- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
Aminnn tesekkur ederimmmmhayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Cok tesekkur edwrim sizinde insCanım hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Canim kusura bakma belki yazmışsındır ama aklımda kalmamış. Sen bebek istiyorum diye doktora gitmiş miydin ? Bendede öyle çok belirgin akıntı adete 1 2 gün kala oluyor. Zaten doktor bugün bana 1 sene dolmadan bir tedaviye başlamicaz dedi. Dicektim sen ne dediginin farkında misin ? Ben adet olduğumda nasıl kendimi kaybediyorum bir bilebilsen...Kizlar nasilsiniz benim akıntılarim artacagina azaliyor bende catlama sorunu var sanirim
Ben gitmedim doktora canim bu 3.deneyisimiz sende 1 sene oldu de :) ben bu ay olmazsa gidecem 1 sene oldu dicem baksin diyeCanim kusura bakma belki yazmışsındır ama aklımda kalmamış. Sen bebek istiyorum diye doktora gitmiş miydin ? Bendede öyle çok belirgin akıntı adete 1 2 gün kala oluyor. Zaten doktor bugün bana 1 sene dolmadan bir tedaviye başlamicaz dedi. Dicektim sen ne dediginin farkında misin ? Ben adet olduğumda nasıl kendimi kaybediyorum bir bilebilsen...
Ben zaten bu ay da olmazsa doktorumu değiştiricem başka bir yere gidicem. Yok yani sabır falan kalmadi bende. Ona 1 sene oldu diyim bari :)Ben gitmedim doktora canim bu 3.deneyisimiz sende 1 sene oldu de :) ben bu ay olmazsa gidecem 1 sene oldu dicem baksin diye
Ben bu ay atesimi olcuyorum bakalim ama dun atesim 36.2ye cikmisti bugun 36.1e dustu geri akintimda cok yok iki gun once daha coktu senin nasilBen zaten bu ay da olmazsa doktorumu değiştiricem başka bir yere gidicem. Yok yani sabır falan kalmadi bende. Ona 1 sene oldu diyim bari :)
Ben olcmuyorum canim aldım ateş ölçeri 1 gün ölçtüm tamamBen bu ay atesimi olcuyorum bakalim ama dun atesim 36.2ye cikmisti bugun 36.1e dustu geri akintimda cok yok iki gun once daha coktu senin nasil
Ben istikrarli bir şekilde olcuyorumBen olcmuyorum canim aldım ateş ölçeri 1 gün ölçtüm tamamşimdi ben bu ay hicbir şey yapmicam ovulasyonda yapmicam. Kendimi önce Allah'a sonra evrene emanet ettim bu ay hakkımda hayırlısı inşllah bakalım.
Vermiyorki ben bugün gittim adetimin 3. Günü. Zzaten adet olduğum zaman beynimden kursun yemis gibi oluyorum. Bana diyor gelmişken yumurtana bakayım. Bakma yani niye bakıyorsun? Bende dedim kendimi rahatsız hissediyorum diye ki öyleydi 2 ay önce baktı yeterBen istikrarli bir şekilde olcuyorumama bu ayda olmayacak siye dusunuyorum muhtemelen benim yumurtalar catlamiyor catlatma ignesi falan verebilir doktor
Ben direk 1 sene oldu dicemVermiyorki ben bugün gittim adetimin 3. Günü. Zzaten adet olduğum zaman beynimden kursun yemis gibi oluyorum. Bana diyor gelmişken yumurtana bakayım. Bakma yani niye bakıyorsun? Bende dedim kendimi rahatsız hissediyorum diye ki öyleydi 2 ay önce baktı yeter
Ben hic yapmadim bu testlerden o yuzden anlamiyorum ama sanki daha koyu mu olmasi lazimkızlar ovu yaptım bata 5 var
Senin olmuş ama yalan yokBen direk 1 sene oldu dicemgerci evleneli 11 ay oldu ama ahahhaha
Ben hic yapmadim bu testlerden o yuzden anlamiyorum ama sanki daha koyu mu olmasi lazim
Umarim 27 haziran benim batSenin olmuş ama yalan yokaman canim hiç gerek kalmasın da gitmeyelim direk bebisleri görmeye gideriz insaallahh
Umarim canim normal gebelik testi yapsan bi deevet canım gebelik işareti olabiliyor ovular ama dediğin gibi tam koyu olmalı
benim görünmicek kadar silikken böyle oldu da :) bir umut işte belki yarın koyulaşır :)))
Umarim canim normal gebelik testi yapsan bi de
Senin ne kadar oldu denemeye baslayalibugün yaptım canım negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?