İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Dr bana ilaç vermedi. Ama o zmn ay atlamıyordm. Yeni 2 adetim böyle oldu

Ay yerim onu ben ya:)) ismin anlamı cok önemli canm ya sert isimler koymamak gerekiyomus aman sahlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar insallah
Haklısın canım onemlı tabı gercekten karakter dahı etkılıyor bi sempatıolustu ıste bakalım. Aklına gelenlerı soyle bana da ama emınm cok tatlış ısım bulursun oglusuna:)❣❣❣❤

Haklısın canım onemlı tabı gercekten karakter dahı etkılıyor bi sempatıolustu ıste bakalım. Aklına gelenlerı soyle bana da ama emınm cok tatlış ısım bulursun oglusuna:)❣❣❣❤
İnşallah kuzumm sölerim tabii sende güzel bi isim görürsen söle bana seninki belli nasılsa:))

Aynen canım. Zaten bugün doktordan çıkınca eşimle güzel bir yere gittik yemek yedik doğa içinde bir yerdi yürüyüş yaptık, sallandık :)) kafamız dağıldı yani çünkü stres olduk artık biraz oluruna bırakıcaz inşallah hepimiz için en iyisi olur :)))

Hem de tamamen bırak takvımlere bakma asla akıntı.takıp etme sorgulama cıdden oluyor ben oyle yaptım:)

Cinsiyeti 4 hafta sonra falan ogrenirim ozel bir klinike gidip :) bende esimde kiz diyoruz ama geri kalan herkes erkek hissediyor

Hem de tamamen bırak takvımlere bakma asla akıntı.takıp etme sorgulama cıdden oluyor ben oyle yaptım:)
Bu ay da klomen kullanacağım için mecburen bi takip olacak ama kendimi hiç kasmicam bu sefer :) bu ay da olmazsa bi kaç ay boşvericrm tatilimin tadını çıkarıcam yeter artık bir yıldır çok bunaldım.

Bu ay da klomen kullanacağım için mecburen bi takip olacak ama kendimi hiç kasmicam bu sefer :) bu ay da olmazsa bi kaç ay boşvericrm tatilimin tadını çıkarıcam yeter artık bir yıldır çok bunaldım.
Evet cnm kafanı dagıt olmazsa amaaa ınsallah olur da tatılı 3kısı yaparsnz :) biz de 1ay sonra randevumuza gıdıp ınsallah cinsıyetı ogrenıp 2temmuzda cınsiyet partısı yapıp sonra tatıle cıkcaz nasıpse 20gun fln olmıcam bu cevrede. Insanlardan uzaklasıcam oh kafam rahat olucak:)

En iyisi canım kapat kendini dünyaya tadını çıkar :) bebişin cinsiyetini bende çok merak ediyorum bizim minik bu ay da gelmezse tatilde gelsin inşallah benim tavru mirket çok inatçı çıktı

Maalesef soylemezler burda yasal olani 20. Haftada soylemek ama ozelde 16. Haftada söylüyorlar,artik kendim bakarim caktirmadan pipisi var mi yok mu diye
Aslında en iyisi geç öğrenmek biliyormusun? Benim iki arkadaşımda 6. Ayda cinsiyeti değişti özel olduğu halde doktorlar bilemedi detaylı ultrasonda belli oldu ve çoğu şeyide almışlardı artık ismi bile belliydi düşünsene tam bir hayal kırıklığı

Ben 9 haziranı bekliyorum canim :) senin nasıl gidiyor hamilelik bulantin falan var mı?
Yok canım çok şükür sadece adet sancısı cekiyorum hala kanamam da geçti çok şükür yerleşme kanamasiymis:) bakalım bu hafta tekrar hcg vercem inşallah yükselmiştir. Az kalmış senin de canım inşallah güzel haberler alırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…