Umarim canim bayramdan once catlasa bari yoksa memlekette olacaz degerlendiremeyizBu yöntemle yumurtlama çok iyi tespit edilecek canim :) bu ay senden bir bebiş haberi bekliyorummm
Ohh büyüyor senin kuzucukkKızlar 1070 cıktı:)
Aaa evet inşallah önce çatlar sende kendine dikkat et memlekette iş falan yapmaUmarim canim bayramdan once catlasa bari yoksa memlekette olacaz degerlendiremeyiz
Benim lekelenme filan olmadıSuan ayni durumdayiz.cnm.benmde ilk defa dongum.31.oldu gecen ay ve bugun onun 1. Gunu hala gelmedi. Bikac gun once.leke geldi okadar ins tutmustur bizimkiler
Adete 4 gün kala öğrendim ilk şimdi de değerim yükselmiş mi diye yaptım canimHayirliiii olsnunnnnnnadet geciktikten sonrami kan verdiniz
Evet canım çok şükür:)Ohh büyüyor senin kuzucukk
Gözün aydın canım sağlıkla da doğsun inşallahEvet canım çok şükür:)
Amin inşallah canım darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah canım:)Gözün aydın canım sağlıkla da doğsun inşallah
0.1 çıkmış sonuç yani negatifArkadaşlar sizce bu sonu ne gösteriyo
Doppler biraz arızalı mi acaba canim sen kötü düşünme şimdi bebegin masallah kocaman oldu artık. Bizimde bir tanıdığın 3 kiloluk bebeğe devlet hastanesinde 1500 gr dediler meğerse cihaz arızaliymis.Kızlar ebe el doppleriyle bebeğin kalp atışını duymaya calisti ama duyamadi çok normal bu zamanlarda duyulmaması normal dedibugün 11+5 sizce normal mi duyamamasi? Cuma günü ultrason randevus aldım
En az 5 olmali değerin bende yaptırdım geçen ay sende Bursalisin sanırım benimkinin yanında negatif de yazıyorduNormalde 0.100 çıkıyordu ve altta ama şimdi 0.1 ve üstte cıkmış
Bilemiyorum canım ben gitmeden de demisti duyulmasi zor ama yine de denerizDoppler biraz arızalı mi acaba canim sen kötü düşünme şimdi bebegin masallah kocaman oldu artık. Bizimde bir tanıdığın 3 kiloluk bebeğe devlet hastanesinde 1500 gr dediler meğerse cihaz arızaliymis.
Evet bursada nım afet 2 gecti ama hiç bir belirti yokEn az 5 olmali değerin bende yaptırdım geçen ay sende Bursalisin sanırım benimkinin yanında negatif de yazıyordu
Ultrasona girdiğinde vajinal olarak bakarlarsa daha net duyarlar canim sen içini ferah tut yinede iyidir bebeğin sev onuBilemiyorum canım ben gitmeden de demisti duyulmasi zor ama yine de denerizçokta ısrarla bakmadi ultrasonla zaten sana gösterirler merak etme dedi
Adet geçtiği için gebelik varsa değerin daha yüksek olmalıydı istersen 1 hafta daha bekle adetin gelmezse bir kadın doğuma kontrole gitEvet bursada nım afet 2 gecti ama hiç bir belirti yok
Kişiden kişiye değişiyor sanırım belkide bu belirti birazda kendini dinlemekle alakalı bir şeydir:)Nerdeyse 1.5 aylık hamileyim gram belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?