- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Canm iyi haberlerle dön❤Canıö cumartesi yapmıştım, çok net negatifti. Adetim hala başlamadı kahve akıntıda bu üçüncü gün. Şimdi doktora geldim bakalım ne diyecek.
Hayırlı haberler al inşallah canımCanıö cumartesi yapmıştım, çok net negatifti. Adetim hala başlamadı kahve akıntıda bu üçüncü gün. Şimdi doktora geldim bakalım ne diyecek.
Ben ölçtüm canim bugün 36.8 çıktı zaten yanıyorum çok havalarda sıcak. O maden suyunu bende gorfum şişesi çok tatlı ama prolaktini yükseltiyor diye içemiyorum normalini meyvemizi etki eder mi bilemedimGünaydın kizlar bimde cok guzel bir maden suyu buldum mango ve ananasli avsar marka tadi super sade icemeyenler varsa deneyin bence :) bu arada atesinizi olctunuz mu kizlar benim 36.1 cikti bugun dun 36.3tu
Senin baya yüksek cikmis nerden olcuyorsun. Ben sade icecegim zaman icine yarim limon sıkıyorum oyle iciyorumBen ölçtüm canim bugün 36.8 çıktı zaten yanıyorum çok havalarda sıcak. O maden suyunu bende gorfum şişesi çok tatlı ama prolaktini yükseltiyor diye içemiyorum normalini meyvemizi etki eder mi bilemedim
Ağzımdan ölçtüm canım bencede baya yüksek hissediyorum zatenSenin baya yüksek cikmis nerden olcuyorsun. Ben sade icecegim zaman icine yarim limon sıkıyorum oyle iciyorum
Senin yumurtlama donemin olabilir mi suan acabaAğzımdan ölçtüm canım bencede baya yüksek hissediyorum zaten
Bata 5 var canim ama bilemiyorum yumurtlama bu kadar geç olur muSenin yumurtlama donemin olabilir mi suan acaba
Prolakytin sorunun mu var canımBende öyle düşündüm canim :) bu kontrolde mecbur gidicem de prolaktin için ilaç kullandım sonucuna bakıcam. Gebelik için değiştiricem insallah
Evet canim maalesef 2 aydır ilaç kullanıyorum. Bu ay adetin 3. Günü gidip tekrar olcturucem inşallah düşmüştür. Çok sıkı çamaşır kullanıyordum birde masallah stres dert tasa eksilmiyor başımdanProlakytin sorunun mu var canım
Belli olmaz canım mesela benim gecen ay erken oldu sanirimBata 5 var canim ama bilemiyorum yumurtlama bu kadar geç olur mu
Bakalım canim 1 tane ovulasyon testim kaldı akşam yapayım onu :)Belli olmaz canım mesela benim gecen ay erken oldu sanirim
Normal canm onemlı olan barız fark olması bu ınıscıkıslar olcak bugun kacıncı gunGünaydın kizlar bimde cok guzel bir maden suyu buldum mango ve ananasli avsar marka tadi super sade icemeyenler varsa deneyin bence :) bu arada atesinizi olctunuz mu kizlar benim 36.1 cikti bugun dun 36.3tu
Canm senın kacıncı gun bugun senın yumurtlaama olmus coktan. Bata kac var hadı ınsaklah dusmez ateş:)Ben ölçtüm canim bugün 36.8 çıktı zaten yanıyorum çok havalarda sıcak. O maden suyunu bende gorfum şişesi çok tatlı ama prolaktini yükseltiyor diye içemiyorum normalini meyvemizi etki eder mi bilemedim
Adetim daha dun bitti canımNormal canm onemlı olan barız fark olması bu ınıscıkıslar olcak bugun kacıncı gun
Daha bıhafta fln aynı seyreder normak yumrtlarsan ates canmAdetim daha dun bitti canım
Aynen daha erken zaten ama umarim bayramdan once yukselir bayramda memleketlere gidecezDaha bıhafta fln aynı seyreder normak yumrtlarsan ates canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?