- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Haklısın canım. Minicki ben de merak edıyorum belkı de gırmeme kararı aldı o da aslında ıyısını yaptı bence de. Burasının cok yararı oldu bana evet ama artık beni etkılıyor zaten duygusalım tabıkı oncelıklı olarak arkadasları dusunuyorum acılarını anlıyorum ama nazar da var önlem almak lazımEvet canım gerçekten insan korkuyor şuan ben adetim zaten hamile değilim ama hamile olsam direk paylaşmaya korkarım inan çünkü baksana kaç kişi bebeğini kaybettimi-nickten zaten haber yok hala allahım inşallah iyidir
Kesinlikle öyle bi arkadaşım hamile kaldı 4 aylık oldu şuan daha yeni paylaştı sosyal medyada. En iyisi aslında etrafınada yeni söylemiş ben dayanamazdım ama en mantıklısı saklamak peygamber efendimiz bile böyle uygun görmüş. Sen kötü düşünme canım genede. Minickte kendi isteğiyle gitmemiştir en son mesajı gayet normaldi kavga vs yoktu gitseydide söylerdi kesin bize. inşallah haberdar eder er yada geç.Haklısın canım. Minicki ben de merak edıyorum belkı de gırmeme kararı aldı o da aslında ıyısını yaptı bence de. Burasının cok yararı oldu bana evet ama artık beni etkılıyor zaten duygusalım tabıkı oncelıklı olarak arkadasları dusunuyorum acılarını anlıyorum ama nazar da var önlem almak lazım
Doğru söylüyorsun canım Eskiden kadınlar hamile oldukları belli olmasın diye kambur yürürlermiş. inşallah minick de iyi olsun da belki arada dışarıdan okurum sizleri ama dua edeceğim hepKesinlikle öyle bi arkadaşım hamile kaldı 4 aylık oldu şuan daha yeni paylaştı sosyal medyada. En iyisi aslında etrafınada yeni söylemiş ben dayanamazdım ama en mantıklısı saklamak peygamber efendimiz bile böyle uygun görmüş. Sen kötü düşünme canım genede. Minickte kendi isteğiyle gitmemiştir en son mesajı gayet normaldi kavga vs yoktu gitseydide söylerdi kesin bize. inşallah haberdar eder er yada geç.
Oku canım arada bi yazarsın bence kapatma hesabını sonuçta samimi olduk hepimiz bu topikte takılma çok seni etiketleyip merak ettiğimizde cevap verirsin en azından genede sen bilirsin canım allah yolunu açık etsinDoğru söylüyorsun canım Eskiden kadınlar hamile oldukları belli olmasın diye kambur yürürlermiş. inşallah minick de iyi olsun da belki arada dışarıdan okurum sizleri ama dua edeceğim hep
Varsa helal olsun canım Sen de helal et dilerim bir an önce meleğin sana gelir duaların için Allah razı olsunFreshmommy sorularıma cevap verdin sağ ol canım hakkını helal et bebeğini sağ salim kucağına almanı dilerim
Kurumus-Maskara çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm. Ben konu hakkında emin olmanızı tavsiye edeceğim kalbi durdu denip aslında yaşayan bebek duymuştum bu yüzden söylüyorum, tekrar çok geçmiş olsun
Benim de varsa helal olsun tatlım duan için çok teşekkür ederimVarsa helal olsun canım Sen de helal et dilerim bir an önce meleğin sana gelir duaların için Allah razı olsun
Çokkk haklısınSevgili arkadaşlarım; Aslına bakarsanız gebelik düşüncesi olan bizler için de ayrı bir stres sebebi bu site emin olun. Yani önceden bu kadar düşünüp kafama takmıyordum belki bende.bu siteye yazdığımdan beri gebelik sürecini düşünmemeye çalışıyorum ama yine yapamıyorum . Kim ne yazmış ne belirti olmuş, şuram şöyle acaba belirti olabilir mi stresi daha da insanı oyalıyor. O yüzden gebelik Düşünen ya da gebe olan Arkadaşlarım, kendimizi bu siteye aldayacak şekilde, bizi meşgul etmesine izin vermeyelim.
Çok doğru, ben çok fazla çocuk düşünmediğim halde burayı her gün okuduğum için kendimde bu ay bir sürü belirti hissettim. Örnek; kremsi akıntı, kasıkta batma, belde ağrı, sabahları bulantı vs bunları buraya yazmadığım halde ve çok kafama takmadığım halde acaba mı dedim. ve bugün adet oldum belki çok aşırı bebek isteseydim ve her dk buraya yazıp test yapıp strese girseydim adetim bile gecikebilirdi stresten en iyisi allaha bırakmak o en doğru zamanı biliyodur emin olun :)Sevgili arkadaşlarım; Aslına bakarsanız gebelik düşüncesi olan bizler için de ayrı bir stres sebebi bu site emin olun. Yani önceden bu kadar düşünüp kafama takmıyordum belki bende.bu siteye yazdığımdan beri gebelik sürecini düşünmemeye çalışıyorum ama yine yapamıyorum . Kim ne yazmış ne belirti olmuş, şuram şöyle acaba belirti olabilir mi stresi daha da insanı oyalıyor. O yüzden gebelik Düşünen ya da gebe olan Arkadaşlarım, kendimizi bu siteye aldayacak şekilde, bizi meşgul etmesine izin vermeyelim.
Hadi görürsün inşallah bi umut :))Yarın gitcem canım kist için mecburen artık haftaya da keseye giderim
Kuzum gitmeseydin keşkeBen bir kez dondurmustum gecıcı olarak pasif yazıyordu bakalm tamamen sılmelerı lazım ya gırmemem lazım bırdhaa
Yaptm da sanırım yok ya. Bakalım bugun acile gitmeyi düşünüyorm eşim iştwn gelince gidersem zaten onada bakarlar :)Canım ben doğum kontrol hapı kullandım 8 ay ve 6-7 kilo verdim doktor zayıflayınca geçebilir demişti. Sen naptın test yapıcaktın sanırım yaptınmı? İnşallah seninde gelir bebişin takip ediyorum ben senide :)
En iyisi kan vermek canım ama ben sana dedimya önce adetini düzene sokman gerek doktor baksın hormonlarına belki sana doğum kontrol hapı önericek veya soğan kürü yapabilirsin. Aslan pençesi çayıda dengeliyo hormonları bunları deneyerek adetini düzene sok bence.Yaptm da sanırım yok ya. Bakalım bugun acile gitmeyi düşünüyorm eşim iştwn gelince gidersem zaten onada bakarlar :)
BenAktif olan kmse var mıı ????
Ya şimdi yıne bana çıkışmanızdan korkuyorm ama bn yaptıgım teste koyulaşma var atsam bakar msn ?
At canım bende bakarım ben cıkışmam rahat ol :)Ya şimdi yıne bana çıkışmanızdan korkuyorm ama bn yaptıgım teste koyulaşma var atsam bakar msn ?
En alttakini bugun yaptm. Tekli fotosunuda koyuyorm.At canım bende bakarım ben cıkışmam rahat ol :)
Canim benim bir kere boyle oldu idrar birikintisiymis cunku bak arkasinda turuncu alan oluşmuş bence gitme imkanin varsa kan versen cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?