İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Çok soru en sevdiğim şeydir Imm bende pkoyum canım tam tersi ama hormonda çıkıyor ultrasonda görünüm var ama hipotroidim veya insülin direncim yok benimde. Ama senin varsa ve hormonlarda çıkmayabilir ama pkosundur canım adet düzensizliği en büyük belirti. Ben şöyle anlatıyım 1 senelik evliyim, evlendim 3 ay adet olmadım çünkü kilo aldım kiloylada pkom artmıştı doktora gittim ve doğum kontrol hapı kullanmamı önerdi 8 ay kullanmamı söyledi başladım hapa 8 ay kullandım zayıfladım aynı zamanda 6 kilo falan verdim hapı bıraktım ve inofolic combiye başladım 2 aydır kullanıyorum hamile kalmadım henüz ama günü günümde adet oluyorum ve en azındam yumurtluyorum zamanında. Düzensiz adet demek gebeliğe engel demek canım önce adetini düzene sokucaksın ondan sonra deniceksin inofolic combiye başlamanı öneririm canım birde aslan pençesi çayı iç oda düzene sokuyor adeti. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın

Bu arada diğer folik asitlere göre biraz fiyatı yüksek 20 tane oluyo içinde ve 45 lira reçetesiz alınabiliyor eczaneye sorarsan zaten bilgi verir iyi bi ilaç bence. Peri Tozuu

Nasıl istersen canım, ben en basta kendime dedimki doktoruna güven ve ne diyosa onu yap o yuzden sorgulamadım hic benm doktorda 2 li ve 3 lü yaptı iyi cıktı cok sukur,sende öyle yap hic kafanı karıstırma güveniyosan doktorun ne derse o kafan karısmaz,ilerleyen haftalarda bi sürü sey kafanı kurcalıyacak cunku,ay benm ki 12. haftada cinsiyet tahmininde bulunmamıstı belki sennki söyler,saglıklı olsundaaa

Bulunabılmesı muhtemelen canımm arkadaslarıma 11de 12de demıs hep:) 1ay sonra kontrol demıstı normalde 2temmuzda gdecektık. Ama şu var ıkıhafta sonra gdersem bdha yıne 1ay sonra kontrol der kesın 18temmuza denk gelır ve tatıle gıttigımz zamanlar olur uzun kalıcaz daha da ertelerse cınsıyetı ogrenmek gec olur:) aylık kontrol ıstıyor cunku. Bu sfer de cınsıyet gorunmezse 14.haftada gorunme ıhtımalını kacırırsam bılmem anlatabildm mı:)

Saol canım bnm allah razı olsn sende inşallah. Tek dileğim suan inşallah adet olmazsam 1 hafta kadar daha bekleyip test yapcm inşallah hamileyimdir.

Canim sakin belirtin yok diye ümitsizliğe kapılma, inan bende hamile kaldigimda fazla belirtim yoktu aşırı bir gaz vardi ama neden bilmiyorum onun disinda arada bir sicak basiyordu baska bisey yoktu belirtiler sonra olustu yani 5.haftadan sonra

Saol canım bnm allah razı olsn sende inşallah. Tek dileğim suan inşallah adet olmazsam 1 hafta kadar daha bekleyip test yapcm inşallah hamileyimdir.
Senden de allah razı olsun sakın ama sakın yanlış anlama beni bu şekilde hamile kalıcağını pek sanmıyorum doktor ben 3 ay adet olmadığım zaman bu şekilde hamileliğin çok zor olduğunu söylemişti. Dediğim gibi önce adetini düzene sokmalısın gliformu kullanıyosun ilaç olarak? Onunda çok faydalı olduğunu düşünüyorum

Oyy sağlıkla doğsunda inşallah o kadar güzel oluyolarki sevmemek elde değil ama insan kıyamıyorda bi yandan :)
Ah canım sorma eşim biz daha evlenmeden bebegimi kimseye öptürmem diyordu,el kadar bebek o hassas tenine kimse dokunmayacakmis en az 3 ay dolmadan bakalim artik saglikla gelsinler hele :) yarin randevum var ebe kişisiyle persembe de ultrasonum var

