İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende ara ara sıkıntılar oluyor birden bi mutsuzluk basiyor anksiyete oldugu icin de korkuyorum acaba hormonlardanmidir varmi benim gibi hisseden
Ilk 2hafta ben de oyleydım cok normal gececek

Kizlar siz hangi ismi dusunuyosunuz :) biz erkek icin atilla ya da teoman
Kiz icin defne ayla ya da zeynep dusunduk
Canım ben hep kucuklüpümden beri rüzgar dıyodum erkek olursa. Eşim de madem ıstyorsun kırmam senı tmm dedı Ama gecen gun Yağız ismini çok benımsedım erkek olrsa muhtemelen Yağız olucak. EşiM de cok benımsedı:) kız pek düşünmedim belkı Semina

Bizde hep erkek ismi dusunuyoruz ya nedense :) gerci defneye kesin karar vermistik cok onceden

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende ara ara sıkıntılar oluyor birden bi mutsuzluk basiyor anksiyete oldugu icin de korkuyorum acaba hormonlardanmidir varmi benim gibi hisseden
Canim çok normal ben ve Freshmommy de senin gibiydik,cidden can sıkıcı ama sabret geçecek :) anksiyete bende de var ama Suan gayet iyiyim çok şükür. 2 hafta da geçiyor,hormonların yüzünden böylesin suan

Kızlar isim konusunda benim kafam karışık baya,hem Kürtçe olsun hemde ingilizce kolay söylenebilen bir isim istiyorum biraz modern

Freshmommy canim senin doktoru instagramdan takip ediyordum dogumdan foto koymus kadinin esi de yaninda esler girebiliyor mu sordun mu sen ay cok isterim yanimda olmasini

Canim ilk isim Eşimin,ortadaki kızım olursa adini Kamila koymak istiyorum ,Mila olarakta sesleneniliriz :) en son isimde benim,KaJiN diye okunuyor. Ama erkek olursa isimsiz kalacak gibi
Ismin çok güzelmiş canim bebek içinde önce sağlıklı olsun tabiiki sonrada rabbim gönlüne göre versin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…