İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bence kesinlikle değiştirmelisin. Çünkü gerçekten doktorunla pozitif bir hava yakalamanız çok önemli

Inşallah hamilelik vardır canim ama yinede sen bir doktora git. Bize diyorlar 1 sene dolmadan gelmeyin diye ama belki problem var yani sen ihmal etme. Adet olamamak da vücuda zarar pis kanı arıyor vücudumuz

Inşallah hamilelik vardır canim ama yinede sen bir doktora git. Bize diyorlar 1 sene dolmadan gelmeyin diye ama belki problem var yani sen ihmal etme. Adet olamamak da vücuda zarar pis kanı arıyor vücudumuz
Aynen bayramdan sonra gitcem bu aralar basım kalabalık. Bayram cıksın aradan gitmeyi düşünüyorm.

Kızlar iyi geceler ben geldiim. Ben size bişey anlatıcam bugün konuyla pek alakalı değil ama anlatmak istedim sadece. Bugün ben iftar yemeğine gittim eşimin bi akrabasınındı daha doğrusu iftar yemeği ama bebekleri olmuştu onunda 40 mevlüdü aynı zamanda. Neyse ben erken gittim yardım ettim salataya falan hep içerdeydim bebişi gördüm haliyle çok tatlıydı maşallah masmavi gözler yusyuvarlak bi yüz sap sarı saçlar :) neyse annesi dediki dışarıya çıkarmıcam bebeği daha çok küçük bide herkes görsün istemiyorum dedi bende tabiki çok haklısın hatta yatak odasına götür bence beşiğini girenler olur görmesinler dedim(beşik küçük taşınabilirdi ve oturma odasındaydı) Oda yok dışarıda yicez yemeği içeri çok giren olmucak dedi yani ben gayet normal karşıladım bu durumu hatta 47 günlükmüş bebek daha hiç öpmemişler doktor izin vermemiş öpmelerine mikrop kapıp hayatını kaybeden çok bebek oluyomuş böyle. Neysee yemek vakti geldi dışarı çıktık kayınvalidem kayınpederim birde eşimin kuzeni ve çocuğu vardı (çocuk 9 aylıktı) Kayınvalidem dediki bebek nerdeymiş bende içerde göstermek istemiyolar çok ondan çıkarmıcaklar dedim kayınpederimde nolcakmışki dedi bende çok küçükya daha dedim olsun hava sıcak ki dedi. Bende dedim ki daha bebeği öpmemişler hiç annesiyle babası doktor öpmeyin demiş dedim kayınvalidemde alla alla bebek olurda öpülmeden durulur mu canım dedi bende çok küçük ama öpülmez tabi dedim kayınvalidemde ben dayanamam valla dedi. O sıradada eşimin kuzeninin çocuğu kayınpederimin kucağındaydı ve içtiği suyu verdi çocuğa bende napıyosun baba o senin suyun çocuğa içirmesene dedim oda susamış baksana bişey olmaz dedi sinirlerim tepeme çıktı anneside hiç bişey demedi valla insanı çocuk yapmaktan soğutcaklar bide biz altlı üstlü oturuyoruz sizce ben mi abartıyorum? Biraz uzun oldu ama sizinle paylaşmak istedim kızlar.

Ah canim maalesef bazen dengesizlikler dusuncesizlikler olabiliyor. Birde çok ince düşünceli insanlara tam düşüncesiz kişiler düşüyor maalesef.. sen şimdi bunları düşünüp stres olma. Senin bebegin o canın o anda insanların kırılmasına üzülmesine bakmadan uygun bir dille uyarırsın. Bende çok kızıyorum bu insanlara ama maalesef bir adamı seviyoruz ailesine mecbur katlanıyoruz

Canim yani opmek ve ictigi seyi vermek bencede olmaz yani ben ve esim bile kimsenin bardagindan icmeyiz ama sakinilan goze de cop batar cok abartmamak lazim mesela bebegi disari cikaririm hava iyiysi gibi

Gerçekten öyle. Yani hadi yeni doğan çocuğun öpülmesini geçtim ki buda çok önemli bir konu ama 9 aylık çocuğa suyundan içirmek nedir? Bana dese benim suyumdan iç diye ben bile içmem daha o bi bebek. Ben hiç gelemem öyle şeye valla ben kötü gelin olurum saygısız olurum ama genede ödün vermem büyük konuşmayayımda. Valla hissediyorumda şuan en güzel zamanlarımız çocuk olunca herşey değişicek eminim buna.

