İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Inşallah yükselmiştir canim ve her şey gönlünce olur :) benim bu ay için umudum yok ama tabiii Allahtan ümit kesilmez bekliyoruz bakalim

Yaa hemen bakıyorum kuzumm cok tesekkür edermm,cansın
Bak canıım:) ama cok zor sıtede dusunemedıklerı tek sey harflere tıklanmıyor sıradan gıtmek zorunda kalıyorsun ben yanlıslıkla sayfadan çıktım g harfınde kalmıştım ama başa dönunce braktm sonra devam edıcem gercekten her ısım var ve tdkda olanlarmış hepsı :) sacmalar da var ama isimmiş❤❤❤❤

Şükür biraz halsızlık var ama geneli guzel canm seninnn:) az kaldı keseciği görmeye
Merhaba benim günüm bir gün geçerken test yaptım negatif cıktı 5 gün geçtiğinde aksama doğru açık pembe kanamam oldu adet oldum sandım ama adetede dönmedi bugün bazen kanlı bazen normal akıntı oluyor, kan testinin yanılma ihtimali var mı? Hamile biri olarak sizce yarın kan versem yada idrar testi yapsam kesin sonuc cıkar mı? Yoksa bekleyeyim mi biraz daha. ( doğal yolla korunmaya calısıyordum :) ) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah :)

Aminn çok teşekkür ederim duaların için :) Bebiş isteğin varsa umarım hamilesindir. Yani geç döllenme olayı olunca testlerde cıkmaması normal oluyor ustelık pembe kanama oldu yazmışsın. Genelde adet gecıkmesınde gebelık yoksa kahve ıle başlanıyor dırekt yerlesme kanamasını anımsattı bu pembe lekelenme bana:) kan testi yanılmaz eğer yerleşme olduysa bence yanılmaz tabı hcg kana gecmiş olur mu olmaz mı bılemeyız ama kanama yerlesme ıse kanda da cıkar dıye düşünüyorum :) belirtiler var mı?

Son düzenleme:
Canım sende uzun süre adet olmadın benim de bugün 51.gün geçen hafta gebelik testi yaptım tabiki negatif ama alt karnında segrimeler var acaba adet olmadığından mı senin de oluyor mu ? @Nur_Senaa

Slm arkadaslar
Ben bu ay 11. 14. Ve 16. Gunlerimi degerlendirdim ovulasyon testi kullaniyorum henuz yumurtam catlamadi tam kirmiziyi yakalayamadim fakat suan gogus agrisi ozellikle koltuk alti ve yanlar arada hafif saniyelik bas donmesi ve yemek yediktn sonra mide bulanti durumu vr bir gunde hafif kasik agrilrim oldu. Bu kadar erken hamilelikte belirti olur mu veya bunlar yumurtlama belirtisi midir ? Sizde hemen ne belirtileri olmustu ?

Oturup baya zaman ayırp bi anda bitirmek lazım k zaman baktımda bi cidden cok fazla isim var:)

Günaydın kızlar bugün adetim 2 günü hala olmadım ve ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı nede bel ağrısı yok karnında şişlikte yok sadece göğüslerinde biraz şişlik var sizce kan testi yaptırsam çıkarmı

Gebelik varsa kesin çıkar, idrar testi yaptın mı?

Canım bu kadar erken belirti olmaz cogu belirti genel olarak hamileliğin 6. Haftasından sonra başlıyor muhtemelen yumurtlama belirtisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…