O var zaten canim ama normalde hep 28gunde olan adet bu ay 24 gunde olunca ben yumurtladigimi sanarken aslinda 3 4 gun oncesinde yumurtlamisimKuzum ben nasıl hamile kalacağımı anladım biliyor musun ? Flo diye bir adet takibi yapan program var.iliski olduktan sonra aldım telefonu elime baktım ve eşime dedim ki ben hamile kalicam. Saçmalama dedi aşkım bak program bugün yumurtlama günüm olduğunu söylüyor dedim tabi inanmadı ama ben o şekilde hamile kaldım :) uygulamanın adı Flo hamile kaldıktan sonra da hamileliği çeviriyorsun :) tavsiye ederim kullan onu.Naberr
Canim hamile kalmadan bir ay önce bende 6 gün erken adet oldum ve sok olduM. Bence sen gelecek ay kesin hamile kalırsın içime doğuyorO var zaten canim ama normalde hep 28gunde olan adet bu ay 24 gunde olunca ben yumurtladigimi sanarken aslinda 3 4 gun oncesinde yumurtlamisim
Umarim canim ilk defa böyle bisey oldu sasirdim hatta acile gittikCanim hamile kalmadan bir ay önce bende 6 gün erken adet oldum ve sok olduM. Bence sen gelecek ay kesin hamile kalırsın içime doğuyor
Biliyorum canım takip ettim durumu. :) insallah gelecek bebisUmarim canim ilk defa böyle bisey oldu sasirdim hatta acile gittik
9 10 haziran canim benimde :)İnşallahh canım benimsenin bat ne zaman?
İnşallah senin güzel haberlerini alırız canım9 10 haziran canim benimde :)
Bende onu kullandım canım:)Kuzum ben nasıl hamile kalacağımı anladım biliyor musun ? Flo diye bir adet takibi yapan program var.iliski olduktan sonra aldım telefonu elime baktım ve eşime dedim ki ben hamile kalicam. Saçmalama dedi aşkım bak program bugün yumurtlama günüm olduğunu söylüyor dedim tabi inanmadı ama ben o şekilde hamile kaldım :) uygulamanın adı Flo hamile kaldıktan sonra da hamileliği çeviriyorsun :) tavsiye ederim kullan onu.Naberr
Ayy hadi güzel haberler inşallah:)9 10 haziran canim benimde :)
Olabilir canim normal bisey endişelenecek bir durum yok
Aminnn haftaya bakalım inşallah aynı şeyleri yaşarım bende :) bu arada doktor bana önermiyoruz ilk aylar dedi malum şeyi:)Canım Afedersin görmemişim gerçekten bazen kaynıyor girince çok bildirim görüyorum gözden kaçmış Çok teşekkür ederim kuzum sana da nasip olsun inşallah duymak
Inşalşah goruceksın duycaksın canmm .Aynen canım dıkkat et yıne de bız de gecen dayanamadık dr olumsuz bsy demedı dıye bırazck oldu ama smdı ogreneym yarın ablam sorsun duruma goreAminnn haftaya bakalım inşallah aynı şeyleri yaşarım bende :) bu arada doktor bana önermiyoruz ilk aylar dedi malum şeyi:)
Bu yerleşme kanamasi kaç gün sürer ki acaba ya 2 gün olacak hala varOlabilir canim normal bisey endişelenecek bir durum yok
Canım ne renk?
Pembe kahve karışımı çok değil ama yine damla damlaCanım ne renk?
Ilacını kullan canm dıkkat et sakın ıs fln yapma dr.un normal dedyse endıselenmePembe kahve karışımı çok değil ama yine damla damla
Ilaç vermedi ki canım buna verilecek ilaç yok normal dedi sadeceIlacını kullan canm dıkkat et sakın ıs fln yapma dr.un normal dedyse endıselenme
Ay ben karıstırdım canm kanama olunca progestan verıolr ama ondan sana da verdı sandm kuzum. Dınlen ıyıce yarn tekrar baktır hcgye ıstersenIlaç vermedi ki canım buna verilecek ilaç yok normal dedi sadece
1 hafta sonra gitcem canımAy ben karıstırdım canm kanama olunca progestan verıolr ama ondan sana da verdı sandm kuzum. Dınlen ıyıce yarn tekrar baktır hcgye ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?