- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Daha önce bi düşüğün falan olduysa da veriyorlarBende de çok uyku yaptı kanamam falan Yok daha çok yeni niye verdi acaba
Amin canim inşallahSagol canım cok sevındımm darısı basına ınsallah o pıtpıtları da duy ozaman hersey daha guzel olcak insallah
Kimyasal gebelik olmuştu belki ondan vermiştir o zaman canım çok sağol. :))Daha önce bi düşüğün falan olduysa da veriyorlar
Ama nedenine takılma verdiyse bildiği var demekki dediğim gibi faydası çok ama zararı hiç yok
Yılmak Yok canım hayırlı zamanda o yavru mirket buraya gelecek inşallah :))Biliyorum canım evet güçlüyüm bu günler de geçecek ama insan üzülmekten kendini alamıyorönümüzdeki aya kısmet olur inşallah canım teşekkür ederim :)))
Çok sevindim canim benim maşalahKızlarr meleğimizin kalbini duyduk gümbür gümbürdü agladım o an resmen dr.um da gulümsei bana O da duygusallaştı :) görunce kocaman olmuş dedi bebişimiz 1gün ılerı gıdıyormus 8+5 olması gerekırken 8+6 çıktı. Videoya da çektik bir sonraki randevu 1 ay sonraa cinsiyet inşallah ozaman öğreniriz:)
Evet yılmadan devam edicem canım o yavru mirket de bi gelsin neler yapıcam onaYılmak Yok canım hayırlı zamanda o yavru mirket buraya gelecek inşallah :))
Haha çok tatlısınEvet yılmadan devam edicem canım o yavru mirket de bi gelsin neler yapıcam ona
İyiyim canim çok şükür. Yorgunluk ve uykuluk devam ediyor. Dün pek giremedim eşimin Doğum günüydü dışarı çıktık :) salı günü icin çok sabırsızim. Bide doktora malum soruyu sordunuz mu?Sağol kuzum :) sen nasılsın bakayımKurumus-Maskara
Valla canm malesef heyecandan yne sormayı unttk. Kalbi dınlemeye ablamla kuzenım de girdi yanımıza hayır dıyemıosun öyle bıdurumda orda calıstıkları ıcın gırmek ıstedıler. Tabı yne sorardık ama kafa gıttı duyunca unttk ama sordurcam ablama yaİyiyim canim çok şükür. Yorgunluk ve uykuluk devam ediyor. Dün pek giremedim eşimin Doğum günüydü dışarı çıktık :) salı günü icin çok sabırsızim. Bide doktora malum soruyu sordunuz mu?
Hah aferin kız utanma ablana sor sonucta biliyor demi bebeği nasıl yaptığınızı,ayrıca bu soru çok normal benim kanamam olduğunda anneme söylemiştim nedenini çekinmeden. Ki abla daha kolay olur :)Valla canm malesef heyecandan yne sormayı unttk. Kalbi dınlemeye ablamla kuzenım de girdi yanımıza hayır dıyemıosun öyle bıdurumda orda calıstıkları ıcın gırmek ıstedıler. Tabı yne sorardık ama kafa gıttı duyunca unttk ama sordurcam ablama ya
Aman aman kıyamazsın :)))Evet yılmadan devam edicem canım o yavru mirket de bi gelsin neler yapıcam ona
Canım ben seni tebrik ettim ama sanırım görmedin :)Sağol kuzum :) sen nasılsın bakayımKurumus-Maskara
Ayyy hiççç kıyamam yavruma ama işte çok inatçı çıktı gelmiyor:)))Aman aman kıyamazsın :)))
Canım ben seni tebrik ettim ama sanırım görmedin :)
Fertility friend programını indir ben sana özelden tarif ederim yapamazsan İngilizcen varsa yaparsın ama canım o zaman hangi gün yumurtladığını kesin olarak çıkartıyor ateşine göreBugun derece aldim ates ölçmeye basliyorum kizlar
Canım Afedersin görmemişim gerçekten bazen kaynıyor girince çok bildirim görüyorum gözden kaçmış Çok teşekkür ederim kuzum sana da nasip olsun inşallah duymakCanım ben seni tebrik ettim ama sanırım görmedin :)
Aynen canım ya sormak lazım Vallahi çok sıkıntı gerçekten ki biz iki günden fazla uzak duramazdık yani psikolojimiz bozulduHah aferin kız utanma ablana sor sonucta biliyor demi bebeği nasıl yaptığınızı,ayrıca bu soru çok normal benim kanamam olduğunda anneme söylemiştim nedenini çekinmeden. Ki abla daha kolay olur :)
Canım dediğin gibi riskli bir durum olsa sen sormadan doktor zaten söyler tehlikeli yapmayın diye. Zor gerçekten sevdiğinden uzak durmakAynen canım ya sormak lazım Vallahi çok sıkıntı gerçekten ki biz iki günden fazla uzak duramazdık yani psikolojimiz bozulduGerçi risk olsa Allah korusun Doktorum asla atlamazdı güveniyorum O'na çok
Hemen indiriyorum canim sagolFertility friend programını indir ben sana özelden tarif ederim yapamazsan İngilizcen varsa yaparsın ama canım o zaman hangi gün yumurtladığını kesin olarak çıkartıyor ateşine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?