İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar Merhaba
Ben aranızda yeniyim, 9 ay önce bi düşük yaşadım. İlk gebeliğimdi. 7 haftalıktı. 2 ay korunduk çünkü kürtaj olmadım. Bu denemede 7. ayım fakat hala gebelik gerçekleşmedi. Bende ovulasyon testi yapmaya başladım. Bu ikinci ayım teste başlayalı. Bata 5 gün var yani 6 haziran olması lazım. Normalde adet olucak gibi ağrılarım başlardı bugünden ama sadece batmalar var. Sizce nedeni ne olabilir? Bir de ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler varmış. Testi kaçıncı gün yaptıklarını öğrenebilir miyim?

Çok yorgunum uykuluyum canım kasiklarim da ağrı batma var ve belimin ağrısı hala devam ediyor. Canım gerçekten hamile olduğun ay hissediyorsun bunu çok iyi anladım
benimde çok uykum oluyor ama tamamen ramazan dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum akıntın oldumu peki?

Ben çok beklemiyorum zaten canım artık rahat bıraktım kendimi sonuçta biz naparsak yapalim rabbimin vereceği zamam belli :) inşallah sende bir sonraki ay alırsın mutlu haberi

Evet canım teşekkür ederim ya şimdide kese görünecek mi korkusu başladı bitmiyo :) sence güzel yükselmiş mi canım
Bence tam olması gerektıgı gb canım :) cokguzel yukselmıs masallah ıstersen ıcın rahat etmezse 2 gun sonra bıkez daha verebılırsın ama suan bukanamayı soylemen gereken bır dr bulman gerek hemen kendıne. Ilac vs verebılır

Kizlar cok psikolojim bozuk asla hamile kalamayacakmisim gibi geliyor kendimde sorun ariyorum hep rahmim tersti benim doktor sorun olmaz demisti ama acaba ondan mi diyorum sonra nasilsa bu ay da olmayacak denemeye bile gerek yok diyorum cok kotuyum

Kizlar cok psikolojim bozuk asla hamile kalamayacakmisim gibi geliyor kendimde sorun ariyorum hep rahmim tersti benim doktor sorun olmaz demisti ama acaba ondan mi diyorum sonra nasilsa bu ay da olmayacak denemeye bile gerek yok diyorum cok kotuyum
canım sakin ol bu şekilde stres yaparsan daha çok etkilenir hormonların bak ben bu ay amaaan nasılsa olmaz dedim çok istediğim aylarda yumurtlama bile geç oluyordu noolur üzme kendini geleceği günü biliyordur o

Canım çok azaldı zaten bazen hiç gelmiyo peceteye de haftaya gidicem doktora

Valla canım stres yapma diycem ama bende stresliyim. Sırf stresten hayatımda hiç gecikmeyen adetim tam 6 gün gecikti. O yüzden bende çok üzgünüm. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu sebepten anlıyorum seni
Benim ki de 4 gun once geldi bu ay ates olcme yontemini kullanicam

İşte hep stresten. Sakin olmayı başarmamız lazım. Ben ovulasyon testine devam ediyorum. Bu ikinci ay bata 5 gün kaldı. Bazı belirtiler var ama psikolojik diye düşünüyorum. Umutlanmak istemiyorum
Ben artik hiç inanmicam belirtilere bu ay kocaman damarli sis goguslerim vardi adet oldum burdaki ovulasyon testlerini gorunce vazgectim ben bir koyulaşıyor sonra siliniyor sonra tekrar koyulasanlar oluyo falan ates yontemini kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…