İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hissetmiştim ben anne yüreğim hissetmiş bebeğimin iyi olmadığını. İyi olucam rabbime sığındım
Allahımda yardımcın olsun canım gercekten cok zor,ama hersey Allahtan diyoruz napalım baska türlü güclü kalamayız.elimizden birşey gelse keşke

Hissetmiştim ben anne yüreğim hissetmiş bebeğimin iyi olmadığını. İyi olucam rabbime sığındım
Bebek hala içimde suan düşmesini beklicez yada ilac verecekler kafam çok karışık nedenini bilmiyorum
Keşke seni hemen eve gondermeselerdi canim ebeyede sınır oldum biraz ilgili olsaydı keşke.. takdir tabiki Allahın. Rabbim gönlüne ferahlık versin içine atma ağlamak gelirse ağla

Kızlar maalesef bebeğimin kalbi 10 gün önce durmuş. Hissetmiştim kahır oldum ama elimden hic bisey gelmiyor

Canım Rabbim sabır versin inşAllah, en kısa zamanda atlatırsın inşAllah. İnan aşırı üzüldüm Ama Allahım yerini hemen doldursun inşAllah. Dualarım seninle, hepinizle.. Kaç haftalıktı canım?

Özür dilerim yanlış anlasilirsam ama böyle sorular sormadan teselli edelim kizkardesimizi

Canım aynen dediğin gibi Rabbimize sığınmamız gerekiyor. Şeytanın vesveselerine asla gelme. Veren Allah çünkü. Hepimiz Allahın kulu değil miyiz, hepimiz emanet değil miyiz şu Dünya'da.. O yüzden güçlü ol , inşallah daha güzel günlerin olacak... Kurumus-Maskara

Ne gibi bir tedavi uygulandı ki pcos gecti canm. Adına sevindim bu arada inşallah bu ay bebeiş grlir :)

Freshmommy Kurumus-Maskara kızlar bebek ne zaman görülüyor kesede :)

Inşallah bende görürüm canım görmeden içim rahat etmeyecek çünkü
Canım ben regli 12 gün geçince gördüm kişiden kişiye değişir ama bence biraz bekle garanti olsun öyle git. Ayrıca şimdi görmeden rahat etmeyecek diyorsun ya bide kalp atışını bekleyeceksin o daha da heyecanlı bu serüven böyle kucağımıza alana kadar gidecek sanırım:) kaç saattir yazılanları okuyorum giremedim ne zamandır midem fena

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. 11. Haftada durmuş kalbi.gelecek hafta hastaneden arayip randevu verecekler nasıl bebeği düşüreceğim hakkında. Saatlerce agladik eşimle ailem aradilar,geldiler teselli etiler sizler gibi Suan daha iyiyim. Maalesef gebeliğimin en başından hep olumsuzluklar oldu ve hissediyordum bebeğimin benimle kalmicani ve her an bekliyordum açıkçası kötü bir haber. Çok şükür genciz ve sağlıklıyız eşimle zamanı gelince yine deneriz. Ben kısa bir süre yorumlara katilamicam ama hepinizi takip edip bakicam durumlarınıza. Hepinizi gerçekten görmeden çok sevdim allah razı olsun sizlerden. Hakkınızı helal edin. Benim varsa helal olsun hepinize.

Canım yeni girebildim çok geçmiş olsun allahım seni korusun inşallah başka dert keder vermesin sağlıkla kal cennette bir meleğin seni bekliyor olacak şefaatçi olarak Allah sabır versin

Canım Rabbim en kısa zamanda en güzel anında nasip etsin sana yeniden. Allahım sabırlar versin inşAllah. Ama her şeyde vardır bi hayır. Dualarım seninle.. öyle güzel mucizeler yaşa ki hatırlama bile olumsuz hiç bir şeyi.. Kendine dikkat et. Allah senden de razı olsun. Allaha emanet ol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…