Canim yani opmek ve ictigi seyi vermek bencede olmaz yani ben ve esim bile kimsenin bardagindan icmeyiz ama sakinilan goze de cop batar cok abartmamak lazim mesela bebegi disari cikaririm hava iyiysi gibi
Tabi ki çıkarılır bebek hatta 40ı çıkmadan markete gitmişler bebekle ama 100 kişi vardı yemekte hepsinin gözü bebeğin üzerinde olucak o yüzden çıkarmadı haklıda bence nazar o kadar etkili bişey ki koca insanları bile hasta edip yataklara düşürüyor o bebekler nasıl dayansın. Valla rahat olanlara çok özeniyorum keşke bende öyle olabilsem ama kesin çok pinpirikli bi anne olurum

Yakın oturmaniz belki olumsuz bir etki yaratabilir. Yani bebek olduğu zaman sürekli gelebilirler. Karışma durumu olabilir. Ama sende kibar bir biçimde bebegin senin olduğunu hatırlatabilirsin:)

Ben rahat olacagimi dusunuyorum ama bakalim ebe oldugum icin birazda heralde mesela uyurken besigine yatirip kendi uyumaya alismasini istiyorum aglarsa da almamaya calisicam cunku hastanelerde bebekler agliyordu ama kucagimiza almiyorduk susuyorlar sonra kendileri uyuyorlar

Yakın oturmaniz belki olumsuz bir etki yaratabilir. Yani bebek olduğu zaman sürekli gelebilirler. Karışma durumu olabilir. Ama sende kibar bir biçimde bebegin senin olduğunu hatırlatabilirsin:)
Böyle durumlarda hiç kibar olamam valla yada şöyle diyim bunu yapanlar kibarlıktan anlarmı bence anlamaz. Yakınız allah var evime gelip gitmezler hiç rahatsız etmezler sadece beraber yemek isterler yani biz onlarda yiyelim isterler her gün beraber yesek ses etmezler ama bende bunu istemiyorum herkesin yediği şeyler farklı evi ayrıdır her yemek yaptığımda götürürüm ama ben evimde rahat ediyorum bunuda söyledim hatta yüzlerine normal bi şekilde ama hala çağırırlar iki güne bir çocuk olunca tabi daha farklı olucak herşey :/

Haklısın canim eşinle beraber yemek hakkın tabiiki. Sende mesafeni koyarsin anlarlar inşallah onlarda

Evet bu en doğrusu gerçekten uyku düzenine zaten kimse karışamaz ama bi çocuğu büyütmek gerçekten çok zor sadece bu eşinin ailesi olarak değil mesela yiğenim var 2buçuk yaşında ne zaman annemi görse hemen şımarıyor ablam hayır yapma diyor anneme gidip anneanne hadi yapalım diyor yanlış bişeyde olsa asla ablamı dinlemiyor şımartan büyükler olduğu sürece işimiz çok zor

Aynen canim biz esimle buna kesinlikle karsiyiz ben hayir diyorsam esim dahil kimse evet diyemez ayni sekilde o hayir diyorsa hayirdir ben evet diyemem simartmaya kesinlikle karsiyim

Aynen canim biz esimle buna kesinlikle karsiyiz ben hayir diyorsam esim dahil kimse evet diyemez ayni sekilde o hayir diyorsa hayirdir ben evet diyemem simartmaya kesinlikle karsiyim
Öyle zaten ablamla eşide öyle çok karşılar anneme gidiyoruz mesela ablam uyuyor oluyor sabah eşide işte doğal olarak ben ve annem oluyoruz yiğenim istiyor diye annem çikolata veriyor banada söyleme ablana diyor yiğenim bile farkında herşeyin küçücük şey anneme söyleme bi tanecik yedim diyor ahh ahh iyi bişey yapıyoruz sanıyor bu büyükler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…