İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Arkadaşlar sizce bu sonu ne gösteriyo

Eklentiler

• Screenshot_20180605-211545.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar ebe el doppleriyle bebeğin kalp atışını duymaya calisti ama duyamadi çok normal bu zamanlarda duyulmaması normal dedi bugün 11+5 sizce normal mi duyamamasi? Cuma günü ultrason randevus aldım

Kızlar ebe el doppleriyle bebeğin kalp atışını duymaya calisti ama duyamadi çok normal bu zamanlarda duyulmaması normal dedi bugün 11+5 sizce normal mi duyamamasi? Cuma günü ultrason randevus aldım
Doppler biraz arızalı mi acaba canim sen kötü düşünme şimdi bebegin masallah kocaman oldu artık. Bizimde bir tanıdığın 3 kiloluk bebeğe devlet hastanesinde 1500 gr dediler meğerse cihaz arızaliymis.

Doppler biraz arızalı mi acaba canim sen kötü düşünme şimdi bebegin masallah kocaman oldu artık. Bizimde bir tanıdığın 3 kiloluk bebeğe devlet hastanesinde 1500 gr dediler meğerse cihaz arızaliymis.
Bilemiyorum canım ben gitmeden de demisti duyulmasi zor ama yine de deneriz çokta ısrarla bakmadi ultrasonla zaten sana gösterirler merak etme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…