İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar nasilsiniz benim akıntılarim artacagina azaliyor bende catlama sorunu var sanirim

Kizlar nasilsiniz benim akıntılarim artacagina azaliyor bende catlama sorunu var sanirim
Canim kusura bakma belki yazmışsındır ama aklımda kalmamış. Sen bebek istiyorum diye doktora gitmiş miydin ? Bendede öyle çok belirgin akıntı adete 1 2 gün kala oluyor. Zaten doktor bugün bana 1 sene dolmadan bir tedaviye başlamicaz dedi. Dicektim sen ne dediginin farkında misin ? Ben adet olduğumda nasıl kendimi kaybediyorum bir bilebilsen...

Ben gitmedim doktora canim bu 3.deneyisimiz sende 1 sene oldu de :) ben bu ay olmazsa gidecem 1 sene oldu dicem baksin diye

Ben zaten bu ay da olmazsa doktorumu değiştiricem başka bir yere gidicem. Yok yani sabır falan kalmadi bende. Ona 1 sene oldu diyim bari :)
Ben bu ay atesimi olcuyorum bakalim ama dun atesim 36.2ye cikmisti bugun 36.1e dustu geri akintimda cok yok iki gun once daha coktu senin nasil

Ben bu ay atesimi olcuyorum bakalim ama dun atesim 36.2ye cikmisti bugun 36.1e dustu geri akintimda cok yok iki gun once daha coktu senin nasil
Ben olcmuyorum canim aldım ateş ölçeri 1 gün ölçtüm tamam şimdi ben bu ay hicbir şey yapmicam ovulasyonda yapmicam. Kendimi önce Allah'a sonra evrene emanet ettim bu ay hakkımda hayırlısı inşllah bakalım.

Ben istikrarli bir şekilde olcuyorum ama bu ayda olmayacak siye dusunuyorum muhtemelen benim yumurtalar catlamiyor catlatma ignesi falan verebilir doktor

Ben istikrarli bir şekilde olcuyorum ama bu ayda olmayacak siye dusunuyorum muhtemelen benim yumurtalar catlamiyor catlatma ignesi falan verebilir doktor
Vermiyorki ben bugün gittim adetimin 3. Günü. Zzaten adet olduğum zaman beynimden kursun yemis gibi oluyorum. Bana diyor gelmişken yumurtana bakayım. Bakma yani niye bakıyorsun? Bende dedim kendimi rahatsız hissediyorum diye ki öyleydi 2 ay önce baktı yeter

Benim ovulasyon günümden tam 6 gün sonra sabah bir kalktım duvardan duvara çarpa çarpa kapıya gittim. Hatta tüm gün kulak kristallerimin oynadığı şüphesine düştüm. Sabah işe gittiğimde kustum ve akşam 6ya kadar mide bulantısı baş dönmesi devam etti. Meğer o gün yerleşmeye başlamış aklıma bile gelmedi bebek olayı. Hatta o gün bir doktora danışmıştım gebelik olabilir demişti içimden yok artık daha 6 gün olmuş demiştim :))) adama da ısrarla gebe değilim dedikçe o gebeliktir demişti. Bu arada ben sürekli kusan başı dönen biri değilim hayatımda ilk kez yaşamıştım. Ertesi gün turp gibiydim taa ki 5. Haftaya kadar :)))) mide bulantısı ve kusmayla yaşamaya alıştım sanırım

Ben direk 1 sene oldu dicem gerci evleneli 11 ay oldu ama ahahhaha

kızlar ovu yaptım bata 5 var

Eklentiler

• 9967673D-28B4-4632-9D1C-1C2FC69544ED.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 49
Ben hic yapmadim bu testlerden o yuzden anlamiyorum ama sanki daha koyu mu olmasi lazim

evet canım gebelik işareti olabiliyor ovular ama dediğin gibi tam koyu olmalı
benim görünmicek kadar silikken böyle oldu da :) bir umut işte belki yarın koyulaşır :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…