İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Freshmommy canim senin doktoru instagramdan takip ediyordum dogumdan foto koymus kadinin esi de yaninda esler girebiliyor mu sordun mu sen ay cok isterim yanimda olmasini
Evet canım girebiliyor. Benim eşim de gircek nasipse arkadasımn eşi de gırdı gecen ay. Benım dün kontrolde yanımda eşim kuzenım ve ablam vardı. Ablamla kuzenım de konakta calsııyor masallah maaile ordaydık. Dr ztn sakaryanın en sevılen ve en başarılı dr.u secılmıs gecen gun. Dunku muhabberlerimızı gorsen cok enerji veren biri degıstremem asla :)

Ay bende girmesini isterim de esim kaldirabilir mi o goruntuleri bilmiyorum kan falan kan tutmuyo aslinda ama bayilip giderse adam

Ay bende girmesini isterim de esim kaldirabilir mi o goruntuleri bilmiyorum kan falan kan tutmuyo aslinda ama bayilip giderse adam
Bende istiyorum canim inşallah şartlar buna elverir. Şimdi bir sorum var ben özel bir hastaneye gidiyorum kontrole ama doktorum tesadüfen seçtim. Çok memnun değilim başka bir doktor var çok pozitif sevecen bir adam. Doktorumu değiştirmem erik olarak doğru olur mu ? Kurumus-Maskara Freshmommy

Doktor secme hakkin var ve ozel hastane sonucta hangi doktorla daha rahat hissedeceksen ona gec canim

Ovulasyindan nasıl anlıyorsun canim benim birkere adete 3 kala ovulasyon kopkoyu çıktı ama hamile değildim. Koyu olunca mi hamilelik oluyor silik olunca mi ? Aslında kan versen kesin sonuç alırsın
Yaa bnm yumurtlama gecti diye düşünüyorm. Ben gec basladım test yapmaya . Adetim çok duzensz 76. Gundeyim hala adet olmadm. Bugun kasık agrım vardı dün ilişki olmstu. İki gun önce falanda olmstu. Neyse işte bi yapaym dedim böyle çıktı :/ Bende tam bilmiyorm ki

Bundan bir sonuç alamazsın canim. Adet olmadığın zaman yumurtlama olur mu onuda bilemiyorum. Senin bir kadın doğuma gitmen gerek.. Adet söktürücü verir sonra adetin geçince başlarsın çalışmalara. Pco mu var sende ?

Dr sol da milimetrik kistckler var dedi pco içinde hormon testi yaptırdı temiz çıktı. Gebeliğe engel bişy yok dedi.

Ki zaten 1 kere hamile kaldm 7 ay önce ama kimyasal oldu

Dr sol da milimetrik kistckler var dedi pco içinde hormon testi yaptırdı temiz çıktı. Gebeliğe engel bişy yok dedi.
Anladım canım acaba neden adet olamıyorsun? Stresli bir yaşamın varsa kendini biraz rahat bırak. Dikkatini başka bir şeylere ver. O da etkilemiş olabilir

Gönul rahatlıgı ıle degıstırebılırsın canm

Anladım canım acaba neden adet olamıyorsun? Stresli bir yaşamın varsa kendini biraz rahat bırak. Dikkatini başka bir şeylere ver. O da etkilemiş olabilir
Aynen bu aralar biraz stresliydim. En son 2 3 hafta önce test yaptm snra hiç yapmadm. Ovu testi yapıyorm bu aralar genelde hep aynı koyulukta çıkıyor attm zaten görmüşsndr anlam veremiyorm. Gebelk testi yapmaya da çok korkuyorm. biraz daha bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…