İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bende de çok uyku yaptı kanamam falan Yok daha çok yeni niye verdi acaba
Daha önce bi düşüğün falan olduysa da veriyorlar
Ama nedenine takılma verdiyse bildiği var demekki dediğim gibi faydası çok ama zararı hiç yok

Çok sevindim canim benim maşalah

Valla canm malesef heyecandan yne sormayı unttk. Kalbi dınlemeye ablamla kuzenım de girdi yanımıza hayır dıyemıosun öyle bıdurumda orda calıstıkları ıcın gırmek ıstedıler. Tabı yne sorardık ama kafa gıttı duyunca unttk ama sordurcam ablama ya

Hah aferin kız utanma ablana sor sonucta biliyor demi bebeği nasıl yaptığınızı,ayrıca bu soru çok normal benim kanamam olduğunda anneme söylemiştim nedenini çekinmeden. Ki abla daha kolay olur :)

Bugun derece aldim ates ölçmeye basliyorum kizlar
Fertility friend programını indir ben sana özelden tarif ederim yapamazsan İngilizcen varsa yaparsın ama canım o zaman hangi gün yumurtladığını kesin olarak çıkartıyor ateşine göre

Canım ben seni tebrik ettim ama sanırım görmedin :)
Canım Afedersin görmemişim gerçekten bazen kaynıyor girince çok bildirim görüyorum gözden kaçmış Çok teşekkür ederim kuzum sana da nasip olsun inşallah duymak

Hah aferin kız utanma ablana sor sonucta biliyor demi bebeği nasıl yaptığınızı,ayrıca bu soru çok normal benim kanamam olduğunda anneme söylemiştim nedenini çekinmeden. Ki abla daha kolay olur :)
Aynen canım ya sormak lazım Vallahi çok sıkıntı gerçekten ki biz iki günden fazla uzak duramazdık yani psikolojimiz bozuldu Gerçi risk olsa Allah korusun Doktorum asla atlamazdı güveniyorum O'na çok

Aynen canım ya sormak lazım Vallahi çok sıkıntı gerçekten ki biz iki günden fazla uzak duramazdık yani psikolojimiz bozuldu Gerçi risk olsa Allah korusun Doktorum asla atlamazdı güveniyorum O'na çok
Canım dediğin gibi riskli bir durum olsa sen sormadan doktor zaten söyler tehlikeli yapmayın diye. Zor gerçekten sevdiğinden uzak durmak benimki isyanda.haftada 4 kez olmalıymış en fazla hakkımı bugün kullanmak istiyorum diye benimle pazarlık yapıyor

Kuzum ben nasıl hamile kalacağımı anladım biliyor musun ? Flo diye bir adet takibi yapan program var.iliski olduktan sonra aldım telefonu elime baktım ve eşime dedim ki ben hamile kalicam. Saçmalama dedi aşkım bak program bugün yumurtlama günüm olduğunu söylüyor dedim tabi inanmadı ama ben o şekilde hamile kaldım :) uygulamanın adı Flo hamile kaldıktan sonra da hamileliği çeviriyorsun :) tavsiye ederim kullan onu. Naberr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…