok sevindim canim dünden beri iyi haberini bekledim bak korkcagin bişey yokmuş artmış değerin maşallah baya bi. Ama doktoruna sor genede kanamanın geldiğini.Evet canım 98 çıktı çok şükür
Gözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin.Evet canım 98 çıktı çok şükür
Evet canım var bencedebenim testimi gördünüz mü?
Amin inşallah canımGözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin.
Bak ne güzel artmış canım gözünüz aydınEvet canım 98 çıktı çok şükür
inşallah sizin testlerde silikmiydi akşam tekrarlıyacağım ama oruçluyum idrar çıkarmı bilmiyorum :)Evet canım var bencede
Amin canim inşallah:)ayy çok sevindim o mutluluğu benim gibi isteyenlere de tattırır inşallah :)
Evet canım teşekkür ederim ya şimdide kese görünecek mi korkusu başladı bitmiyo :) sence güzel yükselmiş mi canımBaaak bosa uzuldun ya:) hadi gözunaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?