İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Inşallah öyledir canım normalde 1 gün gecikme olabiliyor. Eğer gecikmem birkaç günü bulursa gidip direk kan vericem.

Freshmommy hepsini saat 10 yaptim cok fazla farketmez ateste heralde diye soyle oldu simdiEki Görüntüle 2154577
Canım sen 10da mı ölçüyorsun en ideal saat 7,8 ama çünkü ilerleyen her saatte vücut ısısı yükseliyor ve hergun aynı saatte ölçmen gerekiyor uykudan uyandıgın gb yataktan kalkmadan. Ben mesela 8dr ölçüyordum uyuyordum 10da kalkıyordum 0.2 derece yukselıyordu

Ayin 5inde o saatte olcmustum ama canım o yuzden saat 7 girdim 10 mu yapayım onu da
İşte sorun şu 7de ölctufun için düşük cikmış senin ateş farklı saat ölçümü olmaz normalde de demekki senin ateşin 7de ölctugun civarlarda. O saatte olcemedıgınde bi önceki rakamı gir. Ama 10da çok gec. Neyse sen smdı 10dan devam et 7de olctuğünu de sil daha yuksek gir demekkı çatlama yok daha

Nasıl oluyo ki ya benim kafam çok karışık hiç bişey anlamıyorum ben kaç haftalık hamileyim o zaman hiç iyi değilim haha :):)
Canım Mutluturta nin ya gec döllenme ya gec yerleşmiş gelişim alakalı o hafta. Sen de baya erkek öğrendin gec dollenme sanmıyorum normal tarih çıkar 5.haftana girdin korkma

Zaten takvim yontemine gore ovulasyon gunum 12si daha var bakalim hergun ayni saatte kalkmiyoruz ya o yüzden ayni saatte olcemedim esim bazen gec gidiyor bazen erken gidiyor

Bu hafta sorcam bakalım ne kadarlık diye tekrardan:))
Canım ilk haftalarda net çıkmıyor oyuzden bana ilk gidişte tam 6+0dım 7.haftaya gircekti ertesi gün dr.um kesin gün demedi bn hep düşündüm geç döllenme de olamaz diye 5,6 haftalık dedi daha yeni diye. Ama kalp için gittik ya 8+6 çıktı gelişimi 1gun ilerdeydi merak etme net günü söyler yarın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…