Ben artik hiç inanmicam belirtilere bu ay kocaman damarli sis goguslerim vardi adet oldum burdaki ovulasyon testlerini gorunce vazgectim ben bir koyulaşıyor sonra siliniyor sonra tekrar koyulasanlar oluyo falan ates yontemini kullanicam
Evet 10 aylik evliyim aslında daha düşünmüyoduk ama gogsumde kist çıktı doktor hamile kalirsan geçebilir dediİnşAllah sonuç alırsın canım, ilk gebeliğin mi
Bu hislerin çok normal canim bende çok kez yaşadım bu durumu.. Sonra prolaktin yüksek çıktı iyice kötü oldum. Ama çok daha olumsuz tablolarda hamile kalan kadınlar var. Yani şuanda çözülemeyecek bir problem yok. Için rahat etsin istiyorsan tekrar doktora git. Ve bir tavsiye ilişkiden sonra yüzüstü yat, rahmi ters olan bir kadın böyle hamile kalmışKizlar cok psikolojim bozuk asla hamile kalamayacakmisim gibi geliyor kendimde sorun ariyorum hep rahmim tersti benim doktor sorun olmaz demisti ama acaba ondan mi diyorum sonra nasilsa bu ay da olmayacak denemeye bile gerek yok diyorum cok kotuyum
Yüzüstü de yattım canim olmadi bugun saglikocagina gidip hormonlarıma baktiracaktim adetimin 3.gunu diye uyuyakalmisim ondan da suclu hissediyorum kendimiBu hislerin çok normal canim bende çok kez yaşadım bu durumu.. Sonra prolaktin yüksek çıktı iyice kötü oldum. Ama çok daha olumsuz tablolarda hamile kalan kadınlar var. Yani şuanda çözülemeyecek bir problem yok. Için rahat etsin istiyorsan tekrar doktora git. Ve bir tavsiye ilişkiden sonra yüzüstü yat, rahmi ters olan bir kadın böyle hamile kalmış
Evet 10 aylik evliyim aslında daha düşünmüyoduk ama gogsumde kist çıktı doktor hamile kalirsan geçebilir dedi
Canım sen niye kendine bu kadar yükleniyorsun ki? Daha ikinci denemendi çok normal böyle olması. Sorunun yok canım o sadece kafanda. Kendini rahat bırak olacak o bebişKizlar cok psikolojim bozuk asla hamile kalamayacakmisim gibi geliyor kendimde sorun ariyorum hep rahmim tersti benim doktor sorun olmaz demisti ama acaba ondan mi diyorum sonra nasilsa bu ay da olmayacak denemeye bile gerek yok diyorum cok kotuyum
Sağol canım benim her ne kadar takmayacağım kafama desemde her ayın sonunda bi umut heyecanlanıyorumBen çok beklemiyorum zaten canım artık rahat bıraktım kendimi sonuçta biz naparsak yapalim rabbimin vereceği zamam belli :) inşallah sende bir sonraki ay alırsın mutlu haberi
Amin amin insallah Allah hayirlisiyla bize tombik tombik ikizler nasip etsin bi tanede olur yeterki hayırli saglikli olsin :)Canım hiç bilmiyorum sorun kimde ben 1 yıl sonra kaldım ama eşim atom tedavisi olmuştu ondan sonra hemen oldu birazda nasip ama çevremde çok kişinin hemen oldu inşallah bi sorun yoktur hemen kalırsın sen :)
2 ve 4. Gün de olur canım yarın gidersin. Bazen tamamen strese bağlı da olmayabiliyor. Şimdi sen kendini strese sokma. Adet dönemini rahat geçir sonrası daha kolay olur senin icinYüzüstü de yattım canim olmadi bugun saglikocagina gidip hormonlarıma baktiracaktim adetimin 3.gunu diye uyuyakalmisim ondan da suclu hissediyorum kendimi
Yarin cumartesi canim2 ve 4. Gün de olur canım yarın gidersin. Bazen tamamen strese bağlı da olmayabiliyor. Şimdi sen kendini strese sokma. Adet dönemini rahat geçir sonrası daha kolay olur senin icin
Bende öyleydim sonra baktım ki hamile kalan insanlar da tam mutlu değil hep bir stres hep bir bekleyiş oluruna bıraktım bu ay olursa tabiiki havalara uçarım ama olmazsa da problem yok :)Sağol canım benim her ne kadar takmayacağım kafama desemde her ayın sonunda bi umut heyecanlanıyorum
O çıktı aklimdan canimYarin cumartesi canim
Akışına birak sters cok etkiliyor insallah tez vakitte istedigimiz bebislere kavusuruz amin amin :)Kizlar cok psikolojim bozuk asla hamile kalamayacakmisim gibi geliyor kendimde sorun ariyorum hep rahmim tersti benim doktor sorun olmaz demisti ama acaba ondan mi diyorum sonra nasilsa bu ay da olmayacak denemeye bile gerek yok diyorum cok kotuyum
4.gunu de verebılırsın arastrmya gdıpYüzüstü de yattım canim olmadi bugun saglikocagina gidip hormonlarıma baktiracaktim adetimin 3.gunu diye uyuyakalmisim ondan da suclu hissediyorum kendimi
Yarin cumartesi canim poliklinikler calismaz ki4.gunu de verebılırsın arastrmya gdıp
Özelde ancak yaparlarYarin cumartesi canim poliklinikler calismaz ki
Bu ay ateşimi olcup birde yuz ustu pozisyonlari deneyecem daha cok bakalimÖzelde ancak yaparlar
Canm gözünaydınn ne güzel artmıs degerinEvet canım var bencede
Canım aynı durum bende de var ama benim her ay yumurtlamadan adete kadar olur. Yani bence kesin bir belirti değil.merhaba kizlar
krem gibi akinti hamilelik belirtis midir? yardimci olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?