- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Gelmedi canım suan saat 12:08 randevum 1:30 :) eşim geldi işten ona biseyler hazirladim ama beraber yedikKız daha randevu saati gelmedı mi kacta randevun saat farkından dolayı beklıyorum hala ben dee sabrszlandm senın ıcın:)Kurumus-Maskara
Aa giymemişsin daha canim baya mesaj birikmiş sabahtan beridir ondan ancak gelebildim sonaCanım daha gitmedim :) randevu 1.5 saat sonra malum aramızda 8 saat fark var sizinle
Bende mesajlar birikince tek tek okuyorum :) bisey kacirmamak için. Bide benim icin dua et lütfen bebeğim sağlıklı olsunAa giymemişsin daha canim baya mesaj birikmiş sabahtan beridir ondan ancak gelebildim sona
Dualarım seninle canim gör inşallah yavrunu :) kalbin sevinçle dolu dolu olsunBende mesajlar birikince tek tek okuyorum :) bisey kacirmamak için. Bide benim icin dua et lütfen bebeğim sağlıklı olsun
Sol kanalda bi kitle goruldu, sonradan ogrendik ki kese olusmaya baslarken, beslenmesi icin olusan bir parcaymis, adini cikaramadim simdi..cocuk gelistikce kayboluyormus..yani aciklamalari buydu..sende dış gebelikten neden şüphelenilmişti canım?
Oyle oluyor.. sonra kalp atisini gormeden bir sey denmiyor,sonra 2 li test,4 lu test. Sonra 3 ay dolmadan rahat edilmez, sonra 6 ay.. hic bitmeyecek bu tedirginlik emin ol..kipirdamaya baslayinca kendi doktorun kendin oluyosun, bugun hic hareket etmedi veya cok hareketliydi.Benim hcg yükselişim falan güzel de çok şükür yine de keseyi görmeden emin olamıyorum işte
Yaa sürekli çalıştıgı için gelemiyor nerdeyse senede 2 3 defa bnde bişy diyemedim. Haftaya beraber gitcez zaten.Canim gorumcen bir şey mi der ? Bir şey uydurup gitseydin.
Canım benim ne denir böyle bir durumda bilmiyorum ki inan çok üzüldümKızlar maalesef bebeğimin kalbi 10 gün önce durmuş. Hissetmiştim kahır oldum ama elimden hic bisey gelmiyor
Ciddi misin cok uzuldum ya simdi nasilsin hastanede misinKızlar maalesef bebeğimin kalbi 10 gün önce durmuş. Hissetmiştim kahır oldum ama elimden hic bisey gelmiyor
Amin canim cümlemize inşallah. Neden böyle birşey olmuş peki bisey dediler miRabbim evlatlarınızi saglikla kucağınıza almayi nasip etsin.
Canımm cok cok üzgünüm,diyecek birşey bulamıyorum Allahım sabır versin size.inşallah tez vakitte atlatırsın bu durumuKızlar maalesef bebeğimin kalbi 10 gün önce durmuş. Hissetmiştim kahır oldum ama elimden hic bisey gelmiyor
Canim benimKızlar maalesef bebeğimin kalbi 10 gün önce durmuş. Hissetmiştim kahır oldum ama elimden hic bisey gelmiyor
Hayir evimdeyim ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum ebe arayip söyleyecekmişCiddi misin cok uzuldum ya simdi nasilsin hastanede misin
Canim sen hissettiginde gitmis miydin acileHayir evimdeyim ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum ebe arayip söyleyecekmiş
Hissetmiştim ben anne yüreğim hissetmiş bebeğimin iyi olmadığını. İyi olucam rabbime sığındımCanımm cok cok üzgünüm,diyecek birşey bulamıyorum Allahım sabır versin size.inşallah tez vakitte atlatırsın bu durumu
Hayır gitmedim çünkü kanamam yada ağrım yoktu gayet iyidim ama bir sabah uyandım hamile değil gibi hissetim ve bunu ebeme söyledim bunun cok normal olduğunu söyledi ve kapattıCanim sen hissettiginde gitmis miydin acile
Canım benim Rabbim sabırlar versin inşallahHissetmiştim ben anne yüreğim hissetmiş bebeğimin iyi olmadığını. İyi olucam rabbime sığındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?