İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Gerçekten ilişkiden hemen sonra gebelik belirtileri yaşayanlar var mı ya?
Bana çok zor geliyor..
Neler yaşadınız mesela nasıl anladınız merak ediyorum ben ..

Eminim tam tersi de olsaydı aynısını hissedecektin biz böyle tahminler yapıyoruz ama ne duyarsak duyalım çok sevineceğiz bence yani ben de inşallah öyle olacağım
Gerçekten öyle doğdukları zaman onalara aşık olucaz zaten :)
Seninde az kaldı cinsiyete inşallah hayırlı evlatlar, olurlar sağlıkla doğarlar.

Geçmiş olsun canım. Bende adet olacakmışım gibi bi hisle geziyorum ortada adetle aynıymış gerçekten belirtiler bende cuma günü kan vercem tekrar hcg yükselmiş mi diye. Keseyi gördün mü canım sen
kasık batması oluyor bende de uzun sure ayakta kalmamaya çalışıyorum yarin gorucem nasipse bakalım bıdık gösterecek mi kendini senin en son değerine ne zaman bakıldı 98 hatırlıyorum senin hcgni daha sonra bakıldı mi

Valla adetten mi bilmiyorum ama bnmde oluyo. Ama bnm sadece alt karın değil üstte oluyo böyle o segirme vucudumda geziyo sanki sen neden olamıyorsn seninde mi düzensiz ?? İnşallah ikimizdr hamileyizdir. :)
Evet ekim den beri düzensizleşti ya alt karında oluyo benim hep ben hamile değilim o kesin de inşallah sen hamilesindir

Birde bnm göğüs uclarımda damar çıktı sanki. Koyu renk olan yer var ya orda böyle göğüs ucuma doğru inşallah hamilelik belirtisidr
Bende yok hiçbişey bi doktora gitsen ben bayram geliyo diye gitmiyorum şimdi söktürücü falan verecek bayramda adetlik olmak istemiyorum bayram sonu inşallah :)

Yok canım bakmadım ama gitsem mi diyorum şimdi

Evet canım sen test yapsana artık iyi sabrediyorsun :))
Valla canm negatif görmektense insan beklemeyi tercih ediyor :) bugun değil yarın olurum diye diye baya zaman gecti. Ama değişik belirtilerim var inşşallah allahın izniyle bu kez yanılmam . Eşimden test istedim bugun yapcam bakalım :)

Eşimden test istedim gelince yapcam :) negatif görmektense insan beklemeyi tercih ediyo bugun değil yarın olurum diye diye baya gecti bugunde doğum gunum inşallah mucizem hediyem olur allahın izniyle :))

Bende yok hiçbişey bi doktora gitsen ben bayram geliyo diye gitmiyorum şimdi söktürücü falan verecek bayramda adetlik olmak istemiyorum bayram sonu inşallah :)
Allah iyiliğini versin ya bnmde göğüsler şişti sağ göğsüm hassas dokununca ama çok değil ve uçlarında damar çıktı inşallah yanılmam bu kez.

Allah iyiliğini versin ya bnmde göğüsler şişti sağ göğsüm hassas dokununca ama çok değil ve uçlarında damar çıktı inşallah yanılmam bu kez.
Öyle ya bayramda tatile gideceğiz bide gelmediği iyi inşallah yanılmazsın vardır bebiş ama çok ta kaptırmamak lazım insan düşündükçe belirti çıkıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…