- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Biz sahip çıkalım onlar dönene kadar ❤Of evet ya kartanesi kurumus maskara da gitti bos kaldi konu iyice
Umarim bu ay bekleyen herkes hamile kalirB
Biz sahip çıkalım onlar dönene kadar ❤
Amin canım inşallaaahhhh. Bolu boşuna gttim acile valla :/ 2 saat snra çıksa nolcak enfeksiyon ycek o kadarını bizde biliyorz offd ya. Pazartesi kan vereyim en iyisi sağlık ocagında.Umarim bu ay bekleyen herkes hamile kalir
Aynen pazartesi gitAmin canım inşallaaahhhh. Bolu boşuna gttim acile valla :/ 2 saat snra çıksa nolcak enfeksiyon ycek o kadarını bizde biliyorz offd ya. Pazartesi kan vereyim en iyisi sağlık ocagında.
Sağlık ocaında kan versem ne saman çıkıyo ? Ben bir kere tek gittim o zmnda gec gitmiştim en gec 9 bçk 10 a kadar gebelik için kan alıyorz dediler. Oyle kaldıAynen pazartesi git
10dan once git benimki aksama doğru cikmistiSağlık ocaında kan versem ne saman çıkıyo ? Ben bir kere tek gittim o zmnda gec gitmiştim en gec 9 bçk 10 a kadar gebelik için kan alıyorz dediler. Oyle kaldı
Sağlık ocaında kan versem ne saman çıkıyo ? Ben bir kere tek gittim o zmnda gec gitmiştim en gec 9 bçk 10 a kadar gebelik için kan alıyorz dediler. Oyle kaldı
Hımm çok saol canm cevabın için :) pazartesi mutlaka gitcem :)Sabah saat 10a kadar alıyorlar akşam 4de de sonuçları çıkıyo hem sakin olur akşam üzeri hemen gösterirsin canım idrarda bakıyorlar sanırım gebeliğe ya hatırlayamıyorum :/
Hımm çok saol canm cevabın için :) pazartesi mutlaka gitcem :)
Ben dün adet oldum canım yarın kontrole gidicem doktora inşallah ıyi haberler alırım. Sen nasılsın canım takvimin neden yok ?
Inşallah canım benim bu mübarek günde bol dua edelim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Canım düşük tehlikem var yatıyorum birde gerçekten nazar var bu topicte belli kaldırmak daha iyi olur diye düşündümBen dün adet oldum canım yarın kontrole gidicem doktora inşallah ıyi haberler alırım. Sen nasılsın canım takvimin neden yok ?
Inşallah canım benim bu mübarek günde bol dua edelim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Canım düşük tehlikem var yatıyorum birde gerçekten nazar var bu topicte belli kaldırmak daha iyi olur diye düşündüm
Bende öyle sanmistim ilk başta canım:)Aaa kızlar cahilliğime verin Yen'i üye oldum ya hamilelik takvimini bilmiyorum ben reklam gibi bişey zannediyordum
Amin canim inşallahKadir geceniz mübarek olsun canlar. Kulun kula ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş. Dualarda buluşmak dileğiyle.
Ayyy ne güldüm ya kendimeBende öyle sanmistim ilk başta canım:)
Kızzllllar kan verdin dua edin nolur. İnşallah pozitif çıkar çok heycanlıyım. Çokda korkuyorm
İyiyim canım klomeni kullandım şimdi randevuyu bekliyorum. Perşembe sabah gidicem doktora. Bu süreçte çok yazacak bir şey olmuyor ama hep okuyorum
Aaa geçmiş olsun canım ne oldu?Inşallah canım benim bu mübarek günde bol dua edelim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Canım düşük tehlikem var yatıyorum birde gerçekten nazar var bu topicte belli kaldırmak daha iyi olur diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?