İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Benim adet olacagim zaman 1 2 saat icinde kanamam yoğunlaşır seninkide oyleyse ve lekelenme olduysa sadece bir test yap

Benim adet olacagim zaman 1 2 saat icinde kanamam yoğunlaşır seninkide oyleyse ve lekelenme olduysa sadece bir test yap
Bende hic boyle onceden leke gormemistim dun aksama dogru baktim. Lekeliydi okadar koyu renk bidahada gelmedi ama kasiklarim hareket ediyo sanki ya adet oluyorm bilmiyrm ozman yarinda bekliyrm bi test yaparim sgl cnm

Bakın benım bi oncekı hamıle kaldıgım ayın martın tablosunu ataym. Suankı gebelıkte yapmıodum tablo ilşkilerı de grıosunuz.yum.da kırmızı cızgı ckıo Naberr

Son düzenleme:
Hayır mesela ates olctn dyelım yum sonrası. Ates yukseldyse zaten program cızgı ckarıo ınemlı olan ates yukselmden olan ilişkiler
Hmm tamam canim bakalim ne zaman cikacak o dik kirmizi olan cizgi demi sonra o asagidaki karelerde yazan c harfi ne demek

Hmm tamam canim bakalim ne zaman cikacak o dik kirmizi olan cizgi demi sonra o asagidaki karelerde yazan c harfi ne demek
Onlar akıntı canm dataya gırıyosun cervical fluıddan akıntı kuru ıse dry yapıskansa sticky kremsi ise creamy sulu ise watery yumurta akı gbyse egg white ı seçiosun

Yarim ates olcer alır başlarım canim ölçmeye ama bata 6 kaldı yumurtam çatlamıştır bu zamana kalacağını sanmıyorum
Ozaman adet gunune dek dusmezse ates hamılelık olabılır yne bakablrsn canm adete 1,2 kala düşer ısı en kotu adet gunu test yapmak ıcn ısaretb

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende ara ara sıkıntılar oluyor birden bi mutsuzluk basiyor anksiyete oldugu icin de korkuyorum acaba hormonlardanmidir varmi benim gibi hisseden

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende ara ara sıkıntılar oluyor birden bi mutsuzluk basiyor anksiyete oldugu icin de korkuyorum acaba hormonlardanmidir varmi benim gibi hisseden
Anksiyete bendede var ama şuan senin mutlu olman için ekstra nedenin var bence kendini hiç sıkma hayatta sorunlar var hep olucak takınca düzelmiyor hiçbir şey bebeğine odaklan bence :)

Anksiyete bendede var ama şuan senin mutlu olman için ekstra nedenin var bence kendini hiç sıkma hayatta sorunlar var hep olucak takınca düzelmiyor hiçbir şey bebeğine odaklan bence :)
Haklisin canim ama bazen boyle bunaliyorum bebekte sorumluluk sonucta nasil yaparim gibi kaygilar geliyor inan mutlulugumun onune geciyor birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…