Aynen canım önümüzdeki ay olur inşallah Pazartesi tekrar doktora gideceğimCanim Üzülme bende ayni durumdayim onumuzdeki aya bakacaz
Nerdeyse bir yıl olacak canım ;(
Teşekkür ederim canım bende sana dua edicem. Evet ilk gebeliğim olacak inşallah olursa, yaşım 29. Senin?Canım Rabbim verir inşAllah. Dua edicem sana. Bende 9 ay önce bi düşük yaptım. İlk gebeliğimdi. 2 ay içinde gebe kalmıştım. 2 ay korundum. 7 aydır benimde olmadı hala malesefKaç yaşındasın? İlk gebelik mi canım
Biliyorum canım zor ama bizde umut bitmez ki her ay yeni heyecanla başlıyoruz herşeye:) inanıyorum en yakın zamanda olacak doktorlara görüş bakalım ne diyecek için o ferah tut sen olacak :)Canımı sıkmamak elde değil ama olacak bir gün inşallahpazartesi tekrardan doktora randevu aldım
Teşekkür ederim canım bende sana dua edicem. Evet ilk gebeliğim olacak inşallah olursa, yaşım 29. Senin?
3. yılımız dolacak ağustosta.Allah razı olsun canım. 26 benim yaşım. Kaç yıllık evlisin
2 ay canım aslında daha istemiyoduk ama gogsumde kist cikti doktorda hamile kalirsan gecebilir dediCanım sen ne zamandır deniyosun bebiş yapmayı
3. yılımız dolacak ağustosta.
2 ay canım aslında daha istemiyoduk ama gogsumde kist cikti doktorda hamile kalirsan gecebilir dedi
Ya ne kadar guzel birsey canim cok sevindim senin adinaKızlarr meleğimizin kalbini duyduk gümbür gümbürdü agladım o an resmen dr.um da gulümsei bana O da duygusallaştı :) görunce kocaman olmuş dedi bebişimiz 1gün ılerı gıdıyormus 8+5 olması gerekırken 8+6 çıktı. Videoya da çektik bir sonraki randevu 1 ay sonraa cinsiyet inşallah ozaman öğreniriz:)
Canım benim ya çok sevindim :) darısı başımıza inşallah buraya video yüklenmiyor mu bizde duymak isteriz kalp atışlarını :)Kızlarr meleğimizin kalbini duyduk gümbür gümbürdü agladım o an resmen dr.um da gulümsei bana O da duygusallaştı :) görunce kocaman olmuş dedi bebişimiz 1gün ılerı gıdıyormus 8+5 olması gerekırken 8+6 çıktı. Videoya da çektik bir sonraki randevu 1 ay sonraa cinsiyet inşallah ozaman öğreniriz:)
Kızlarr meleğimizin kalbini duyduk gümbür gümbürdü agladım o an resmen dr.um da gulümsei bana O da duygusallaştı :) görunce kocaman olmuş dedi bebişimiz 1gün ılerı gıdıyormus 8+5 olması gerekırken 8+6 çıktı. Videoya da çektik bir sonraki randevu 1 ay sonraa cinsiyet inşallah ozaman öğreniriz:)
12 si canım :)Bizde 3. yıla gireceğiz ağustosta. Kaçı? :)
Gözün aydın canım maşallah Rabbim tamamını erdirsin :)Kızlarr meleğimizin kalbini duyduk gümbür gümbürdü agladım o an resmen dr.um da gulümsei bana O da duygusallaştı :) görunce kocaman olmuş dedi bebişimiz 1gün ılerı gıdıyormus 8+5 olması gerekırken 8+6 çıktı. Videoya da çektik bir sonraki randevu 1 ay sonraa cinsiyet inşallah ozaman öğreniriz:)
Canım bu ay da kullanırsam klomende 3. ayım olacak sonra biraz ara vericek tedaviye sonra aşılama yaptırıcam artık.Squid canim üzme kendini üzüldükçe daha da zorlaşıyor biliyorsun. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah doktora git bakalım belki takip yapar asilama önerir
Canım benim çokkk sevindim ya inşallah sağlıkla gelir yeğenimizKızlarr meleğimizin kalbini duyduk gümbür gümbürdü agladım o an resmen dr.um da gulümsei bana O da duygusallaştı :) görunce kocaman olmuş dedi bebişimiz 1gün ılerı gıdıyormus 8+5 olması gerekırken 8+6 çıktı. Videoya da çektik bir sonraki randevu 1 ay sonraa cinsiyet inşallah ozaman öğreniriz:)
12 si canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?