Amin canım, Rabbim ol dicek ve olacak inşallah. Sabır ve dua ile bekliyoruzHayırlısı olsun canım hep bir umut zaten içimizde az geliyor yerlesme mi diyoruz tam geliyor üstüne mi gördüm acaba oluyor :) inşallah sonunda tutucak hepimizinki
Duamdasın canımm hadi inşallah meleğin gelsin. Peki belirtı hıssedıyor musun?Ay cesaretim hiç yok canım yaen erken pazar yaparım inşallah gelmez bu ay dua et bana
Evet oluyormuş canım benimde çok düzenlidir adetim ve ben 4 Ocak son adet oldum ama doktorumun dediğine göre Kasım 30 dollenme antibiyotik ve fitil kullandığım için o ara ilkide olmamıştı yani yerlesme olurken kanamam olmuş ve buna rağmen 26 Ocak testler negatif ti 30 ocakta pozitif i gördüm 26 Ocak 2.0 çıkmıştı yani hala idrak edemiyorum ama öyle oldu Rabbim ol derse olurBu geç Döllenme durumu adetleri düzenli kişilerde de olabiliyor mu arkadaşım. Yani benim hep düzenlidir o yüzden
Evet aynı oldu herıkısınde de yanı normalde adet olacakken akıntı gelıyorsa onu anlayamazsın pek hamılelıkten mı dıye
Inşallah arkadaşım ya. Insan benzer durumları okuyunca ümitleniyor tabi. Hayırlısı diyelim Çarşamba'ya kadar beklicem mecbur. Inşallah hayırlı ve güzel sonuçlanır diyelim.Evet oluyormuş canım benimde çok düzenlidir adetim ve ben 4 Ocak son adet oldum ama doktorumun dediğine göre Kasım 30 dollenme antibiyotik ve fitil kullandığım için o ara ilkide olmamıştı yani yerlesme olurken kanamam olmuş ve buna rağmen 26 Ocak testler negatif ti 30 ocakta pozitif i gördüm 26 Ocak 2.0 çıkmıştı yani hala idrak edemiyorum ama öyle oldu Rabbim ol derse olur
Bende kendimi heyecanla bekliyorum :)))Bende seni heyecanla bekliyorum:)
Teşekkür ederim canım batmalar dışında bir belirtim de yokDuamdasın canımm hadi inşallah meleğin gelsin. Peki belirtı hıssedıyor musun?
Test yapsana canım:)Teşekkür ederim canım batmalar dışında bir belirtim de yokbilmiyorum artık ne olacak :)
Yok canımmyapmicam zaten kahverengi akıntım başladı hasta olucam demek kiTest yapsana canım:)
Çok mu akıntın canımYok canımmyapmicam zaten kahverengi akıntım başladı hasta olucam demek kibu ay da kosmet değilmiş
Biraz biraz geliyor yarına belli olur zaten olup olmadığıÇok mu akıntın canım
Hiç canını sıkma canım inşallah Rabbim bilir vaktiniKızlar test de yaptım negatifönümüzdeki aya kısmet olur inşallah totemim de tutmadı
Canımı sıkmamak elde değil ama olacak bir gün inşallahHiç canını sıkma canım inşallah Rabbim bilir vaktini
Canımı sıkmamak elde değil ama olacak bir gün inşallahpazartesi tekrardan doktora randevu aldım
Canim Üzülme bende ayni durumdayim onumuzdeki aya bakacazKızlar test de yaptım negatifönümüzdeki aya kısmet olur inşallah totemim de tutmadı
Canim Üzülme bende ayni durumdayim onumuzdeki aya bakacaz
Nerdeyse bir yıl olacak canım ;(Canım ne kadar zamandır deniyosun bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?