- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 31
Olabilir. Bende bisey yok ara ara gelen adet sancısı dışındaKişiden kişiye değişiyor sanırım belkide bu belirti birazda kendini dinlemekle alakalı bir şeydir:)
:) sağol kuzum benimmm moral oluyorsun. Rabbim bu güzel duyguyu sana da yaşatsın inşallahUltrasona girdiğinde vajinal olarak bakarlarsa daha net duyarlar canim sen içini ferah tut yinede iyidir bebeğin sev onu
Inşallah canım benim sende bana çok yardımcı oluyorsun :) Rabbim seninde gönlüne göre versin insallahh:) sağol kuzum benimmm moral oluyorsun. Rabbim bu güzel duyguyu sana da yaşatsın inşallah
Amin amin cümlemizin.hamilelik bekleyenlerin arasında en sakini sensin :). Kuzum ne kadarlik evlisin? Kac yaşındasın? Ne zamandir istiyorsun?Inşallah canım benim sende bana çok yardımcı oluyorsun :) Rabbim seninde gönlüne göre versin insallahh
Belirtilerin neydi ??Kızlar 1070 cıktı:)
25 yaşındayım 8 aylık evliyim ama 5 aydır korunmuyoruz. Her şeyin olacağına varmasından kaynaklı bir sakinlik olabilir canim :)Amin amin cümlemizin.hamilelik bekleyenlerin arasında en sakini sensin :). Kuzum ne kadarlik evlisin? Kac yaşındasın? Ne zamandir istiyorsun?sorulara gel. Sen kesin demişsindir de hamile kafasi herşeyi unutuyorum
Bnde 11 aylık evliyim 3 aylk evliyken hamile kaldm ama kmyasal düşük oldu. Şimdi 4 aydr deniyorz25 yaşındayım 8 aylık evliyim ama 5 aydır korunmuyoruz. Her şeyin olacağına varmasından kaynaklı bir sakinlik olabilir canim :)
Inşallah tekrar hamile kalırsın canim belkide evlilik yıldönümü hediyesi gelir :)Bnde 11 aylık evliyim 3 aylk evliyken hamile kaldm ama kmyasal düşük oldu. Şimdi 4 aydr deniyorz
:) zaten en iyisi sakinlik allah verecekse zaten verir kendini yiyip bitirmenin anlamı yok. 8 aylık iyi bir süreç aslında denersiniz her ay allah ne zaman kısmet ederse tabi bu arada evliliğinizin tadını da çıkartmış olursunuz. Ben hamile kaldigimda 13 aylik evliydim acaba erken mi oldu diye kendime sorarken,kendi ablam ve kiz kardeşim aa çok erken oldu deyip canımı çok sıkmışlardı ama herşey kısmet yavrumun geleceği varmış:) ama gel gör ki insanlara bunu anlatmak o kadar zor ki25 yaşındayım 8 aylık evliyim ama 5 aydır korunmuyoruz. Her şeyin olacağına varmasından kaynaklı bir sakinlik olabilir canim :)
Bizimde aksine ablam çok istiyor hep rüyasında görüyor beni :) bende çok istiyorum ama dışarı çok vuramıyorum bunu gösteremiyorum. Sen kalbini dinle boşver başkalarını.. Bence hamilelik çok farklı bir süreç içinde bir aşk büyüyor resmen :):) zaten en iyisi sakinlik allah verecekse zaten verir kendini yiyip bitirmenin anlamı yok. 8 aylık iyi bir süreç aslında denersiniz her ay allah ne zaman kısmet ederse tabi bu arada evliliğinizin tadını da çıkartmış olursunuz. Ben hamile kaldigimda 13 aylik evliydim acaba erken mi oldu diye kendime sorarken,kendi ablam ve kiz kardeşim aa çok erken oldu deyip canımı çok sıkmışlardı ama herşey kısmet yavrumun geleceği varmış:) ama gel gör ki insanlara bunu anlatmak o kadar zor ki
Oladabilir canım belki sende erken başladı herkes bir değilSağol canim ilgilenmişsin :) bende bilemedimki akşam yemekten sonra da yaşarsam bu durumu yarın mecbur gidicem artık çok rahatsız edici bir durum. Ama hiçbir hamilelik belirtim yok göğüslerim falan hic acımıyor şişmedi:) zaten beklemiyorum hamilelik bu ay çünkü stres yaptık çok günaşırı olsun diye
Canım ben hamile kaldıgım ay bende de oldu kist yumurtalık kisti ve o ay iki kere yumurtlamışım doktorum zararsız hamileliğinin 3. Ayında kendiliğinden gidicek dedi sanırımda gitti daha da sormadım cünküYok dedi doktor internetten baktım gebelikle birlikte de kist oluşabiliyormuş kist rahimde olursa bebek için sıkıntı ama benim yumurtaliktaymis inşallah bisey olmaz ya
Midemde çok gaz oldu canım ondan heralde bu bulantı normalde hiç gaz olmaz. Test yapsam 12 den sonra bata3 kalıcak ama herkesin erken çıkmıyor kiOladabilir canım belki sende erken başladı herkes bir değil
Evet burda 8-9 gün önce cıkanlar var ama benim tam 1 gün kala cıktı hayırlısı olsun cnm oruc tutuyorsan biranda yemege yüklenince olmuştur belki Allah gönlüne göre versin cnmMidemde çok gaz oldu canım ondan heralde bu bulantı normalde hiç gaz olmaz. Test yapsam 12 den sonra bata3 kalıcak ama herkesin erken çıkmıyor ki
İnşallah vardır canım test fln yaptın mı hiçKızlar merhaba adetime 4 gün kaldı korunmuyorum ama aslında gebelik şansım çok düsük çünkü kızlık zarım çok kalın daha bozulmadı ameliyat ile alınacak Fakat kabızlık beyaz akıntı ve Ateş basması var bende ya çok heyecanlıyım dua edin şansım çok düsük
Yarın test yapcmInşallah tekrar hamile kalırsın canim belkide evlilik yıldönümü hediyesi gelir :)
Tutmuyorum canim yoksa bende ondan oluyor dicektim ama değil beklicez artık :)Evet burda 8-9 gün önce cıkanlar var ama benim tam 1 gün kala cıktı hayırlısı olsun cnm oruc tutuyorsan biranda yemege yüklenince olmuştur belki Allah gönlüne göre versin cnm
Ay hadi insallahh güzel sonuçlar alırsın canımYarın test yapcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?