- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Bata 5 var canim bencede yumurtlama geçti. Bakalım zaten bat geçmeden gidip kan vermem.Canm senın kacıncı gun bugun senın yumurtlaama olmus coktan. Bata kac var hadı ınsaklah dusmez ateş:)
Ben zaten birdaha ölçmem canim böyle yataktan kalkmadan bunu olc falan bana çok zor geliyorKızlar bensize detaylı acıklayım sanırım yanlış anladınız.Gamzelikiziniz suan atesının yuksek cıkması yenıden yumurtladgını göstermez. Yumuetlama olunca ates yukselır ve adete dek sabıt kalır. Sen gününde yumırtlamıssın bellıkı progesteron hormonun yukselmıs ve vucut ısın yuksek dha yenı olctugun ıcn halıyle ısıyı ilk yuksek gordün :) suan onemlı olan dusmemesı@Catlakkurabiyee
Benimde vardı canım kaçtı aenin değerinEvet canim maalesef 2 aydır ilaç kullanıyorum. Bu ay adetin 3. Günü gidip tekrar olcturucem inşallah düşmüştür. Çok sıkı çamaşır kullanıyordum birde masallah stres dert tasa eksilmiyor başımdan
Inşallah canım benım busefer güzel ıolcakk bence de ayrıva tatılde bebiş yapan cok kişi tanıyorum:) hele bizim bir arkadas ciftimiz var ıkı cocukları da antalyada olımposta olmus bırı 10yıl once dıgerı 2yıl once hahah:)Kızlar çıktım doktordan çok şükür bi sıkıntı yok :) son kez klomen kullanıcam sonra doktor ara vericem dedi kendi kendine hamile kalırsın bu ay olmazsa dedi. Biraz gez toz 2-3 ay sonra olmazsa yine gel dedi :))))Freshmommy Gamzelikiziniz @Catlakkurabiyee Peri Tozuu
Kızlar çıktım doktordan çok şükür bi sıkıntı yok :) son kez klomen kullanıcam sonra doktor ara vericem dedi kendi kendine hamile kalırsın bu ay olmazsa dedi. Biraz gez toz 2-3 ay sonra olmazsa yine gel dedi :))))Freshmommy
canım gözünaydın önümüzdeki aya inşallah güzel haberlerle gelirsin :))Kızlar çıktım doktordan çok şükür bi sıkıntı yok :) son kez klomen kullanıcam sonra doktor ara vericem dedi kendi kendine hamile kalırsın bu ay olmazsa dedi. Biraz gez toz 2-3 ay sonra olmazsa yine gel dedi :))))Freshmommy Gamzelikiziniz @Catlakkurabiyee Peri Tozuu
42 canim bakalım bu ay bakıcaz ne kadar düşmüş ya da düşmüş müBenimde vardı canım kaçtı aenin değerin
Bata 5 var canim ama bilemiyorum yumurtlama bu kadar geç olur mu
Oyy sağlıkla doğsunda inşallah o kadar güzel oluyolarki sevmemek elde değil ama insan kıyamıyorda bi yandan :)Ay kıyamam yaaslında bizim ailede son 20 yıldır hic bebek Yok e yurtdışında yaşayınca akraba Yok pek arkadaşta Yok bebeklere hasret kaldık ama bizim küçük sipa bize hic yakın degil annesi gibi çok mesafeli herkesin gözü benim bebeğimde sevmek icin bekliyorlar
Hayır yapmadım çünkü gebelik beklemiyorum yani hisseder bir kadın ben hiçbir şey hissetmiyorum canimİdrar testi yaptınız mı siz
Canım ben inofolic combi kullanıyorum çok memnunum ama o pkolular için olan bi folik asit sen pkomusun bilmiyorum ama adet düzensizliğin varsa eğer günü gününe düzene sokuyor. Hem folik asit hemde yumurtalıkları çalıştırıyormuş çünkü.Kızlar ben 4 5 gundur folic asit kullanmaya basladım. Dr vermişti ama yeni aldm. Folic 1 kullanıyorm sizce folic1 nasıl kullanan var mı ?? @CatlakkurabiyeeFreshmommy @safiskus @Sllh Gamzelikiziniz @Mirketcik @Kurumus-Maskara Feeling07
