- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Bir kere hamilelik gecirdim ve geciken adet oncesindeki birkacgun baslamisti tum belrtiler bazilrin erkenden belirtileri olabiliyor. Kisiden kisiye deisir bu durum bu sekilde net konusmamak lazım. Yinede tsklerCanım bu kadar erken belirti olmaz cogu belirti hamileliğin 6. Haftasından sonra başlıyor muhtemelen yumurtlama belirtisidir.
Kesin demedim zaten genel olarak dedimBir kere hamilelik gecirdim ve geciken adetmle baslamisti tum belrtiler bazilrin erkenden belirtileri olabiliyor. Kisiden kisiye deisir bu durum hu sekilde net konusmamak lazım. Yinede tskler
Ama genel degil :)))Kesin demedim zaten genel olarak dedim
İyidir canım kendimi yeni bir aya hazırlıyorumKızlar napiyosunuz nasıl gidiyor :) @Kurumus-MaskaraFreshmommy Squid @yvz13 @kahvelimdyg Gamzelikiziniz
Valla adetten mi bilmiyorum ama bnmde oluyo. Ama bnm sadece alt karın değil üstte oluyo böyle o segirme vucudumda geziyo sankiCanım sende uzun süre adet olmadın benim de bugün 51.gün geçen hafta gebelik testi yaptım tabiki negatif ama alt karnında segrimeler var acaba adet olmadığından mı senin de oluyor mu ?Peri Tozuu
Birde bnm göğüs uclarımda damar çıktı sanki. Koyu renk olan yer var ya orda böyle göğüs ucuma doğru inşallah hamilelik belirtisidrCanım sende uzun süre adet olmadın benim de bugün 51.gün geçen hafta gebelik testi yaptım tabiki negatif ama alt karnında segrimeler var acaba adet olmadığından mı senin de oluyor mu ?Peri Tozuu
Canim senin baya geçti zaman varsa çıkar aslında testte ama yapmak istemeyebilirsin tabiiki doktor randevun ne zamamdiBirde bnm göğüs uclarımda damar çıktı sanki. Koyu renk olan yer var ya orda böyle göğüs ucuma doğru inşallah hamilelik belirtisidr
Evet canım sen test yapsana artık iyi sabrediyorsun :))Birde bnm göğüs uclarımda damar çıktı sanki. Koyu renk olan yer var ya orda böyle göğüs ucuma doğru inşallah hamilelik belirtisidr
siz hala test yapmadınız mı :)Birde bnm göğüs uclarımda damar çıktı sanki. Koyu renk olan yer var ya orda böyle göğüs ucuma doğru inşallah hamilelik belirtisidr
Yani Bilmiyorum pek canım karından görünmez Herhalde diğer arkadaşlar cevaplasın erken gitmediğim için bilmiyorumO zaman görünmez ya bu cuma gidecektim ama daha 4+3 oluyo o zaman
Hayır ne adet ne hamilelik hiç bi belirtim yokAminn çok teşekkür ederim duaların için :) Bebiş isteğin varsa umarım hamilesindir. Yani geç döllenme olayı olunca testlerde cıkmaması normal oluyor ustelık pembe kanama oldu yazmışsın. Genelde adet gecıkmesınde gebelık yoksa kahve ıle başlanıyor dırekt yerlesme kanamasını anımsattı bu pembe lekelenme bana:) kan testi yanılmaz eğer yerleşme olduysa bence yanılmaz tabı hcg kana gecmiş olur mu olmaz mı bılemeyız ama kanama yerlesme ıse kanda da cıkar dıye düşünüyorum :) belirtiler var mı?
Yaaa gözünaydın canım maşallah cok sevindim nasıl guzel duygu kımbılır. Ya ben erkek haberlerını duyunca daha bır farklı cekım oluyor maşallah maşallah senın dusundugun hıssettıgın sey neydı:)Freshmommy canım doktordan geldim çok şükür herşey iyiydi, cinsiyeti de öğrendimmm erkekmiş
Darısı senin başına inşallah
Sen anlamışsındır var mı biseyler :)günaydın canım ben heyecanla bekliyorum :)
Ay evet ya çok teşekkür ederim canım benimYaaa gözünaydın canım maşallah cok sevindim nasıl guzel duygu kımbılır. Ya ben erkek haberlerını duyunca daha bır farklı cekım oluyor maşallah maşallah senın dusundugun hıssettıgın sey neydı:)
Geçmiş olsun canım. Bende adet olacakmışım gibi bi hisle geziyorum ortada adetle aynıymış gerçekten belirtiler bende cuma günü kan vercem tekrar hcg yükselmiş mi diye. Keseyi gördün mü canım sensinüzit oldum yatıyorum canım sürekli ilaçsız atlatmaya çalışıyorum yarin findigimi görmeye gidicez heyecan büyüksenin nasıl gidiyor :)
Iyiyim canım bende değerim yükselecek mi kese görünecek mi merakıyla bekliyorum :)İyidir canım kendimi yeni bir aya hazırlıyorumsen ne yapıyorsun?
Ben çok erken öğrendim canım ama adetim de pek düzenli değildi 4 haziran olabilir diye düşünüyordum. En azından kan verip hcg ye mi baktircam acaba. Alttan bende istemem canımMatsiyah canım bende 4. Haftam bitmeden gittim görünmedi alttan muayene doktorum teklif etmedi etseydi ben kabul etmezdim zaten ama görünür müydü bilmiyorum neyse karnımdan görünmedi sadece rahim duvarın da kalınlaşma var demişti hcg min artışına baktı o kadar senin adetinden kaç gün gecti?
Eminim tam tersi de olsaydı aynısını hissedecektin biz böyle tahminler yapıyoruz ama ne duyarsak duyalım çok sevineceğiz bence yani ben de inşallah öyle olacağımAy evet ya çok teşekkür ederim canım benim
Benim hissettiğim erkekti ama kız istiyordum doktor erkek diyince inan çok sevindim erkek gönlümden geçiyormuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?