İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Günaydın kizlar bimde cok guzel bir maden suyu buldum mango ve ananasli avsar marka tadi super sade icemeyenler varsa deneyin bence :) bu arada atesinizi olctunuz mu kizlar benim 36.1 cikti bugun dun 36.3tu

Günaydın kizlar bimde cok guzel bir maden suyu buldum mango ve ananasli avsar marka tadi super sade icemeyenler varsa deneyin bence :) bu arada atesinizi olctunuz mu kizlar benim 36.1 cikti bugun dun 36.3tu
Ben ölçtüm canim bugün 36.8 çıktı zaten yanıyorum çok havalarda sıcak. O maden suyunu bende gorfum şişesi çok tatlı ama prolaktini yükseltiyor diye içemiyorum normalini meyvemizi etki eder mi bilemedim

Ben ölçtüm canim bugün 36.8 çıktı zaten yanıyorum çok havalarda sıcak. O maden suyunu bende gorfum şişesi çok tatlı ama prolaktini yükseltiyor diye içemiyorum normalini meyvemizi etki eder mi bilemedim
Senin baya yüksek cikmis nerden olcuyorsun. Ben sade icecegim zaman icine yarim limon sıkıyorum oyle iciyorum

Normal canm onemlı olan barız fark olması bu ınıscıkıslar olcak bugun kacıncı gun

Canm senın kacıncı gun bugun senın yumurtlaama olmus coktan. Bata kac var hadı ınsaklah dusmez ateş:)

Kızlar bensize detaylı acıklayım sanırım yanlış anladınız. Gamzelikiziniz suan atesının yuksek cıkması yenıden yumurtladgını göstermez. Yumuetlama olunca ates yukselır ve adete dek sabıt kalır. Sen gününde yumırtlamıssın bellıkı progesteron hormonun yukselmıs ve vucut ısın yuksek dha yenı olctugun ıcn halıyle ısıyı ilk yuksek gordün :) suan onemlı olan dusmemesı Naberr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…