İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlaar iyi akşamlar 10 mayıs adet günümdü kii ben az önce adet oldum 2 gün önce yani. Tamda orucumu açmama 1 saat kalmıştı :) ama sevindim bu ay inofolic kullanmamıştım acaba o mu getiriyor adetimi diye hiç bişey kullanmadığım halde oldum galiba pkom geçti yada azaldı 3 gün sonra hastaneye gidicem bakalım hormon testi yaptırıcam 3 aydır hep bi engel çıktı ya hafta sonuna geldi ya eşim çalışmadığı için sigortamız yoktu vs ama şuan çalışıyor ve gidicem Allahın izniyle inşallah güzel şeyler duyarım :)

sende dış gebelikten neden şüphelenilmişti canım?
Sol kanalda bi kitle goruldu, sonradan ogrendik ki kese olusmaya baslarken, beslenmesi icin olusan bir parcaymis, adini cikaramadim simdi..cocuk gelistikce kayboluyormus..yani aciklamalari buydu..

Benim hcg yükselişim falan güzel de çok şükür yine de keseyi görmeden emin olamıyorum işte
Oyle oluyor.. sonra kalp atisini gormeden bir sey denmiyor,sonra 2 li test,4 lu test. Sonra 3 ay dolmadan rahat edilmez, sonra 6 ay.. hic bitmeyecek bu tedirginlik emin ol..kipirdamaya baslayinca kendi doktorun kendin oluyosun, bugun hic hareket etmedi veya cok hareketliydi.sonrası hakkında bir sey söyleyemiyorum ilk gebeligim cünkü yaşayıp görecez Allah im saglik versin evlatlarimiza..

Kızlar maalesef bebeğimin kalbi 10 gün önce durmuş. Hissetmiştim kahır oldum ama elimden hic bisey gelmiyor

Kızlar maalesef bebeğimin kalbi 10 gün önce durmuş. Hissetmiştim kahır oldum ama elimden hic bisey gelmiyor
Canımm cok cok üzgünüm,diyecek birşey bulamıyorum Allahım sabır versin size.inşallah tez vakitte atlatırsın bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…