- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Aynen şimdi netten gun bakıyorm randevu almak için hafta içineCanım üzülme bi an önce tedavine başla
Canım tebrik ederim. Çok sevindim senin adına :)❤Kan verdim 2242 ciktii
Bu arada belirtilerini bizimle paylaşır msn canmKan verdim 2242 ciktii
Adetten bikac gun once kucuk bi koyu leke geldi cnm ben adet oluyorm diye orucu birktim. Sonrq adetimde 3. Gunu test yaptim hemen pozitif cikti. Sadece karnim agriyodu arada ve belim agriyodu okdr baska hic bisey olmadiB
Bu arada belirtilerini bizimle paylaşır msn canm
Hadi gözünüz aydın allah sağlıkla artırsın canimAdetten bikac gun once kucuk bi koyu leke geldi cnm ben adet oluyorm diye orucu birktim. Sonrq adetimde 3. Gunu test yaptim hemen pozitif cikti. Sadece karnim agriyodu arada ve belim agriyodu okdr baska hic bisey olmadi
Aminnn teskkur ederimm sizede hayirli olsunnHadi gözünüz aydın allah sağlıkla artırsın canim
Hayırlı olsun canım :)Kan verdim 2242 ciktii
Aynı duygu ve düşüncelerimi yazmışsın arkadaşım. Yani ben bunu en başından beri düşünüyordum. Buranın başlığı ilişkiden sonra yaşanan hamilelik belirtileri, herkes o niyetle giriyor ama dediğin gibi bebek heyecanı paylaşmak belki başkalarının içini acıtıyor vs. Çok isteyip bekleyenler, hayal kırıklığı yaşayıp yine bir umutla yeni Ay'ı bekleyenler vs... Üye olmayıp okuyan yüzlerce arkadaş var tabiki.Bi ara dedim acaba arkadaşlara söylesem yanlış anlaşılırmıyım, konu dışı çok yazılar var vs diye. Sonra gerek yok dedim kendi kendime. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Herkese tez zamanda sağlık hayırlı evlatlar versin inşallah. Kimseye acılarını göstermesin. Zor süreç geçiren Arkadaşlarıma tez zamanda yeni heyecanlar yaşatsın.AminMatsiyah geçmiş olsun canım kötü bir şey olmasında.. Benim düşüncem şöyle burası hamilelik belritilerinin konuşulduğu bir konu. Yani burda %90 hamile kalmak isteyip kalamayan insanlar var. Hamile kalan için mutlaka herkes sevinip mutlu oluyordur. Ama insanlar çeşit çeşit bugün gittim keseyi gördüm bugün kalbi attı eşimle çok mutlu olduk vesaire vesaire şeyler insanın içini acıtabilir. O içinden geçirmese de kalbinden geçer nazar olur. O yüzden herkes fikrini paylaşsın ama kimse de kalkıp eşimle çok mutlu olduk kalbi öyle attı böyle oldu falan yazıp da nazar değince şaşırmasın. Burda 100 kişi varsa 10 u sadece yazıyor. Okuyup geçende var kimsenin niyetini bilemeyiz.
Ve tabiki nazarlardan herkesi sakınsın..Aynı duygu ve düşüncelerimi yazmışsın arkadaşım. Yani ben bunu en başından beri düşünüyordum. Buranın başlığı ilişkiden sonra yaşanan hamilelik belirtileri, herkes o niyetle giriyor ama dediğin gibi bebek heyecanı paylaşmak belki başkalarının içini acıtıyor vs. Çok isteyip bekleyenler, hayal kırıklığı yaşayıp yine bir umutla yeni Ay'ı bekleyenler vs... Üye olmayıp okuyan yüzlerce arkadaş var tabiki.Bi ara dedim acaba arkadaşlara söylesem yanlış anlaşılırmıyım, konu dışı çok yazılar var vs diye. Sonra gerek yok dedim kendi kendime. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Herkese tez zamanda sağlık hayırlı evlatlar versin inşallah. Kimseye acılarını göstermesin. Zor süreç geçiren Arkadaşlarıma tez zamanda yeni heyecanlar yaşatsın.Amin
Maşallah hayırlı olsun :)Kan verdim 2242 ciktii
Canım hakkın da hayırlısı olsun yakın zaman da kavuşursun bebeğine inşallahAynen şimdi netten gun bakıyorm randevu almak için hafta içine
Canım hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinAdetten bikac gun once kucuk bi koyu leke geldi cnm ben adet oluyorm diye orucu birktim. Sonrq adetimde 3. Gunu test yaptim hemen pozitif cikti. Sadece karnim agriyodu arada ve belim agriyodu okdr baska hic bisey olmadi
Amin canim benim inşallah bende dua ettim inan Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınKuzlar duamda sizlere de yer verdim... Allah bu mübarek gecede hamile arkadaşlarımıza sağlıklı doğumlar, bizlere de hayırlı bebişler nasip etsin... Allah hepimizin göbişini sağlıklı bebişlerle doldursun ve hepimizi kem gözlülerden, nazarlardan saklasın...
Kuzlar duamda sizlere de yer verdim... Allah bu mübarek gecede hamile arkadaşlarımıza sağlıklı doğumlar, bizlere de hayırlı bebişler nasip etsin... Allah hepimizin göbişini sağlıklı bebişlerle doldursun ve hepimizi kem gözlülerden, nazarlardan saklasın...
hayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Kan verdim 2242 ciktii
Canım benim yıllardır çikolata kistim vardı. Ocak ayında 7.2 cm olduğu için kapalı ameliyatla aldırdımCanım sende de mi kist var yumurtalık kisti mi
Canım benim ki gebelik kistiymis bebeği beslemek için olusuyormusCanım benim yıllardır çikolata kistim vardı. Ocak ayında 7.2 cm olduğu için kapalı ameliyatla aldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?