Sağol canım yine pembe akintim başlamıştı doktorum progestan başladı ama çok şükür kullandığımdan beri gelmiyo keseyi de gördük çok şükürAaa geçmiş olsun canım ne oldu?
Yok canm dünkü biraz karışık. Bugun verdiğim idrarda enfeksiyon çıktı. Şimdi betaya bakılıyor. Yeni kan verdim . 4 bçk gibi çıkar. İnşallah pozitifdir.Ayyy ne güldüm ya kendime
Dünkü sonuçlarını aldın mı canım acilde verdiğin beta bakılmış mı ?? İnşallah hakkındaki hayırlısıyla sana ulaşır canım gönülünce olsun herşey güzel haberlerini bekliyoruz dün okudum yazılanları İnan kendim gibi heyecanlandım valla
Inşallah çıkar canım:)Kızzllllar kan verdin dua edin nolur. İnşallah pozitif çıkar çok heycanlıyım. Çokda korkuyorm
Yok canm dünkü biraz karışık. Bugun verdiğim idrarda enfeksiyon çıktı. Şimdi betaya bakılıyor. Yeni kan verdim . 4 bçk gibi çıkar. İnşallah pozitifdir.
Tekrar geçmiş olsun canım Allah bu güzel günde seni ve bebişini korusunSağol canım yine pembe akintim başlamıştı doktorum progestan başladı ama çok şükür kullandığımdan beri gelmiyo keseyi de gördük çok şükür
Amin canim benim inşallah güzel şeyler olsun hepimiz içinTekrar geçmiş olsun canım Allah bu güzel günde seni ve bebişini korusunDikkat et lütfen kendine
İnşallaaahhh ❤❤❤Inşallah çıkar canım:)
İnşallaaahhh ❤❤❤İnşallahhh
Matsiyah geçmiş olsun canım kötü bir şey olmasında.. Benim düşüncem şöyle burası hamilelik belritilerinin konuşulduğu bir konu. Yani burda %90 hamile kalmak isteyip kalamayan insanlar var. Hamile kalan için mutlaka herkes sevinip mutlu oluyordur. Ama insanlar çeşit çeşit bugün gittim keseyi gördüm bugün kalbi attı eşimle çok mutlu olduk vesaire vesaire şeyler insanın içini acıtabilir. O içinden geçirmese de kalbinden geçer nazar olur. O yüzden herkes fikrini paylaşsın ama kimse de kalkıp eşimle çok mutlu olduk kalbi öyle attı böyle oldu falan yazıp da nazar değince şaşırmasın. Burda 100 kişi varsa 10 u sadece yazıyor. Okuyup geçende var kimsenin niyetini bilemeyiz.
İnşallaaahhh ❤❤❤
NegatifSonuçlar belli oldu mu canım ne yaptın
Hayırlısı olsun üzülme inşallah diğer aya nasip olur. Rabbim zamanını bilir.Negatif
Canim bu ay sende ates olcmeyi dene birNegatif
Sağol canım. Aynen öyle valla ben burda hamileyim dediğimde hayırlı olsun bile demeyenler oldu normalde benimle konuşan insanlardı bunlar. O yüzden kimsenin içini bilemiyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah canım.Matsiyah geçmiş olsun canım kötü bir şey olmasında.. Benim düşüncem şöyle burası hamilelik belritilerinin konuşulduğu bir konu. Yani burda %90 hamile kalmak isteyip kalamayan insanlar var. Hamile kalan için mutlaka herkes sevinip mutlu oluyordur. Ama insanlar çeşit çeşit bugün gittim keseyi gördüm bugün kalbi attı eşimle çok mutlu olduk vesaire vesaire şeyler insanın içini acıtabilir. O içinden geçirmese de kalbinden geçer nazar olur. O yüzden herkes fikrini paylaşsın ama kimse de kalkıp eşimle çok mutlu olduk kalbi öyle attı böyle oldu falan yazıp da nazar değince şaşırmasın. Burda 100 kişi varsa 10 u sadece yazıyor. Okuyup geçende var kimsenin niyetini bilemeyiz.
3 güne kadar sürmesi normal canımSelam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Canım üzülme bi an önce tedavine başlaNegatif
Sağolun3 güne kadar sürmesi normal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?