Hayır yapmadım çünkü gebelik beklemiyorum yani hisseder bir kadın ben hiçbir şey hissetmiyorum canim
Ilk devemeyse kendini üzme bence her ay yeni bir umut :) ben geçen ay bata 1 kala ikinci çizgiyi gördüm resmen kostüm hastaneye ama sonuç 1.20ydi. Testlere de güvenimi kaybettim. Evet gecikme olursa tabiiki gidip test yaptırırım ama günüm gelmeden idrar testi yapmayı hiç düşünmüyorum. Büyük hayal kırıklığıBenim de bat sizin gibi 9 Haziran’da bugün kan testi verdim sonuç maalesef negatif.İlk denediğimiz aydı biraz üzüldüm açıkcası nasip artık.İnşallah sizin gebelik vardır
Ilk devemeyse kendini üzme bence her ay yeni bir umut :) ben geçen ay bata 1 kala ikinci çizgiyi gördüm resmen kostüm hastaneye ama sonuç 1.20ydi. Testlere de güvenimi kaybettim. Evet gecikme olursa tabiiki gidip test yaptırırım ama günüm gelmeden idrar testi yapmayı hiç düşünmüyorum. Büyük hayal kırıklığı
Insallahhh insallahh anneleri babaları onları bekliyor dört gözle :)Bence de en iyi test yapmadan günü beklemek.İnsan üzülüyor böyle olunca daha fazla.İnşallah hayırlısyla sağlıkla gelsinler
Kuzum 10 haftalık oldun yaaa zaman ne cabuk geciyo kız cinsiyete az kaldı :))Duzeldı canm sonnda:)
Evet teyzesı 10.haftamızdayızz dr.umuz ıkılı test ıcın 12.hafta dedı bugun sordum ama kararsızım kendı dr.uma yaptrmak ıstıyorum bıyandan. Ama arastrmada yaptırıo herkes ben 18hazırana randevu aldım aksam arastrmaya dr. Da bugun tam o gunlerı soyledı. Bakalım napsam:) ayrıca sadece 2lı yaptırcam bır dr yazısı okudum 3tane testten bırı yeterlıymıs cunku yokyere yanlıs pozıtıf cıkma ıhtımalı varmıs o testlern. Ve her testte bu risk oranı artıyormus buyuzden sadece 2lı yaptırcam:)Kuzum 10 haftalık oldun yaaa zaman ne cabuk geciyo kız cinsiyete az kaldı :))
Benimde 53 tü cabım ilaç kullanmıştım hemen düşüyo ama ilacı bırakıncaya yine yükseldi hemen. Bi arkadaşımın ablası proşaktin tek başına çocuğu o kadar engellemez dedi bana sonra ben doktora gitmedim bi daha değerim 35 diu hamile kaldığımda42 canim bakalım bu ay bakıcaz ne kadar düşmüş ya da düşmüş mü
Hadi ya ? Evet sanırım pco varCanım ben inofolic combi kullanıyorum çok memnunum ama o pkolular için olan bi folik asit sen pkomusun bilmiyorum ama adet düzensizliğin varsa eğer günü gününe düzene sokuyor. Hem folik asit hemde yumurtalıkları çalıştırıyormuş çünkü.
Benimde 53 tü cabım
Canim doktor banada kesinlikle hamile kalamazsın demedi ama tabiiki bunun etkisi var hamile kalamamamda. Bakalım insallah bende olumlu bir sonuç alırım:) sut yapan besinler yememeye çalışıyorum evdeyken çamaşırımı çıkarıyorum daha az stres olmaya çalışıyorum. Karşılığını alırım inşallahBenimde 53 tü cabım ilaç kullanmıştım hemen düşüyo ama ilacı bırakıncaya yine yükseldi hemen. Bi arkadaşımın ablası proşaktin tek başına çocuğu o kadar engellemez dedi bana sonra ben doktora gitmedim bi daha değerim 35 diu hamile kaldığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?