Benim eşim şuan rahat ama olunca farklı olur bence. İnsan bakmaya bile kıyamıyor küçücükler sonuçta. Ay cinsiyeti belli olur bence sen ne hissediyorsun :) hayırlı evlat olsunda gerisi pek önemli değil ama insanın muhakkak içinden geçen bişeyde oluyor :)

Kızlar merhaba bugün normalde adet olmam gerekir ama daha bu saat oldu olmadım ayrıca her ay olan adet belirtilerin yok göğüste acı yok bel ağrısı yok kasık ağrısı yok karın şişliği yok ama dün merak etip test yapmışdım birşey çıkmadı anlamıyorum sadece bi baş ağrısı ve halsizlik var sizce varmıdır birşey

Evet kuzum ya o zamanda beklemen gerekecek dogru sölüyosun inşallah ilkinde sölerde :)) varmı bir hissiyatın bu konuda??

Evet kuzum ya o zamanda beklemen gerekecek dogru sölüyosun inşallah ilkinde sölerde :)) varmı bir hissiyatın bu konuda??
Var canısıı Erkekkk:) ben hep küçüklüğümden beri buna ınandım bu yönde diledim Allah nasıp ettıyse hıslerımde yanılmam dıye düşünüyorum tabı meleğimiz sağlıklı olsun da o ayrı. Ismi dahi düşünüyoruz önce Rüzgar'dı. Şimdi Yağız düşünüyoruz. Peki ya sen ısım ne düşündün ya hıc konusmadık bunu

Hadi hayırlısı kuzum saglıkla gelsin oğlusun inşşalah:)) aah ah kuzum en dertli oldugum kısım ism bulamıyoruz:)) kaldı surda 3 ay ama hic fikrimiz yok bakıyorum ama bulamıyorumm..kısa bi isim olsun diyorum biraz farklı ama absürt olmasın,ölme eşeğim ölme yani benm ki:)

Ben de kız ısmınde bır Seminaya ısındım ya Hz. Adem'in 2.kızının ısmıymıs:) zor gercekten ya hıç mı yok ısındıgın isimm ya da eşinin yok mu secenek fln

Ben de kız ısmınde bır Seminaya ısındım ya Hz. Adem'in 2.kızının ısmıymıs:) zor gercekten ya hıç mı yok ısındıgın isimm ya da eşinin yok mu secenek fln
Ben arın istiyodum aslında anlamı benm ismimle aynı diye ama eşim istemedi zor söyleniyo soguk bi isim diye,öylede olunca bidaha bi isme ısınamadım ben,bakıyorum ama cok zormuss,kız isimleri daha cok alternatif var bence

Arın guzel ısım ya kuzum ben begendim ama iki taraf da ısınmalı dogru ben de kız ısımlerını begenemıyorum bı garıbiz vallahı eskıler ayşe fatma ahmet mehmet hıc kasmadan koyuyordu neguzel:)

Arın guzel ısım ya kuzum ben begendim ama iki taraf da ısınmalı dogru ben de kız ısımlerını begenemıyorum bı garıbiz vallahı eskıler ayşe fatma ahmet mehmet hıc kasmadan koyuyordu neguzel:)
Dimi yaa ne zormus aslında,bir ömür cocugumuzun ismi olacak tek taraflı olsun istemedim bende canım,bakalm buluruz illaki bişe:)

Dimi yaa ne zormus aslında,bir ömür cocugumuzun ismi olacak tek taraflı olsun istemedim bende canım,bakalm buluruz illaki bişe:)
Bulursunuz canım benım bak ben de kucuklugumden berı rüzgar dıyordum eşim tamam ama kız olursa da ben bulcam dedı tabı yıne esıt olurdu da sonra geçen eşimin kuzenının bebek mevlıdınde 5yasında yağız adlı bır cocuk vardı bana aşık oldu bildiğin herkes bayıldı cocuga senle evlencem demeler davullarla alcam seni vs dedı cok sevdım cocugucok alemdı ve cok zekıydı. Arastrdım Yagız ısımlı cocuklar haklaten sakin oluyormus yanı cok alıstım :)

Ay yerim onu ben ya:)) ismin anlamı cok önemli canm ya sert isimler koymamak gerekiyomus aman sahlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…