- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Evet canım girebiliyor. Benim eşim de gircek nasipse arkadasımn eşi de gırdı gecen ay. Benım dün kontrolde yanımda eşim kuzenım ve ablam vardı. Ablamla kuzenım de konakta calsııyor masallah maaile ordaydık. Dr ztn sakaryanın en sevılen ve en başarılı dr.u secılmıs gecen gun. Dunku muhabberlerimızı gorsen cok enerji veren biri degıstremem asla :)Freshmommy canim senin doktoru instagramdan takip ediyordum dogumdan foto koymus kadinin esi de yaninda esler girebiliyor mu sordun mu sen ay cok isterim yanimda olmasini
Bulursun canım ısım daha araştırıp:)Canim ilk isim Eşimin,ortadaki kızım olursa adini Kamila koymak istiyorum ,Mila olarakta sesleneniliriz :) en son isimde benim,KaJiN diye okunuyor. Ama erkek olursa isimsiz kalacak gibi
Çok teşekkür ederim canım :) rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahIsmin çok güzelmiş canim bebek içinde önce sağlıklı olsun tabiiki sonrada rabbim gönlüne göre versin inşallah:)
:) kesin cok fikir değiştiririm erkek ismi için ama vakit çokBulursun canım ısım daha araştırıp:)
Ay bende girmesini isterim de esim kaldirabilir mi o goruntuleri bilmiyorum kan falanEvet canım girebiliyor. Benim eşim de gircek nasipse arkadasımn eşi de gırdı gecen ay. Benım dün kontrolde yanımda eşim kuzenım ve ablam vardı. Ablamla kuzenım de konakta calsııyor masallah maaile ordaydık. Dr ztn sakaryanın en sevılen ve en başarılı dr.u secılmıs gecen gun. Dunku muhabberlerimızı gorsen cok enerji veren biri degıstremem asla :)
Bende istiyorum canim inşallah şartlar buna elverir. Şimdi bir sorum var ben özel bir hastaneye gidiyorum kontrole ama doktorum tesadüfen seçtim. Çok memnun değilim başka bir doktor var çok pozitif sevecen bir adam. Doktorumu değiştirmem erik olarak doğru olur mu ?Ay bende girmesini isterim de esim kaldirabilir mi o goruntuleri bilmiyorum kan falankan tutmuyo aslinda ama bayilip giderse adam
Doktor secme hakkin var ve ozel hastane sonucta hangi doktorla daha rahat hissedeceksen ona gec canimBende istiyorum canim inşallah şartlar buna elverir. Şimdi bir sorum var ben özel bir hastaneye gidiyorum kontrole ama doktorum tesadüfen seçtim. Çok memnun değilim başka bir doktor var çok pozitif sevecen bir adam. Doktorumu değiştirmem erik olarak doğru olur mu ?Kurumus-Maskara Freshmommy
Bencede geçmeliyim erkek doktor gerçekten daha candan oluyor. Kadın doktor benimle hanım diyerek konuşuyor bu beni çok kasıyor. Ismimle hitap etmeli kim olursa olsun.Doktor secme hakkin var ve ozel hastane sonucta hangi doktorla daha rahat hissedeceksen ona gec canim
Ovulasyindan nasıl anlıyorsun canim benim birkere adete 3 kala ovulasyon kopkoyu çıktı ama hamile değildim. Koyu olunca mi hamilelik oluyor silik olunca mi ? Aslında kan versen kesin sonuç alırsınHımmm bişy diycem ya bnm ovu testim sanki yıne koyu ama çok değil. Acaba hamile olabilir miyim ?Eki Görüntüle 2153650 Eki Görüntüle 2153650 Eki Görüntüle 2153651
Yaa bnm yumurtlama gecti diye düşünüyorm. Ben gec basladım test yapmaya . Adetim çok duzensz 76. Gundeyim hala adet olmadm. Bugun kasık agrım vardı dün ilişki olmstu. İki gun önce falanda olmstu. Neyse işte bi yapaym dedim böyle çıktı :/ Bende tam bilmiyorm kiOvulasyindan nasıl anlıyorsun canim benim birkere adete 3 kala ovulasyon kopkoyu çıktı ama hamile değildim. Koyu olunca mi hamilelik oluyor silik olunca mi ? Aslında kan versen kesin sonuç alırsın
Bundan bir sonuç alamazsın canim. Adet olmadığın zaman yumurtlama olur mu onuda bilemiyorum. Senin bir kadın doğuma gitmen gerek.. Adet söktürücü verir sonra adetin geçince başlarsın çalışmalara. Pco mu var sende ?Yaa bnm yumurtlama gecti diye düşünüyorm. Ben gec basladım test yapmaya . Adetim çok duzensz 76. Gundeyim hala adet olmadm. Bugun kasık agrım vardı dün ilişki olmstu. İki gun önce falanda olmstu. Neyse işte bi yapaym dedim böyle çıktı :/ Bende tam bilmiyorm ki
Dr sol da milimetrik kistckler var dedi pco içinde hormon testi yaptırdı temiz çıktı. Gebeliğe engel bişy yok dedi.Bundan bir sonuç alamazsın canim. Adet olmadığın zaman yumurtlama olur mu onuda bilemiyorum. Senin bir kadın doğuma gitmen gerek.. Adet söktürücü verir sonra adetin geçince başlarsın çalışmalara. Pco mu var sende ?
Ki zaten 1 kere hamile kaldm 7 ay önce ama kimyasal olduBundan bir sonuç alamazsın canim. Adet olmadığın zaman yumurtlama olur mu onuda bilemiyorum. Senin bir kadın doğuma gitmen gerek.. Adet söktürücü verir sonra adetin geçince başlarsın çalışmalara. Pco mu var sende ?
Anladım canım acaba neden adet olamıyorsun? Stresli bir yaşamın varsa kendini biraz rahat bırak. Dikkatini başka bir şeylere ver. O da etkilemiş olabilirDr sol da milimetrik kistckler var dedi pco içinde hormon testi yaptırdı temiz çıktı. Gebeliğe engel bişy yok dedi.
Gönul rahatlıgı ıle degıstırebılırsın canmBende istiyorum canim inşallah şartlar buna elverir. Şimdi bir sorum var ben özel bir hastaneye gidiyorum kontrole ama doktorum tesadüfen seçtim. Çok memnun değilim başka bir doktor var çok pozitif sevecen bir adam. Doktorumu değiştirmem erik olarak doğru olur mu ?Kurumus-Maskara Freshmommy
Aynen bu aralar biraz stresliydim. En son 2 3 hafta önce test yaptm snra hiç yapmadm. Ovu testi yapıyorm bu aralar genelde hep aynı koyulukta çıkıyor attm zaten görmüşsndr anlam veremiyorm. Gebelk testi yapmaya da çok korkuyorm.Anladım canım acaba neden adet olamıyorsun? Stresli bir yaşamın varsa kendini biraz rahat bırak. Dikkatini başka bir şeylere ver. O da etkilemiş olabilir
Bu testlerden bende çok anlamıyorum sadece koyuyu görünce 3 gün ara vermeden ilişki olsun diye kullanıyordum.
Canm bunlar pozitif gorunmuyor hiçbiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?