İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım bu kadar erken belirti olmaz cogu belirti hamileliğin 6. Haftasından sonra başlıyor muhtemelen yumurtlama belirtisidir.
Bir kere hamilelik gecirdim ve geciken adet oncesindeki birkacgun baslamisti tum belrtiler bazilrin erkenden belirtileri olabiliyor. Kisiden kisiye deisir bu durum bu sekilde net konusmamak lazım. Yinede tskler

Canım sende uzun süre adet olmadın benim de bugün 51.gün geçen hafta gebelik testi yaptım tabiki negatif ama alt karnında segrimeler var acaba adet olmadığından mı senin de oluyor mu ? Peri Tozuu
Valla adetten mi bilmiyorum ama bnmde oluyo. Ama bnm sadece alt karın değil üstte oluyo böyle o segirme vucudumda geziyo sanki sen neden olamıyorsn seninde mi düzensiz ?? İnşallah ikimizdr hamileyizdir. :)

Canım sende uzun süre adet olmadın benim de bugün 51.gün geçen hafta gebelik testi yaptım tabiki negatif ama alt karnında segrimeler var acaba adet olmadığından mı senin de oluyor mu ? Peri Tozuu
Birde bnm göğüs uclarımda damar çıktı sanki. Koyu renk olan yer var ya orda böyle göğüs ucuma doğru inşallah hamilelik belirtisidr

Birde bnm göğüs uclarımda damar çıktı sanki. Koyu renk olan yer var ya orda böyle göğüs ucuma doğru inşallah hamilelik belirtisidr
Canim senin baya geçti zaman varsa çıkar aslında testte ama yapmak istemeyebilirsin tabiiki doktor randevun ne zamamdi

siz hala test yapmadınız mı :)
ara ara girip okuyodum sayfayı ( farklı topiklerde de gördüm sizi) ama bugün sizi merakımdan açtım ama siz benim kadar merak etmemişsiniz sanırım negatif sonuç almak üzüyo insanı en iyi bilenlerden biri de benim ama hadi sonuç pozitifse
test yapında bizide kurtarın meraktan

Matsiyah canım bende 4. Haftam bitmeden gittim görünmedi alttan muayene doktorum teklif etmedi etseydi ben kabul etmezdim zaten ama görünür müydü bilmiyorum neyse karnımdan görünmedi sadece rahim duvarın da kalınlaşma var demişti hcg min artışına baktı o kadar senin adetinden kaç gün gecti?

Hayır ne adet ne hamilelik hiç bi belirtim yok bende pcos var düzensiz oluyorum :)

Freshmommy canım doktordan geldim çok şükür herşey iyiydi, cinsiyeti de öğrendimmm erkekmiş
Darısı senin başına inşallah
Yaaa gözünaydın canım maşallah cok sevindim nasıl guzel duygu kımbılır. Ya ben erkek haberlerını duyunca daha bır farklı cekım oluyor maşallah maşallah senın dusundugun hıssettıgın sey neydı:)

Ay evet ya çok teşekkür ederim canım benim
Benim hissettiğim erkekti ama kız istiyordum doktor erkek diyince inan çok sevindim erkek gönlümden geçiyormuş gibi

sinüzit oldum yatıyorum canım sürekli ilaçsız atlatmaya çalışıyorum yarin findigimi görmeye gidicez heyecan büyük senin nasıl gidiyor :)
Geçmiş olsun canım. Bende adet olacakmışım gibi bi hisle geziyorum ortada adetle aynıymış gerçekten belirtiler bende cuma günü kan vercem tekrar hcg yükselmiş mi diye. Keseyi gördün mü canım sen

Ben çok erken öğrendim canım ama adetim de pek düzenli değildi 4 haziran olabilir diye düşünüyordum. En azından kan verip hcg ye mi baktircam acaba. Alttan bende istemem canım

Ay evet ya çok teşekkür ederim canım benim
Benim hissettiğim erkekti ama kız istiyordum doktor erkek diyince inan çok sevindim erkek gönlümden geçiyormuş gibi
Eminim tam tersi de olsaydı aynısını hissedecektin biz böyle tahminler yapıyoruz ama ne duyarsak duyalım çok sevineceğiz bence yani ben de inşallah öyle olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…