İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım benim ya çok sevindim :) darısı başımıza inşallah buraya video yüklenmiyor mu bizde duymak isteriz kalp atışlarını :)
Yuklenmıyor sanırm kuzum kb burda bızım cektıgımız vıdeo uzun 10mblık :) sagol canımm darısı basına inşallah

Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun darısı başınıza inşallah dualarım sizlerle.
Ya ne kadar guzel birsey canim cok sevindim senin adina

Canım maşAllah çok sevindim. Rabbim bize de nasip eder inşAllah. Hamiş duası kabul olurmuş. Dua et bizede olur mu :)

Gözün aydın canım maşallah Rabbim tamamını erdirsin :)

Canım benim çokkk sevindim ya inşallah sağlıkla gelir yeğenimiz

Canım ya ne güzel bi duygu bu bende yaşarım inşallah

Kızlar test de yaptım negatif önümüzdeki aya kısmet olur inşallah totemim de tutmadı
Kuzum ben görmemişim msjını. ÜZÜLME lütfen sen guclusun bak inşallah hayırlı zamanda gelıcek meleğin cok ıyı anlıyırum senı ve dua edıyorum sana da hepımıze ❤

Canım gözünaydın darısı başımıza duygulanır insan tabi ya :)))

Kızlar doktor progestan diye bi ilaç verdi başka kullanan var mı bınu
Ben kullandım 9 haftarımda lekem olmuştu verdi günde 1 defa gece içiyordum zaten içtiğim gibi kendimi yatakta buluyordum çok halsizleştiriyo baş dönmesi yapıyo sende de böyle olursa panik yapma kullanan herkeste oluyo normal yani düşük engelliyo erken doğumu engelliyo faydası var zararı yok yani

Kuzum ben görmemişim msjını. ÜZÜLME lütfen sen guclusun bak inşallah hayırlı zamanda gelıcek meleğin cok ıyı anlıyırum senı ve dua edıyorum sana da hepımıze ❤
Biliyorum canım evet güçlüyüm bu günler de geçecek ama insan üzülmekten kendini alamıyor önümüzdeki aya kısmet olur inşallah canım teşekkür ederim :)))

Bende de çok uyku yaptı kanamam falan Yok daha çok yeni niye verdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…