Benim adet olacagim zaman 1 2 saat icinde kanamam yoğunlaşır seninkide oyleyse ve lekelenme olduysa sadece bir test yapCanlar merhaba bisey sorucam gecen ay ilk defa adetim 4 gun gecikti sonra bu ay dedimki ilerk atti gunum sali adet olirum ozman. Ama 4 gun gecikme olmasaydi dun adet olmam gerekirdi. Dun bir kere koyu renkte bisey gelmjs kiloda okdar dahada bisey olmadi. Sadece kasiklarim iyice hissediyorm sisti falan noluyo anlamadm adet mi olucam yoksa bu yerlesmemiydi anlamadm. Beklemem mi gerekiyor biraz daha. Test yaomak icin erken mi
Bende hic boyle onceden leke gormemistim dun aksama dogru baktim. Lekeliydi okadar koyu renk bidahada gelmedi ama kasiklarim hareket ediyo sanki ya adet oluyorm bilmiyrm ozman yarinda bekliyrm bi test yaparim sgl cnmBenim adet olacagim zaman 1 2 saat icinde kanamam yoğunlaşır seninkide oyleyse ve lekelenme olduysa sadece bir test yap
Canım geceyı sıl yoksa catlama erkenden yarına fln cıkar o dereceyi sıl sdece sabahları gırceksınBoyle giriyorum dun oylesine olcmustum gece o yuzden yuksek 36.9 olan bugun 36.3Eki Görüntüle 2153538
Cabm hayır gec kalmadın smdıden olc yumurtlama olmadysa sen yukle ben yardmcı olurumBende yapayım canim bundan ama adetin başlaması lazım di mi ölçmek için
Sildim simdi catlama oldugunu bildirim gelince mi anlicam nasil soyluyorCanım geceyı sıl yoksa catlama erkenden yarına fln cıkar o dereceyi sıl sdece sabahları gırceksın
Hayır mesela ates olctn dyelım yum sonrası. Ates yukseldyse zaten program cızgı ckarıo ınemlı olan ates yukselmden olan ilişkilerSildim simdi catlama oldugunu bildirim gelince mi anlicam nasil soyluyor
Hmm tamam canim bakalim ne zaman cikacak o dik kirmizi olan cizgi demi sonra o asagidaki karelerde yazan c harfi ne demekHayır mesela ates olctn dyelım yum sonrası. Ates yukseldyse zaten program cızgı ckarıo ınemlı olan ates yukselmden olan ilişkiler
Onlar akıntı canm dataya gırıyosun cervical fluıddan akıntı kuru ıse dry yapıskansa sticky kremsi ise creamy sulu ise watery yumurta akı gbyse egg white ı seçiosunHmm tamam canim bakalim ne zaman cikacak o dik kirmizi olan cizgi demi sonra o asagidaki karelerde yazan c harfi ne demek
Sonradan karistirinca biraz buldum canim bakmamisim oraya benOnlar akıntı canm dataya gırıyosun cervical fluıddan akıntı kuru ıse dry yapıskansa sticky kremsi ise creamy sulu ise watery yumurta akı gbyse egg white ı seçiosun
Yarim ates olcer alır başlarım canim ölçmeye ama bata 6 kaldı yumurtam çatlamıştır bu zamana kalacağını sanmıyorumCabm hayır gec kalmadın smdıden olc yumurtlama olmadysa sen yukle ben yardmcı olurum
Ozaman adet gunune dek dusmezse ates hamılelık olabılır yne bakablrsn canm adete 1,2 kala düşer ısı en kotu adet gunu test yapmak ıcn ısaretbYarim ates olcer alır başlarım canim ölçmeye ama bata 6 kaldı yumurtam çatlamıştır bu zamana kalacağını sanmıyorum
Canım peki adet olunacaksa bu ateş düşük mü cıkıyorBoyle giriyorum dun oylesine olcmustum gece o yuzden yuksek 36.9 olan bugun 36.3Eki Görüntüle 2153538
Onun için olabilir canim :)Ozaman adet gunune dek dusmezse ates hamılelık olabılır yne bakablrsn canm adete 1,2 kala düşer ısı en kotu adet gunu test yapmak ıcn ısaretb
Anksiyete bendede var ama şuan senin mutlu olman için ekstra nedenin var bence kendini hiç sıkma hayatta sorunlar var hep olucak takınca düzelmiyor hiçbir şey bebeğine odaklan bence :)Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende ara ara sıkıntılar oluyor birden bi mutsuzluk basiyor anksiyete oldugu icin de korkuyorum acaba hormonlardanmidir varmi benim gibi hisseden
Ben suan adetliyim zaten canim 36.3 civarlarında cikiyorCanım peki adet olunacaksa bu ateş düşük mü cıkıyor
Haklisin canim ama bazen boyle bunaliyorum bebekte sorumluluk sonucta nasil yaparim gibi kaygilar geliyor inan mutlulugumun onune geciyor birdenAnksiyete bendede var ama şuan senin mutlu olman için ekstra nedenin var bence kendini hiç sıkma hayatta sorunlar var hep olucak takınca düzelmiyor hiçbir şey bebeğine odaklan bence :)
Bu ateş ölçme çok umut vaadediyor :) inşallah bizdede ise yarar canimBen suan adetliyim zaten canim 36.3 civarlarında cikiyor
Rabbim onu sana emanet ettiyse kolayını da verir canim hiç düşünme sen onlariHaklisin canim ama bazen boyle bunaliyorum bebekte sorumluluk sonucta nasil yaparim gibi kaygilar geliyor inan mutlulugumun onune geciyor birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?