Umarim ya bu ay olsun artik isim dusunmeye bile basladik :)Bu ateş ölçme çok umut vaadediyor :) inşallah bizdede ise yarar canim
Ilk 2hafta ben de oyleydım cok normal gececekIyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende ara ara sıkıntılar oluyor birden bi mutsuzluk basiyor anksiyete oldugu icin de korkuyorum acaba hormonlardanmidir varmi benim gibi hisseden
Ates dusuyor adet olncagı zaman ama yumurtlama sonrası atesını bılmen lazmCanım peki adet olunacaksa bu ateş düşük mü cıkıyor
Biz eşimle 9 senedir tanışıyoruz o yüzden isimlerimiz belli :) temmuzda tasinicaz nasipse beşiği koyacağımız yer bebegimizin odası bile belli bir tek bebiş yok anlayacağınUmarim ya bu ay olsun artik isim dusunmeye bile basladik :)
Kız için Kumsal erkek için Yiğit:)Kizlar siz hangi ismi dusunuyosunuz :) biz erkek icin atilla ya da teoman
Kiz icin defne ayla ya da zeynep dusunduk
Bizde 2012den beri tanışıyoruz :) guzelmis sizin isimler deKız için Kumsal erkek için Yiğit:)
Canım ben hep kucuklüpümden beri rüzgar dıyodum erkek olursa. Eşim de madem ıstyorsun kırmam senı tmm dedı Ama gecen gun Yağız ismini çok benımsedım erkek olrsa muhtemelen Yağız olucak. EşiM de cok benımsedı:) kız pek düşünmedim belkı SeminaKizlar siz hangi ismi dusunuyosunuz :) biz erkek icin atilla ya da teoman
Kiz icin defne ayla ya da zeynep dusunduk
Bizde hep erkek ismi dusunuyoruz ya nedense :) gerci defneye kesin karar vermistik cok oncedenCanım ben hep kucuklüpümden beri rüzgar dıyodum erkek olursa. Eşim de madem ıstyorsun kırmam senı tmm dedı Ama gecen gun Yağız ismini çok benımsedım erkek olrsa muhtemelen Yağız olucak. EşiM de cok benımsedı:) kız pek düşünmedim belkı Semina
Defne ısmı de planlarmz arasnda:) ben de ogluk olacak gb hıssediyorum nedense hep oyle hayal kurdum:)Bizde hep erkek ismi dusunuyoruz ya nedense :) gerci defneye kesin karar vermistik cok onceden
Benimde hayallerimde ruyalarimda hep erkek cocuk goruyorum ama kizim olsun daha cok isterim heralde :) saglikli olmasi daha onemli tabi de insanin gonlunden geciyorDefne ısmı de planlarmz arasnda:) ben de ogluk olacak gb hıssediyorum nedense hep oyle hayal kurdum:)
Hamilelikte kaç oluyo peki ates ?Ozaman adet gunune dek dusmezse ates hamılelık olabılır yne bakablrsn canm adete 1,2 kala düşer ısı en kotu adet gunu test yapmak ıcn ısaretb
Canim çok normal ben veIyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende ara ara sıkıntılar oluyor birden bi mutsuzluk basiyor anksiyete oldugu icin de korkuyorum acaba hormonlardanmidir varmi benim gibi hisseden
Genel bıseyı yok sana baglı herkesn farklı ama genlde 37lerdeHam
Hamilelikte kaç oluyo peki ates ?
Bende profilde yazanları bebek ismi sandim canimKızlar isim konusunda benim kafam karışık baya,hem Kürtçe olsun hemde ingilizce kolay söylenebilen bir isim istiyorum biraz modern
Canim ilk isim Eşimin,ortadaki kızım olursa adini Kamila koymak istiyorum ,Mila olarakta sesleneniliriz :) en son isimde benim,KaJiN diye okunuyor. Ama erkek olursa isimsiz kalacak gibiBende profilde yazanları bebek ismi sandim canim
Ismin çok güzelmiş canim bebek içinde önce sağlıklı olsun tabiiki sonrada rabbim gönlüne göre versin inşallah:)Canim ilk isim Eşimin,ortadaki kızım olursa adini Kamila koymak istiyorum ,Mila olarakta sesleneniliriz :) en son isimde benim,KaJiN diye okunuyor. Ama erkek olursa isimsiz kalacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?