Yuklenmıyor sanırm kuzum kb burda bızım cektıgımız vıdeo uzun 10mblık :) sagol canımm darısı basına inşallahCanım benim ya çok sevindim :) darısı başımıza inşallah buraya video yüklenmiyor mu bizde duymak isteriz kalp atışlarını :)
Ya ne kadar guzel birsey canim cok sevindim senin adina
Canım maşAllah çok sevindim. Rabbim bize de nasip eder inşAllah. Hamiş duası kabul olurmuş. Dua et bizede olur mu :)
Gözün aydın canım maşallah Rabbim tamamını erdirsin :)
Canım benim çokkk sevindim ya inşallah sağlıkla gelir yeğenimiz
Amin canım ya :))Yuklenmıyor sanırm kuzum kb burda bızım cektıgımız vıdeo uzun 10mblık :) sagol canımm darısı basına inşallah
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun darısı başınıza inşallah dualarım sizlerle.
Canım ya ne güzel bi duygu bu bende yaşarım inşallahKızlarr meleğimizin kalbini duyduk gümbür gümbürdü agladım o an resmen dr.um da gulümsei bana O da duygusallaştı :) görunce kocaman olmuş dedi bebişimiz 1gün ılerı gıdıyormus 8+5 olması gerekırken 8+6 çıktı. Videoya da çektik bir sonraki randevu 1 ay sonraa cinsiyet inşallah ozaman öğreniriz:)
Halkında hayırlısı olsun canım inşallah 3. De olur aşılamaya gerek kalmaz :)Canım bu ay da kullanırsam klomende 3. ayım olacak sonra biraz ara vericek tedaviye sonra aşılama yaptırıcam artık.
Inşallah kuzum gececek zman ve duycaksın ınsallah❤Canım ya ne güzel bi duygu bu bende yaşarım inşallah
Kuzum ben görmemişim msjını.Kızlar test de yaptım negatifönümüzdeki aya kısmet olur inşallah totemim de tutmadı
Inşallah canım benim :)Inşallah kuzum gececek zman ve duycaksın ınsallah❤
Canım gözünaydın darısı başımıza duygulanır insan tabi ya :)))Kızlarr meleğimizin kalbini duyduk gümbür gümbürdü agladım o an resmen dr.um da gulümsei bana O da duygusallaştı :) görunce kocaman olmuş dedi bebişimiz 1gün ılerı gıdıyormus 8+5 olması gerekırken 8+6 çıktı. Videoya da çektik bir sonraki randevu 1 ay sonraa cinsiyet inşallah ozaman öğreniriz:)
Ben kullandım 9 haftarımda lekem olmuştu verdi günde 1 defa gece içiyordum zaten içtiğim gibi kendimi yatakta buluyordum çok halsizleştiriyo baş dönmesi yapıyo sende de böyle olursa panik yapma kullanan herkeste oluyo normal yani düşük engelliyo erken doğumu engelliyo faydası var zararı yok yaniKızlar doktor progestan diye bi ilaç verdi başka kullanan var mı bınu
Aminnn canım inşallahhhBenimde 8’i :) Rabbim en kısa zamanda kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin canım :)
İnşallahh canım benimHalkında hayırlısı olsun canım inşallah 3. De olur aşılamaya gerek kalmaz :)
Sagol canım cok sevındımm darısı basına ınsallah o pıtpıtları da duy ozaman hersey daha guzel olcak insallahEki Görüntüle 2153229Freshmommy canim hayirli olsun cok sevindim darisi bize insallah bak buda bizim kesemiz dun gördük bizde
Biliyorum canım evet güçlüyüm bu günler de geçecek ama insan üzülmekten kendini alamıyorKuzum ben görmemişim msjını.ÜZÜLME lütfen sen guclusun bak inşallah hayırlı zamanda gelıcek meleğin cok ıyı anlıyırum senı ve dua edıyorum sana da hepımıze ❤
Bende de çok uyku yaptı kanamam falan Yok daha çok yeni niye verdi acabaBen kullandım 9 haftarımda lekem olmuştu verdi günde 1 defa gece içiyordum zaten içtiğim gibi kendimi yatakta buluyordum çok halsizleştiriyo baş dönmesi yapıyo sende de böyle olursa panik yapma kullanan herkeste oluyo normal yani düşük engelliyo erken doğumu engelliyo faydası var zararı yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?