İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar iyi akşamlar 2 gündür çok ciddi mide bulantısı çekiyorum. Yediğim anda ve aciktigimda oluyor. Yedikten biraz zaman sonra geçiyor. Şimdi sorun şu, bu mide bulantısı kesin çok sonra mi başlar? Önceden başlaması mümkün mü? Eğer bu bir gebelik belirtisi değilse yarın dahiliyeye randevu alicam. Çünkü 1 gün daha bu şekilde geciremicem.

Vallahi canım hic bilmiyorum ki ama imkansiz da degil,aslinda mide bulantısının erken baslamama nedeni şu: hormonlar gebelik baslagicinda dusuk oldugu icin mide bulantisi yapmaz ama bazi kadinlarin hormonlari cok yuksek olabilir ve hemen mideyi etkiliyor olabilir.benim hormonum hcg demek istiyorum en bastan cok yuksek olmadigi icin mide bulantim yok denecek kadar az oldu. Senin bata 4 gün var şayet eger gebeysen hormonlarin 25-50 arasidir buda mideyi etkiliyor olabilir eger hassas bir bünyen varsa :) uzun uzun yazdim umarim faydali olur

Sağol canim ilgilenmişsin :) bende bilemedimki akşam yemekten sonra da yaşarsam bu durumu yarın mecbur gidicem artık çok rahatsız edici bir durum. Ama hiçbir hamilelik belirtim yok göğüslerim falan hic acımıyor şişmedi:) zaten beklemiyorum hamilelik bu ay çünkü stres yaptık çok günaşırı olsun diye

Allahtan ümit kesilmez canım olmaması icin bir neden yok :) bu hamilelik belirtileri çok tuhaf kuzum valla kafalarina göre takiliyorlar ama her bünye farklıdır,kimseyle kiyaslama kendini

Allahtan ümit kesilmez canım olmaması icin bir neden yok :) bu hamilelik belirtileri çok tuhaf kuzum valla kafalarina göre takiliyorlar ama her bünye farklıdır,kimseyle kiyaslama kendini
Inşallah öyledir canim arafda bekliyorum olursa havalara uçarız olmazsa çok dibe batmayalım bu ay :)

Yok dedi doktor internetten baktım gebelikle birlikte de kist oluşabiliyormuş kist rahimde olursa bebek için sıkıntı ama benim yumurtaliktaymis inşallah bisey olmaz ya
Doktor yok dediyse yoktur canim demekki normal oluşuyor bazı kişilerde sen kafana takma doktorun ne derse ona güven

Kızlar normalde 28 gün döngü adetim geçen ay 31 gün döngü oldu eğer 28 gün döngü olarak hesaplarsam bugün adetimin 4 günü ama eğer 31 gün döngü olarak hesaplarsam adetimin 2 günü ve ben hala hasta olmadım normalde adet zamanında göğüs ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı olurdu bunların hiç biri yok sadece göğüslerinde şişlik ve gerilme var ve çok sık küçük idrara çıkıyorum sizce birşey varmıdır

Suan ayni durumdayiz.cnm.benmde ilk defa dongum.31.oldu gecen ay ve bugun onun 1. Gunu hala gelmedi. Bikac gun once.leke geldi okadar ins tutmustur bizimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…