İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

benim bugun adetimin ilk gunuydu olmadim daha
adetimde normalda yapisakan gelirdi. sen kac gun var? su an gelen akinti degisik geldi. hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin.
Benim de yarın yada pazar olmam lazım, beklemedeyim yani. Bende de kremsi akıntı var. Senin belirtin var mı?

benim bugun adetimin ilk gunuydu olmadim daha
adetimde normalda yapisakan gelirdi. sen kac gun var? su an gelen akinti degisik geldi. hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin.
Losyon gb gelıyor akıntı ama adet zamanı da aynı akıntılar gelıyordu bende

Kızlar normalde salı günü adet olmam gerekiyordu. Olmayınca 2 gün önce çarşamba günü kan verdim negatifti sonuç. Ve hala olmadım. Bilmiyorum stres mi yaptım neden böyle oldu. Ilk defa bu kadar sarktı. Her zaman düzenlidir adetim. Geçen ay kist falan yok demişti doktor. Haftaya kadar olmazsam çarşamba doktora gidicem. Sizce ihtimal de olsa gebelik durumu varmıdır ki yani negatif kan testi sonradan pozitif çıkar mı

Olabilir tabiiki ama çok minik ihtimal gibi duruyor. Yinede daha tecrübeliler yorun yapsin :)

Çıkar canım adet olmadığın sürece umut var demektir geç dollenme olabilir ama zaten senin geçmiş pazartesi git olmazsan evde test yap valla ben yanlış çıkan tahlil sonucu karistirilan bile duydum test yap olmazsan pazartesi git canim

Evet olabilir de canım anlamadım bende bakayım şuan bir kurs sürecim var çarşamba boşa çıkıcam. Olmazsam adet o zaman kesin gidicem. Hayırlısı bakalım

Amin canım allah gönlüne göre versin test yaptinmi hic
Canım adet günümde yapmıştım idrar negatifti. Ertesi gün kan da negatif çıktı. Hala olmadım işte adet. İnşallah olmama sebebim gebeliktendir canım. Hayırlısı Allahtan. Çok teşekkür ederim, sende bu Süreci sağlıcakla tamamlayıp, sağlıcakla alırsın inşallah yavrunu kucağına.

:) umut Dünya'sı işte arkadaşım.. Hiç adet olacakmışım gibi de gelmiyor. Ilk defa göğüslerimde şişmedi anlamadım gitti, bakalım. Adet olmamak da strese sokuyor insanı
Hayırlısı olsun canım hep bir umut zaten içimizde az geliyor yerlesme mi diyoruz tam geliyor üstüne mi gördüm acaba oluyor :) inşallah sonunda tutucak hepimizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…