İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Haklısın canım. Minicki ben de merak edıyorum belkı de gırmeme kararı aldı o da aslında ıyısını yaptı bence de. Burasının cok yararı oldu bana evet ama artık beni etkılıyor zaten duygusalım tabıkı oncelıklı olarak arkadasları dusunuyorum acılarını anlıyorum ama nazar da var önlem almak lazım

Kesinlikle öyle bi arkadaşım hamile kaldı 4 aylık oldu şuan daha yeni paylaştı sosyal medyada. En iyisi aslında etrafınada yeni söylemiş ben dayanamazdım ama en mantıklısı saklamak peygamber efendimiz bile böyle uygun görmüş. Sen kötü düşünme canım genede. Minickte kendi isteğiyle gitmemiştir en son mesajı gayet normaldi kavga vs yoktu gitseydide söylerdi kesin bize. inşallah haberdar eder er yada geç.

Doğru söylüyorsun canım Eskiden kadınlar hamile oldukları belli olmasın diye kambur yürürlermiş. inşallah minick de iyi olsun da belki arada dışarıdan okurum sizleri ama dua edeceğim hep

Doğru söylüyorsun canım Eskiden kadınlar hamile oldukları belli olmasın diye kambur yürürlermiş. inşallah minick de iyi olsun da belki arada dışarıdan okurum sizleri ama dua edeceğim hep
Oku canım arada bi yazarsın bence kapatma hesabını sonuçta samimi olduk hepimiz bu topikte takılma çok seni etiketleyip merak ettiğimizde cevap verirsin en azından genede sen bilirsin canım allah yolunu açık etsin

Freshmommy sorularıma cevap verdin sağ ol canım hakkını helal et bebeğini sağ salim kucağına almanı dilerim
Kurumus-Maskara çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm. Ben konu hakkında emin olmanızı tavsiye edeceğim kalbi durdu denip aslında yaşayan bebek duymuştum bu yüzden söylüyorum, tekrar çok geçmiş olsun

Varsa helal olsun canım Sen de helal et dilerim bir an önce meleğin sana gelir duaların için Allah razı olsun

Sevgili arkadaşlarım; Aslına bakarsanız gebelik düşüncesi olan bizler için de ayrı bir stres sebebi bu site emin olun. Yani önceden bu kadar düşünüp kafama takmıyordum belki bende.bu siteye yazdığımdan beri gebelik sürecini düşünmemeye çalışıyorum ama yine yapamıyorum . Kim ne yazmış ne belirti olmuş, şuram şöyle acaba belirti olabilir mi stresi daha da insanı oyalıyor. O yüzden gebelik Düşünen ya da gebe olan Arkadaşlarım, kendimizi bu siteye aldayacak şekilde, bizi meşgul etmesine izin vermeyelim.

Çokkk haklısın

Çok doğru, ben çok fazla çocuk düşünmediğim halde burayı her gün okuduğum için kendimde bu ay bir sürü belirti hissettim. Örnek; kremsi akıntı, kasıkta batma, belde ağrı, sabahları bulantı vs bunları buraya yazmadığım halde ve çok kafama takmadığım halde acaba mı dedim. ve bugün adet oldum belki çok aşırı bebek isteseydim ve her dk buraya yazıp test yapıp strese girseydim adetim bile gecikebilirdi stresten en iyisi allaha bırakmak o en doğru zamanı biliyodur emin olun :)

Yaptm da sanırım yok ya. Bakalım bugun acile gitmeyi düşünüyorm eşim iştwn gelince gidersem zaten onada bakarlar :)

Yaptm da sanırım yok ya. Bakalım bugun acile gitmeyi düşünüyorm eşim iştwn gelince gidersem zaten onada bakarlar :)
En iyisi kan vermek canım ama ben sana dedimya önce adetini düzene sokman gerek doktor baksın hormonlarına belki sana doğum kontrol hapı önericek veya soğan kürü yapabilirsin. Aslan pençesi çayıda dengeliyo hormonları bunları deneyerek adetini düzene sok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…