İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Rabbim sabir versin canim cok uzuldum hayirlisi buymus demekki hersey bizler icin dirayetli ol sakin kendini birakma helalbolsun tabi bizde seni cok sevdik Allah a emanet ol canim saglikla atlatirsin insallah

Yarın gitcem canım kist için mecburen artık haftaya da keseye giderim

Canım benim varsa helal olsun. Biz kadınlar olarak gerçekten çok güçlüyüz. Bunu da atlatırsın canım. Unutma ki cennette sana şefaatçi bi meleğin var artık. Lütfen moralini kısa sürede toparla ve aramıza yeni umutlarla dön. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Canım benim.

Ne gibi bir tedavi uygulandı ki pcos gecti canm. Adına sevindim bu arada inşallah bu ay bebeiş grlir :)
Canım ben doğum kontrol hapı kullandım 8 ay ve 6-7 kilo verdim doktor zayıflayınca geçebilir demişti. Sen naptın test yapıcaktın sanırım yaptınmı? İnşallah seninde gelir bebişin takip ediyorum ben senide :)

Canım yaa şimdi gördüm mesajını o kadar çok üzüldüm ki anlatamam Allahım sabır versin demekki böyleymiş hayırlısı canım her şerde bi hayır vardır demişler. Gerçekten bu topikte bişey var, sakın kızlar beni yanlış anlamasın buraya sürekli bakıp yazmayan bir sürü insan var inşallah maşallah diyerek okuyolardır yorumlarımızı insan korkuyor artık sevincini bile paylaşmaya...

Ben de sıteden ayrılma kararı aldım.. eşim istemıyordu zaten ben de istemıyorum artık yüregım dayanmıyor Allahım hepımızı korusun

Hesap tamamen siliniyor mu bılen var mı yani siliyorlar mı tamamen? Ben uyelıkte üzgün yazmasını da ıstemıyorım drekt yok olsun ıstıyorum boyle bır uyelık?

Bu mübarek günlerde Dilerim Allah'tan meleklerinizi kucaklarınıza alırsınız tez zamanda. Kadir Gecesi'nde de dua edeceğim hepiniz için dilerim Ben de hayırlısıyla güzel sonra varırım. Hepinizden Allah razı olsun bugüne kadar desteklerinizi ayırmadınız Hakkınızı helal edin kızlar Hakkım varsa da helal olsun

Ben de sıteden ayrılma kararı aldım.. eşim istemıyordu zaten ben de istemıyorum artık yüregım dayanmıyor Allahım hepımızı korusun
Evet canım gerçekten insan korkuyor şuan ben adetim zaten hamile değilim ama hamile olsam direk paylaşmaya korkarım inan çünkü baksana kaç kişi bebeğini kaybetti mi-nickten zaten haber yok hala allahım inşallah iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…