İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet canim hiç pozitif bir havamız yok kendisiyle vajinal ultrasondan çekindiğim için kadın doktor olsun dedim o da soğuk bir insan çıktı
Valla kadınlardan asıl korkacan bazıları çok acımasız oluyor bak ya valla aklıma geldikçe bazı Kadınlar ağızlarına kürekle vurasım geliyor

Benim de yeğenim var 1.5 yasında annemgile ayni binada yaşarlar abimgil asla evlerine sık sık gitmedik çok çok sevsekte bebeği abim indirdiği zaman severiz öperiz :) ki şimdi eski halinden daha tatlı kerata. Kesinlikle çok karşıyım bebeğe çok rahat davranılmasından,ama bir yandan sakınan göze çöp batar diye de bisey var

Ne güzel düşünceliymiş aileniz :) evet tabiki sakınan göze çöp batar ama işte rahat olamıyorum böyle konularda ben hiç bişey demesem bile içim içimi yer eminim aslında çoğu konuda rahat olmak gerekiyor ne kadar rahat olursan çocukta o kadar sağlıklı oluyor isterdim öyle olmayı mesela ruslar bebekleri buzlu suya mı ne sokarmış ilerde hasta olmasın diye olmazlarmışta bizde dene bakalım böyle bişeyi mümkün mü

Ay kıyamam ya aslında bizim ailede son 20 yıldır hic bebek Yok e yurtdışında yaşayınca akraba Yok pek arkadaşta Yok bebeklere hasret kaldık ama bizim küçük sipa bize hic yakın degil annesi gibi çok mesafeli herkesin gözü benim bebeğimde sevmek icin bekliyorlar

Günaydın kızlarrrr bugün doktor randevum var kısmetse 3. klomene başlayacağım. Bu ay da olmazsa biraz ara vereceğim bu ilaçlara falan çünkü psikolojim ne kadar takmicam desem de yerlerde sanırım o yüzden hala adetim tam olarak başlamadı kahverengi akıntım var hala

Biliyorum canım takip ettim durumu. :) insallah gelecek bebis

bende onu kullandim. adetim 4 gecikti. test yapmak istrmiyorum belirtim yok sadece beyaz akinti ve adet olcakmisim gibi olmuyor.ama goguslerimde sabah haric idrar rengimde degisiklik yok. ama ben bu program sayesinde bir kere hamile kaldim ama dustu. bu keree kaldim mi bilmiyorum :)

Canim sen test yaptın mi ? Kesin adet mi yani bu

Gayet olur canım soguk agzından ne laf cıkıcak diye doktorun agzına bakıcagına baştan değiştirmek en iyisi ilk hamileliğim de doktorum kadındı soguktu pek konusmuyodu bugun iyi olur yarın iyi olur derken oldum 8 aylık başladım doktor aramaya ama sonra yine ona dogurttum suan ki doktorum erkek ve cok memnunum baştan seçim yapmak en dogrusu

Canım bu testler tamamen kafa karıştırıcı bence test kullanma indir telefonuna bi program o sana tahmini yumurtlamanı söylüyor ben öyle yaptım o testlere güvenmiyorum bu benim fikrim tabi ki senin tercihin

Canım bu testler tamamen kafa karıştırıcı bence test kullanma indir telefonuna bi program o sana tahmini yumurtlamanı söylüyor ben öyle yaptım o testlere güvenmiyorum bu benim fikrim tabi ki senin tercihin
Canm bn program zaten kullanıyorm ama belirli bir döngüm yok adetim düzensiz.

Kızlar benım burdakı gebelık prog.ım yanlıs ılerlıyor 2gundür 10.haftaya girdıgımı yazmalydı ama hala 9da takılı kaldı duzeltyrm duzelmıyor barı bunu düzgün yapsalardı:)

Bende öyle düşündüm canim :) bu kontrolde mecbur gidicem de prolaktin için ilaç kullandım sonucuna bakıcam. Gebelik için değiştiricem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…