İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

B
Ben zaten birdaha ölçmem canim böyle yataktan kalkmadan bunu olc falan bana çok zor geliyor yumurtlama zamanını bilmek de bir şeye yaramıyor zaten eşim yanımdaysa bir manimiz yoksa ilişki oluyor. Ama müsait değilsek yumurtam ben çatladım diye bağırsa da maalesef imkan yok ilişkiye

Umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur güzel sonuçlar alırız Benim adete 10 gün var 30 günde 1 olurum. ama göğüslerim üstten basınca ve koltuk altına doğru bi acı, şişlik mevcut adetim bittiğinden beri de sarı kokusuz, bazen seffaf yoğun bazen de süt kesiği tarifi var ya öyle oluyo ara ara kasıklarımda ara ara yoklayan minik ağrılar

Inşallah canım benım busefer güzel ıolcakk bence de ayrıva tatılde bebiş yapan cok kişi tanıyorum:) hele bizim bir arkadas ciftimiz var ıkı cocukları da antalyada olımposta olmus bırı 10yıl once dıgerı 2yıl once hahah:)

canım gözünaydın önümüzdeki aya inşallah güzel haberlerle gelirsin :))

Oyy sağlıkla doğsunda inşallah o kadar güzel oluyolarki sevmemek elde değil ama insan kıyamıyorda bi yandan :)

Canım ben inofolic combi kullanıyorum çok memnunum ama o pkolular için olan bi folik asit sen pkomusun bilmiyorum ama adet düzensizliğin varsa eğer günü gününe düzene sokuyor. Hem folik asit hemde yumurtalıkları çalıştırıyormuş çünkü.

Benim de bat sizin gibi 9 Haziran’da bugün kan testi verdim sonuç maalesef negatif.İlk denediğimiz aydı biraz üzüldüm açıkcası nasip artık.İnşallah sizin gebelik vardır
Ilk devemeyse kendini üzme bence her ay yeni bir umut :) ben geçen ay bata 1 kala ikinci çizgiyi gördüm resmen kostüm hastaneye ama sonuç 1.20ydi. Testlere de güvenimi kaybettim. Evet gecikme olursa tabiiki gidip test yaptırırım ama günüm gelmeden idrar testi yapmayı hiç düşünmüyorum. Büyük hayal kırıklığı

Bence de en iyi test yapmadan günü beklemek.İnsan üzülüyor böyle olunca daha fazla.İnşallah hayırlısyla sağlıkla gelsinler

Kuzum 10 haftalık oldun yaaa zaman ne cabuk geciyo kız cinsiyete az kaldı :))
Evet teyzesı 10.haftamızdayızz dr.umuz ıkılı test ıcın 12.hafta dedı bugun sordum ama kararsızım kendı dr.uma yaptrmak ıstıyorum bıyandan. Ama arastrmada yaptırıo herkes ben 18hazırana randevu aldım aksam arastrmaya dr. Da bugun tam o gunlerı soyledı. Bakalım napsam:) ayrıca sadece 2lı yaptırcam bır dr yazısı okudum 3tane testten bırı yeterlıymıs cunku yokyere yanlıs pozıtıf cıkma ıhtımalı varmıs o testlern. Ve her testte bu risk oranı artıyormus buyuzden sadece 2lı yaptırcam:)

42 canim bakalım bu ay bakıcaz ne kadar düşmüş ya da düşmüş mü
Benimde 53 tü cabım ilaç kullanmıştım hemen düşüyo ama ilacı bırakıncaya yine yükseldi hemen. Bi arkadaşımın ablası proşaktin tek başına çocuğu o kadar engellemez dedi bana sonra ben doktora gitmedim bi daha değerim 35 diu hamile kaldığımda

Hadi ya ? Evet sanırım pco var aslında hormonlarım temiz çıktı. Sadece hipotroidim var oda zaten evlenmeden öncede vardı ilaç kullanıyorm. Ama adetim asırı düzensizleşti 76. Gundeyim hala adet olmadım ? Sende de var o zmn pco onu kullandıgına göre. Kaç gunde bir adet oluyorsun ? Ve ne zmndan beri bebek istiyorsn ? Ve ne zmndan beri kullanıyorsn bu ilacı , fiyatı nedir recetesiz alınabiliyor mu ? Çok soru sordm canm kusıra bakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…