Ben aldim eczaneden 10 tlTamam canm ama önce bi ates ölçme cihazı almam lazım. Ne kadar ki acaba ates ölçme cihazları.
Aaaaaa gerçekten mi ? Fotosunu atar msn canm zahmet olmazsaBen aldim eczaneden 10 tl
Aaaaaa gerçekten mi ? Fotosunu atar msn canm zahmet olmazsa
Netten mi aldın ??
Yok mahalledeki eczaneden aldim ama bunun aynisiNetten mi aldın ??
Hım memnun musun peki doğru ölçüyor mu ? Her eczanede var mdr .Yok mahalledeki eczaneden aldim ama bunun aynisi
2 gundur kullaniyorum ağızdan olcuyorum ben ayni marka olmasa da baska markalati vardır hepsi ayniHım memnun musun peki doğru ölçüyor mu ? Her eczanede var mdr .
Bu tip ateş ölçerler her eczanede aşağı yukarı 10 15 tl arasıdır canim. Daha kapsamlı istersen kulaktan ölçer gibi değişir fiyat ki bence bu sana yeterHım memnun musun peki doğru ölçüyor mu ? Her eczanede var mdr .
Atesjn kac cıkıyor canm 36.1 fln mı2 gundur kullaniyorum ağızdan olcuyorum ben ayni marka olmasa da baska markalati vardır hepsi ayni
Hım tesekkür ederim cvbın için :)2 gundur kullaniyorum ağızdan olcuyorum ben ayni marka olmasa da baska markalati vardır hepsi ayni
Bugun 36.3 cikti canimAtesjn kac cıkıyor canm 36.1 fln mı
Aynen ya napcam sanki. :)Bu tip ateş ölçerler her eczanede aşağı yukarı 10 15 tl arasıdır canim. Daha kapsamlı istersen kulaktan ölçer gibi değişir fiyat ki bence bu sana yeter
Hamileyken kaç çıkıyor ? Ve en doğru nerden ölçülür ?Bugun 36.3 cikti canim
Prog kullanıo msn ona gır o cıkarcak yum.ıBugun 36.3 cikti canim
Bence en dogrusu agizdan olcmek dilinin altina koyuyorsun yumurtlama donemin geldiginde atesin her zamankinden yaklasik 1 derece fazla cikiyorHamileyken kaç çıkıyor ? Ve en doğru nerden ölçülür ?
Boyle giriyorum dun oylesine olcmustum gece o yuzden yuksek 36.9 olan bugun 36.3Prog kullanıo msn ona gır o cıkarcak yum.ı
Bende yapayım canim bundan ama adetin başlaması lazım di mi ölçmek içinBoyle giriyorum dun oylesine olcmustum gece o yuzden yuksek 36.9 olan bugun 36.3Eki Görüntüle 2153538
Canim sabah atesini olc 36 36.5 arasindaysan zaten yumurtlamamissindir ates yukselirse yumurtladigini anlarsinBende yapayım canim bundan ama adetin başlaması lazım di mi ölçmek için
Yumurtlama zamanım geçti canim kaldı 6 gün bata o zaman başlıyayım dedim ölçmeyeCanim sabah atesini olc 36 36.5 arasindaysan zaten yumurtlamamissindir ates yukselirse yumurtladigini anlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?