Tatlım endişelenme yerleşmede normal doktora da görünmüşsün içini ferah tut, dinlen bol bol aklın rahat olur böylecePembe kahve karışımı çok değil ama yine damla damla
Merhaba doktora göründünüz mü? Akıntı menstrüal dönemin bir parçasıdırKızlar benim hiç akıntım olmuyo evlenmeden öncede olmazdı. Bu bi sorun mu sizce? Bir tek dün çok az geldi o kadar
Merhaba doktora göründünüz mü? Akıntı menstrüal dönemin bir parçasıdır
Sağol canım zaten o kadar yorgunluk var ki üzerimde yatmaktan başka bişey yapmıyorum:)Tatlım endişelenme yerleşmede normal doktora da görünmüşsün içini ferah tut, dinlen bol bol aklın rahat olur böylece
Bildiğim kadarıyla 3 güne kadar sürer belki daha fazlaBu yerleşme kanamasi kaç gün sürer ki acaba ya 2 gün olacak hala var
Anladım canım teşekkür ederimBildiğim kadarıyla 3 güne kadar sürer belki daha fazla
Doktor normal dediyse normaldir o zamanEvet göründüm daha 1 hafta önce. Tüm testlerimi de yaptırdım, muayenede oldum. Herhangi bir sorun olmadığını her kadında olmadığını söyledi. Ama burda herkes yazınca sormak istedim
angel_s3 msjlarımı hep begendıgını farkkettım canım ama hıc yazmamıssın sanırım bu sayfaya sen de gebelık düşünüyorsun sanırım
Bilmiyorum ki herhalde ilk 3 ay :)))
Amin canim inşallah ama bu bebek işi öyle kolay bir şey değilmiş. Insan hemen olucak sanıyor isteyinceİnşallah senin güzel haberlerini alırız canım
Inşallah canım :)Ayy hadi güzel haberler inşallah:)
Evet bende böyle olacağını bilseydim hiç korunmazdımAmin canim inşallah ama bu bebek işi öyle kolay bir şey değilmiş. Insan hemen olucak sanıyor isteyince
Benim oluyordu canm her ay.baya agrı cekiyodumKızlar yumurtanın çatladığını anlıyor musunuz ağrınız falan oluyor mu çatlayınca?
Canm banada söyler msn ?Fertility friend programını indir ben sana özelden tarif ederim yapamazsan İngilizcen varsa yaparsın ama canım o zaman hangi gün yumurtladığını kesin olarak çıkartıyor ateşine göre
Bende bekliyorum canim adeti olayım da doktora gidicem tekrar hormon kontrolüm var inşallah ıyi haberler alırızEvet bende böyle olacağını bilseydim hiç korunmazdım
Fertility frıend prog yüklüyorsun her sabah aynı saatte yatakta kalkmadan ateş ölcumu yapıp programa gırıosun yukle sen yapamadıgın yerde bana sorabılırsınCanm banada söyler msn ?
Tamam canm ama önce bi ates ölçme cihazı almam lazım. Ne kadar ki acaba ates ölçme cihazları.Fertility frıend prog yüklüyorsun her sabah aynı saatte yatakta kalkmadan ateş ölcumu yapıp programa gırıosun yukle sen yapamadıgın yerde bana sorabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?