- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Yani istersen bir test yap derim erken testte çıkar zaten varsa en kötü kan testindeHayır ne adet ne hamilelik hiç bi belirtim yokbende pcos var düzensiz oluyorum :)
Gerçekten öyle doğdukları zaman onalara aşık olucaz zaten :)Eminim tam tersi de olsaydı aynısını hissedecektin biz böyle tahminler yapıyoruz ama ne duyarsak duyalım çok sevineceğiz bence yani ben de inşallah öyle olacağım
kasık batması oluyor bende de uzun sure ayakta kalmamaya çalışıyorum yarin gorucem nasipse bakalım bıdık gösterecek mi kendini senin en son değerine ne zaman bakıldı 98 hatırlıyorum senin hcgni daha sonra bakıldı miGeçmiş olsun canım. Bende adet olacakmışım gibi bi hisle geziyorum ortada adetle aynıymış gerçekten belirtiler bende cuma günü kan vercem tekrar hcg yükselmiş mi diye. Keseyi gördün mü canım sen
Evet ekim den beri düzensizleşti ya alt karında oluyo benim hepValla adetten mi bilmiyorum ama bnmde oluyo. Ama bnm sadece alt karın değil üstte oluyo böyle o segirme vucudumda geziyo sankisen neden olamıyorsn seninde mi düzensiz ?? İnşallah ikimizdr hamileyizdir. :)
Bende yok hiçbişey bi doktora gitsen ben bayram geliyo diye gitmiyorum şimdi söktürücü falan verecek bayramda adetlik olmak istemiyorum bayram sonu inşallah :)Birde bnm göğüs uclarımda damar çıktı sanki. Koyu renk olan yer var ya orda böyle göğüs ucuma doğru inşallah hamilelik belirtisidr
Yok canım bakmadım ama gitsem mi diyorum şimdikasık batması oluyor bende de uzun sure ayakta kalmamaya çalışıyorum yarin gorucem nasipse bakalım bıdık gösterecek mi kendini senin en son değerine ne zaman bakıldı 98 hatırlıyorum senin hcgni daha sonra bakıldı mi
Rmazandan sonra canm. Canm bnm çok düzensiz . Ondan dolayı geciyoCanim senin baya geçti zaman varsa çıkar aslında testte ama yapmak istemeyebilirsin tabiiki doktor randevun ne zamamdi
Valla canm negatif görmektense insan beklemeyi tercih ediyor :) bugun değil yarın olurum diye diye baya zaman gecti. Ama değişik belirtilerim var inşşallah allahın izniyle bu kez yanılmam . Eşimden test istedim bugun yapcam bakalım :)Evet canım sen test yapsana artık iyi sabrediyorsun :))
Eşimden test istedim gelince yapcam :) negatif görmektense insan beklemeyi tercih ediyo bugun değil yarın olurum diye diye baya gectisiz hala test yapmadınız mı :)
ara ara girip okuyodum sayfayı ( farklı topiklerde de gördüm sizi) ama bugün sizi merakımdan açtım ama siz benim kadar merak etmemişsiniz sanırımnegatif sonuç almak üzüyo insanı en iyi bilenlerden biri de benim ama hadi sonuç pozitifse
test yapında bizide kurtarın meraktan
Nşallah canm bugun doğum gunum inşallah mucizem hediyem olarak gelir :) ❤Evet ekim den beri düzensizleşti ya alt karında oluyo benim hepben hamile değilim o kesin de inşallah sen hamilesindir
Allah iyiliğini versin yaBende yok hiçbişey bi doktora gitsen ben bayram geliyo diye gitmiyorum şimdi söktürücü falan verecek bayramda adetlik olmak istemiyorum bayram sonu inşallah :)
cumaya gayet yükselmiş olur pazartesi gösterir bile kendiniYok canım bakmadım ama gitsem mi diyorum şimdi
Doğum günün kutlu olsun canım allah gönlüne göre versin inşallah dualaını kabul etsin :)İ
Nşallah canm bugun doğum gunum inşallah mucizem hediyem olarak gelir :) ❤
Bugün kan vercem canım değerimi öğreneyim en azından haftaya da ultrasond giderim inşallah değerim yükselmiştir yacumaya gayet yükselmiş olur pazartesi gösterir bile kendini
yükselmiştir stres yapma gerilmesin bebisinBugün kan vercem canım değerimi öğreneyim en azından haftaya da ultrasond giderim inşallah değerim yükselmiştir ya
Öyle ya bayramda tatile gideceğiz bide gelmediği iyiAllah iyiliğini versin yabnmde göğüsler şişti sağ göğsüm hassas dokununca ama çok değil ve uçlarında damar çıktı inşallah yanılmam bu kez.
Canım yükselir inşallah hiç stres yapma herşey yolunda gidecek diye düşün :)Iyiyim canım bende değerim yükselecek mi kese görünecek mi merakıyla bekliyorum :)
Inşallah canım birazdan vercem kanCanım yükselir inşallah hiç stres yapma herşey yolunda gidecek diye düşün :)
Amiiiinnnn aminnnn aminnnnn inşallah canm seninde ❤❤❤❤❤Doğum günün kutlu olsun canım allah gönlüne göre versin inşallah dualaını kabul etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?