- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Inşallah öyledir canım normalde 1 gün gecikme olabiliyor. Eğer gecikmem birkaç günü bulursa gidip direk kan vericem.Canım ben 9gın kala yaptım test hatırlarsın belki şok olmuştum bitki çayı içiyordum diye yaptım hamileysem bırakayım diye ama sonrasında birkaç bıçak saplanması oldu ve gaz. başka belirti yoktu yani test yapmasam o batma lar ve gaz hep oluyor deyip kale almıcaktım:) inşallah hamilesindir
Kacta göründü canım keseGördük şükür yarın kalp atışını duymayan gidicez bende çok heyecanlıyım :))
Hepimiz gectik o yollardan sakin ol canımValla bende kendimi strese sokup duruyorum böyle erken olunca kese olacak mi kalp atacak mi falan delircem
Haftaya görür muyum acaba keseyiHepimiz gectik o yollardan sakin ol canım
Canım benim 12 gün geçmişti üzerinden ama doktor 4 hafta 5 günlük dediKacta göründü canım kese
Nasıl oluyo ki ya benim kafam çok karışık hiç bişey anlamıyorum ben kaç haftalık hamileyim o zaman hiç iyi değilim haha :):)Canım benim 12 gün geçmişti üzerinden ama doktor 4 hafta 5 günlük dedi
Canım sen 10da mı ölçüyorsun en ideal saat 7,8 ama çünkü ilerleyen her saatte vücut ısısı yükseliyor ve hergun aynı saatte ölçmen gerekiyor uykudan uyandıgın gb yataktan kalkmadan. Ben mesela 8dr ölçüyordum uyuyordum 10da kalkıyordum 0.2 derece yukselıyorduFreshmommy hepsini saat 10 yaptim cok fazla farketmez ateste heralde diye soyle oldu simdiEki Görüntüle 2154577
İşte sorun şu 7de ölctufun için düşük cikmış senin ateş farklı saat ölçümü olmaz normalde de demekki senin ateşin 7de ölctugun civarlarda. O saatte olcemedıgınde bi önceki rakamı gir. Ama 10da çok gec. Neyse sen smdı 10dan devam et 7de olctuğünu de sil daha yuksek gir demekkı çatlama yok dahaAyin 5inde o saatte olcmustum ama canım o yuzden saat 7 girdim 10 mu yapayım onu da
CanımNasıl oluyo ki ya benim kafam çok karışık hiç bişey anlamıyorum ben kaç haftalık hamileyim o zaman hiç iyi değilim haha :):)
Tamam canım teşekkür ederim benim 4+1 olmuş bugünCanımMutluturta nin ya gec döllenme ya gec yerleşmiş gelişim alakalı o hafta. Sen de baya erkek öğrendin gec dollenme sanmıyorum normal tarih çıkar 5.haftana girdin korkma
Canım en sonuç icin 5. Hafta bitince yapmak ben 6 haftalikken görmüştümHaftaya görür muyum acaba keseyi
Arefe günü mu gitsem acaba görünür o zaman belkiCanım en sonuç icin 5. Hafta bitince yapmak ben 6 haftalikken görmüştüm
Bu hafta sorcam bakalım ne kadarlık diye tekrardan:))CanımMutluturta nin ya gec döllenme ya gec yerleşmiş gelişim alakalı o hafta. Sen de baya erkek öğrendin gec dollenme sanmıyorum normal tarih çıkar 5.haftana girdin korkma
Zaten takvim yontemine gore ovulasyon gunum 12si daha var bakalim hergun ayni saatte kalkmiyoruz ya o yüzden ayni saatte olcemedim esim bazen gec gidiyor bazen erken gidiyorİşte sorun şu 7de ölctufun için düşük cikmış senin ateş farklı saat ölçümü olmaz normalde de demekki senin ateşin 7de ölctugun civarlarda. O saatte olcemedıgınde bi önceki rakamı gir. Ama 10da çok gec. Neyse sen smdı 10dan devam et 7de olctuğünu de sil daha yuksek gir demekkı çatlama yok daha
canım çıktımı sonucun :)kan sonucunu beklemiştim senin hatırlıyorum :)
inşallah bu defa da bana seviniriz canım
Canım ilk haftalarda net çıkmıyor oyuzden bana ilk gidişte tam 6+0dım 7.haftaya gircekti ertesi gün dr.um kesin gün demedi bn hep düşündüm geç döllenme de olamaz diye 5,6 haftalık dedi daha yeni diye. Ama kalp için gittik ya 8+6 çıktı gelişimi 1gun ilerdeydi merak etme net günü söyler yarın:)Bu hafta sorcam bakalım ne kadarlık diye tekrardan:))
Arefe günü ne zaman bilmiyorum:) musluman olmayan ulke de yasayinca hamilelikten dolayi de niyetli olmayinca. Ama bir hafta sonra git derim daha saglikli sonuc icinArefe günü mu gitsem acaba görünür o zaman belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?