İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Testler baya bekledi çünkü. 3 tanesi diğer gunleri diğeride bu sabah yaptm. İlkinde hemen çıktı koyulaşmasını bekledim. Böyle oldu. Yada bilmiyoem öyle de olabilir. Naberr

Aynen . Nasip acile gidicem akşam gmrümcemle yada eşimle o zmn kan alırlar mı onun içinde ? Birde enfeksiyon testi pozitif çıkarır mı ?
Canım aynen bencede git bama var gibi geliyor bir test yanlış cıkar yani hepsi cıkmaz diye düşünüyorum tabi ki en dogru sonuc kan hayırlısı olsun.

Canım aynen bencede git bama var gibi geliyor bir test yanlış cıkar yani hepsi cıkmaz diye düşünüyorum tabi ki en dogru sonuc kan hayırlısı olsun.
Amin canım saol. Hayırlısı bakalım :) akşam gitcem hatta belki eşim gelincede gidebilirim

Gittim canım idrar verdm. 2 saatte çıkar dedi eve geldik. Gebelik için bişy yapmadı ama . Resmen baslarından savurdurlar. Acaba idrarda bakılıyor mu gebeliğe ?? Belkide ondan mı kan istemedi
İdrar ne alaka kız bakılıyor galiba ama genelde kandan bakarlar yani tuhaf

Gittim canım idrar verdm. 2 saatte çıkar dedi eve geldik. Gebelik için bişy yapmadı ama . Resmen baslarından savurdurlar. Acaba idrarda bakılıyor mu gebeliğe ?? Belkide ondan mı kan istemedi
Sen soylemedin mi gebelik testi yaoar misiniz diye

İdrar ne alaka kız bakılıyor galiba ama genelde kandan bakarlar yani tuhaf
Ben agrım oldugundan gittim aslında. Adamda sordu şu şu belirtiler var mı diye var dedim heralde oda bnm gibi enfeksiyondan şüphelendi. Adam sormadan gebelik şüphemde var dedim önce bi idrara bakılsn dedi bnde artk bişy demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…