Allahımda yardımcın olsun canım gercekten cok zor,ama hersey Allahtan diyoruz napalım baska türlü güclü kalamayız.elimizden birşey gelse keşkeHissetmiştim ben anne yüreğim hissetmiş bebeğimin iyi olmadığını. İyi olucam rabbime sığındım
Bebek hala içimde suan düşmesini beklicez yada ilac verecekler kafam çok karışık nedenini bilmiyorumAmin canim cümlemize inşallah. Neden böyle birşey olmuş peki bisey dediler mi
Hissetmiştim ben anne yüreğim hissetmiş bebeğimin iyi olmadığını. İyi olucam rabbime sığındım
Keşke seni hemen eve gondermeselerdi canim ebeyede sınır oldum biraz ilgili olsaydı keşke.. takdir tabiki Allahın. Rabbim gönlüne ferahlık versin içine atma ağlamak gelirse ağlaBebek hala içimde suan düşmesini beklicez yada ilac verecekler kafam çok karışık nedenini bilmiyorum
Canım nasıl yaa inanamıyorum AllahımKızlar maalesef bebeğimin kalbi 10 gün önce durmuş. Hissetmiştim kahır oldum ama elimden hic bisey gelmiyor
Canım çok şükür ki sana bisey olmamış Allah korumuş ne gelirse RabbimdenBebek hala içimde suan düşmesini beklicez yada ilac verecekler kafam çok karışık nedenini bilmiyorum
Kızlar maalesef bebeğimin kalbi 10 gün önce durmuş. Hissetmiştim kahır oldum ama elimden hic bisey gelmiyor
Özür dilerim yanlış anlasilirsam ama böyle sorular sormadan teselli edelim kizkardesimiziCanım Rabbim sabır versin inşAllah, en kısa zamanda atlatırsın inşAllah. İnan aşırı üzüldümAma Allahım yerini hemen doldursun inşAllah. Dualarım seninle, hepinizle.. Kaç haftalıktı canım?
Hissetmiştim ben anne yüreğim hissetmiş bebeğimin iyi olmadığını. İyi olucam rabbime sığındım[/QUOTE. Canım aynen dediğin gibi Rabbimize sığınmamız gerekiyor. Şeytanın vesveselerine asla gelme. Veren Allah çünkü. Hepimiz Allahın kulu değil miyiz, hepimiz emanet değil miyiz şu Dünya'da.. O yüzden güçlü ol , inşallah daha güzel günlerin olacak...
Özür dilerim yanlış anlasilirsam ama böyle sorular sormadan teselli edelim kizkardesimizi
Ne gibi bir tedavi uygulandı ki pcos gecti canm. Adına sevindim bu arada inşallah bu ay bebeiş grlir :)Kızlaar iyi akşamlar 10 mayıs adet günümdü kii ben az önce adet oldum 2 gün önce yani. Tamda orucumu açmama 1 saat kalmıştı :) ama sevindim bu ay inofolic kullanmamıştım acaba o mu getiriyor adetimi diye hiç bişey kullanmadığım halde oldum galiba pkom geçti yada azaldı 3 gün sonra hastaneye gidicem bakalım hormon testi yaptırıcam 3 aydır hep bi engel çıktı ya hafta sonuna geldi ya eşim çalışmadığı için sigortamız yoktu vs ama şuan çalışıyor ve gidicem Allahın izniyle inşallah güzel şeyler duyarım :)
Aaayy gerçekten mi ? Çok üzüldümKızlar maalesef bebeğimin kalbi 10 gün önce durmuş. Hissetmiştim kahır oldum ama elimden hic bisey gelmiyor
Canım ben regli 12 gün geçince gördüm kişiden kişiye değişir ama bence biraz bekle garanti olsun öyle git. Ayrıca şimdi görmeden rahat etmeyecek diyorsun ya bide kalp atışını bekleyeceksin o daha da heyecanlı bu serüven böyle kucağımıza alana kadar gidecek sanırım:) kaç saattir yazılanları okuyorum giremedim ne zamandır midem fenaInşallah bende görürüm canım görmeden içim rahat etmeyecek çünkü
Canım benim ne denir bilmiyorum bende yaşadım çok zor.. Allah sana güç versin hemen atlat inşallah en kısa zamanda tekrar sevinirsin umarım dualarım seninleKızlar maalesef bebeğimin kalbi 10 gün önce durmuş. Hissetmiştim kahır oldum ama elimden hic bisey gelmiyor
Evet canim benim erkek her seferinde yayıyor kendini gösteriyorAy ay yerler minik paşa gözünüzaydın canım maşallah meleginıze. Kız cınsiyetı erkek mydı paşa dedım birden
Canım yeni girebildim çok geçmiş olsun allahım seni korusun inşallah başka dert keder vermesin sağlıkla kal cennette bir meleğin seni bekliyor olacak şefaatçi olarak Allah sabır versinHepinize çok teşekkür ederim kızlar. 11. Haftada durmuş kalbi.gelecek hafta hastaneden arayip randevu verecekler nasıl bebeği düşüreceğim hakkında. Saatlerce agladik eşimle ailem aradilar,geldiler teselli etiler sizler gibi Suan daha iyiyim. Maalesef gebeliğimin en başından hep olumsuzluklar oldu ve hissediyordum bebeğimin benimle kalmicani ve her an bekliyordum açıkçası kötü bir haber. Çok şükür genciz ve sağlıklıyız eşimle zamanı gelince yine deneriz. Ben kısa bir süre yorumlara katilamicam ama hepinizi takip edip bakicam durumlarınıza. Hepinizi gerçekten görmeden çok sevdim allah razı olsun sizlerden. Hakkınızı helal edin. Benim varsa helal olsun hepinize.
Canım coook üzgünüm Rabbim sabır versinBebek hala içimde suan düşmesini beklicez yada ilac verecekler kafam çok karışık nedenini bilmiyorum
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. 11. Haftada durmuş kalbi.gelecek hafta hastaneden arayip randevu verecekler nasıl bebeği düşüreceğim hakkında. Saatlerce agladik eşimle ailem aradilar,geldiler teselli etiler sizler gibi Suan daha iyiyim. Maalesef gebeliğimin en başından hep olumsuzluklar oldu ve hissediyordum bebeğimin benimle kalmicani ve her an bekliyordum açıkçası kötü bir haber. Çok şükür genciz ve sağlıklıyız eşimle zamanı gelince yine deneriz. Ben kısa bir süre yorumlara katilamicam ama hepinizi takip edip bakicam durumlarınıza. Hepinizi gerçekten görmeden çok sevdim allah razı olsun sizlerden. Hakkınızı helal edin. Benim varsa helal olsun hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?