İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Teşekkür ederim canım bende sana dua edicem. Evet ilk gebeliğim olacak inşallah olursa, yaşım 29. Senin?

Canımı sıkmamak elde değil ama olacak bir gün inşallah pazartesi tekrardan doktora randevu aldım
Biliyorum canım zor ama bizde umut bitmez ki her ay yeni heyecanla başlıyoruz herşeye:) inanıyorum en yakın zamanda olacak doktorlara görüş bakalım ne diyecek için o ferah tut sen olacak :)

Squid canim üzme kendini üzüldükçe daha da zorlaşıyor biliyorsun. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah doktora git bakalım belki takip yapar asilama önerir

Kızlarr meleğimizin kalbini duyduk gümbür gümbürdü agladım o an resmen dr.um da gulümsei bana O da duygusallaştı :) görunce kocaman olmuş dedi bebişimiz 1gün ılerı gıdıyormus 8+5 olması gerekırken 8+6 çıktı. Videoya da çektik bir sonraki randevu 1 ay sonraa cinsiyet inşallah ozaman öğreniriz:)

Eklentiler

• CYMERA_20180602_143630.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 60
Ya ne kadar guzel birsey canim cok sevindim senin adina

Canım benim ya çok sevindim :) darısı başımıza inşallah buraya video yüklenmiyor mu bizde duymak isteriz kalp atışlarını :)

Canım maşAllah çok sevindim. Rabbim bize de nasip eder inşAllah. Hamiş duası kabul olurmuş. Dua et bizede olur mu :)

Gözün aydın canım maşallah Rabbim tamamını erdirsin :)

Squid canim üzme kendini üzüldükçe daha da zorlaşıyor biliyorsun. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah doktora git bakalım belki takip yapar asilama önerir
Canım bu ay da kullanırsam klomende 3. ayım olacak sonra biraz ara vericek tedaviye sonra aşılama yaptırıcam artık.

Canım benim çokkk sevindim ya inşallah sağlıkla gelir yeğenimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…