İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Sağlık ocaında kan versem ne saman çıkıyo ? Ben bir kere tek gittim o zmnda gec gitmiştim en gec 9 bçk 10 a kadar gebelik için kan alıyorz dediler. Oyle kaldı

Sabah saat 10a kadar alıyorlar akşam 4de de sonuçları çıkıyo hem sakin olur akşam üzeri hemen gösterirsin canım idrarda bakıyorlar sanırım gebeliğe ya hatırlayamıyorum :/

Ben dün adet oldum canım yarın kontrole gidicem doktora inşallah ıyi haberler alırım. Sen nasılsın canım takvimin neden yok ?
Inşallah canım benim bu mübarek günde bol dua edelim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Canım düşük tehlikem var yatıyorum birde gerçekten nazar var bu topicte belli kaldırmak daha iyi olur diye düşündüm

Aaa kızlar cahilliğime verin Yen'i üye oldum ya hamilelik takvimini bilmiyorum ben reklam gibi bişey zannediyordum

Bende öyle sanmistim ilk başta canım:)
Ayyy ne güldüm ya kendime
Kızzllllar kan verdin dua edin nolur. İnşallah pozitif çıkar çok heycanlıyım. Çokda korkuyorm

Dünkü sonuçlarını aldın mı canım acilde verdiğin beta bakılmış mı ?? İnşallah hakkındaki hayırlısıyla sana ulaşır canım gönülünce olsun herşey güzel haberlerini bekliyoruz dün okudum yazılanları İnan kendim gibi heyecanlandım valla

Aaa geçmiş olsun canım ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…