- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Valla kadınlardan asıl korkacan bazıları çok acımasız oluyor bak ya valla aklıma geldikçe bazı Kadınlar ağızlarına kürekle vurasım geliyorEvet canim hiç pozitif bir havamız yok kendisiylevajinal ultrasondan çekindiğim için kadın doktor olsun dedim o da soğuk bir insan çıktı
Benim de yeğenim var 1.5 yasında annemgile ayni binada yaşarlar abimgil asla evlerine sık sık gitmedik çok çok sevsekte bebeği abim indirdiği zaman severiz öperiz :) ki şimdi eski halinden daha tatlı kerata. Kesinlikle çok karşıyım bebeğe çok rahat davranılmasından,ama bir yandan sakınan göze çöp batar diye de bisey varBöyle durumlarda hiç kibar olamam valla yada şöyle diyim bunu yapanlar kibarlıktan anlarmı bence anlamaz. Yakınız allah var evime gelip gitmezler hiç rahatsız etmezler sadece beraber yemek isterler yani biz onlarda yiyelim isterler her gün beraber yesek ses etmezler ama bende bunu istemiyorum herkesin yediği şeyler farklı evi ayrıdır her yemek yaptığımda götürürüm ama ben evimde rahat ediyorum bunuda söyledim hatta yüzlerine normal bi şekilde ama hala çağırırlar iki güne bir çocuk olunca tabi daha farklı olucak herşey :/
Ne güzel düşünceliymiş aileniz :) evet tabiki sakınan göze çöp batar ama işte rahat olamıyorum böyle konularda ben hiç bişey demesem bile içim içimi yer eminim aslında çoğu konuda rahat olmak gerekiyor ne kadar rahat olursan çocukta o kadar sağlıklı oluyor isterdim öyle olmayı mesela ruslar bebekleri buzlu suya mı ne sokarmış ilerde hasta olmasın diye olmazlarmışta bizde dene bakalım böyle bişeyi mümkün müBenim de yeğenim var 1.5 yasında annemgile ayni binada yaşarlar abimgil asla evlerine sık sık gitmedik çok çok sevsekte bebeği abim indirdiği zaman severiz öperiz :) ki şimdi eski halinden daha tatlı kerata. Kesinlikle çok karşıyım bebeğe çok rahat davranılmasından,ama bir yandan sakınan göze çöp batar diye de bisey var
Ay kıyamam yaNe güzel düşünceliymiş aileniz :) evet tabiki sakınan göze çöp batar ama işte rahat olamıyorum böyle konularda ben hiç bişey demesem bile içim içimi yer eminim aslında çoğu konuda rahat olmak gerekiyor ne kadar rahat olursan çocukta o kadar sağlıklı oluyor isterdim öyle olmayı mesela ruslar bebekleri buzlu suya mı ne sokarmış ilerde hasta olmasın diye olmazlarmışta bizde dene bakalım böyle bişeyi mümkün mü
Biliyorum canım takip ettim durumu. :) insallah gelecek bebis
Canim sen test yaptın mi ? Kesin adet mi yani buGünaydın kızlarrrrbugün doktor randevum var kısmetse 3. klomene başlayacağım. Bu ay da olmazsa biraz ara vereceğim bu ilaçlara falan çünkü psikolojim ne kadar takmicam desem de yerlerde sanırım o yüzden hala adetim tam olarak başlamadı kahverengi akıntım var hala
Gayet olur canım soguk agzından ne laf cıkıcak diye doktorun agzına bakıcagına baştan değiştirmek en iyisi ilk hamileliğim de doktorum kadındı soguktu pek konusmuyodu bugun iyi olur yarın iyi olur derken oldum 8 aylık başladım doktor aramaya ama sonra yine ona dogurttum suan ki doktorum erkek ve cok memnunum baştan seçim yapmak en dogrusuBende istiyorum canim inşallah şartlar buna elverir. Şimdi bir sorum var ben özel bir hastaneye gidiyorum kontrole ama doktorum tesadüfen seçtim. Çok memnun değilim başka bir doktor var çok pozitif sevecen bir adam. Doktorumu değiştirmem erik olarak doğru olur mu ?Kurumus-Maskara Freshmommy
Canım bu testler tamamen kafa karıştırıcı bence test kullanma indir telefonuna bi program o sana tahmini yumurtlamanı söylüyor ben öyle yaptım o testlere güvenmiyorum bu benim fikrim tabi ki senin tercihinYaa bnm yumurtlama gecti diye düşünüyorm. Ben gec basladım test yapmaya . Adetim çok duzensz 76. Gundeyim hala adet olmadm. Bugun kasık agrım vardı dün ilişki olmstu. İki gun önce falanda olmstu. Neyse işte bi yapaym dedim böyle çıktı :/ Bende tam bilmiyorm ki
Canm bn program zaten kullanıyorm ama belirli bir döngüm yok adetim düzensiz.Canım bu testler tamamen kafa karıştırıcı bence test kullanma indir telefonuna bi program o sana tahmini yumurtlamanı söylüyor ben öyle yaptım o testlere güvenmiyorum bu benim fikrim tabi ki senin tercihin
Canm bnm gördüğüm 10. Hafta yazıyor ??Kızlar benım burdakı gebelık prog.ım yanlıs ılerlıyor 2gundür 10.haftaya girdıgımı yazmalydı ama hala 9da takılı kaldı duzeltyrm duzelmıyor barı bunu düzgün yapsalardı:)
Ben cam şişide kullanmıştım unuttum adını ama iyidei bence cnmKızlar ben 4 5 gundur folic asit kullanmaya basladım. Dr vermişti ama yeni aldm. Folic 1 kullanıyorm sizce folic1 nasıl kullanan var mı ?? @CatlakkurabiyeeFreshmommy @safiskus Sllh Gamzelikiziniz Squid Kurumus-Maskara Feeling07
Hımmm .Ben cam şişide kullanmıştım unuttum adını ama iyidei bence cnm
Canıö cumartesi yapmıştım, çok net negatifti. Adetim hala başlamadı kahve akıntıda bu üçüncü gün. Şimdi doktora geldim bakalım ne diyecek.Canim sen test yaptın mi ? Kesin adet mi yani bu
Ben folbiol kullandım sonra da folidoce ikisinden de memnundum :)Kızlar ben 4 5 gundur folic asit kullanmaya basladım. Dr vermişti ama yeni aldm. Folic 1 kullanıyorm sizce folic1 nasıl kullanan var mı ?? @CatlakkurabiyeeFreshmommy @safiskus Sllh Gamzelikiziniz Squid Kurumus-Maskara Feeling07
Bende öyle düşündüm canim :) bu kontrolde mecbur gidicem de prolaktin için ilaç kullandım sonucuna bakıcam. Gebelik için değiştiricem insallahGayet olur canım soguk agzından ne laf cıkıcak diye doktorun agzına bakıcagına baştan değiştirmek en iyisi ilk hamileliğim de doktorum kadındı soguktu pek konusmuyodu bugun iyi olur yarın iyi olur derken oldum 8 aylık başladım doktor aramaya ama sonra yine ona dogurttum suan ki doktorum erkek ve cok memnunum baştan seçim yapmak en dogrusu
Duzeldı canm sonnda:)Canm bnm gördüğüm 10. Hafta yazıyor ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?