Senin ne kadar oldu denemeye baslayali
O dusuklerde hemen hamile kalmis miydin vardır belki bu ay bisey hemen kotu dusunmeiki düşükten sonraki ikinci deneme canım
gecen ay olmadı bu ay da birşey yok sanırım
O dusuklerde hemen hamile kalmis miydin vardır belki bu ay bisey hemen kotu dusunme
Akıntılarin nasil benim 2 gun once coktu simdi cok azaldi ve yumurta aki gibi olmasi gerekirken degililk düşüğün ardından hemen hamile kaldım canım
7 8 9 da ilişki olduysa olur canım :)Gamzelikiziniz yvz13 kizlar o programda yarin atesim 36.3 olursa ne olur diye bi gireyim dedim ayin 9unda yumurtam catlamis oluyormus ama 36.3un altinda cikarsa catlamamis
Akıntılarin nasil benim 2 gun once coktu simdi cok azaldi ve yumurta aki gibi olmasi gerekirken degil
Gamzelikiziniz yvz13 kizlar o programda yarin atesim 36.3 olursa ne olur diye bi gireyim dedim ayin 9unda yumurtam catlamis oluyormus ama 36.3un altinda cikarsa catlamamis
7yi 8e baglayan gece 3 gibi ve 9u 10a bagalayan gece yine saat 2 3 gibi oldu7 8 9 da ilişki olduysa olur canım :)
7yi 8e baglayan gece 3 gibi ve 9u 10a bagalayan gece yine saat 2 3 gibi oldu@yvz13
Eger yarin ates en az 36.3 cikarsa tam zamaninda ilişki olmus aslindaiyi olmuş :)
Eger yarin ates en az 36.3 cikarsa tam zamaninda ilişki olmus aslinda
Hergunu mu degerlendirdiniz :) gecen ay bizde oyle yaptik gina geldiydi Ahhhahahahhavalla herüfü çok sıkıştırdım bizde abarttık galiba :))
Doğru zamanlarda olmuş canim ama biliyorsunki bu iş zamana bakmıyor. Yumurtlamadan 10 gün önce ilişki yasayan hamile hergün ilişkiye giren adet oluyor. Yani ben güvenmiyorum7yi 8e baglayan gece 3 gibi ve 9u 10a bagalayan gece yine saat 2 3 gibi oldu@yvz13
Hergunu mu degerlendirdiniz :) gecen ay bizde oyle yaptik gina geldiydi Ahhhahahahha
HahahahHergunu mu degerlendirdiniz :) gecen ay bizde oyle yaptik gina geldiydi Ahhhahahahha
aynen öyle yaptık herüf kaçıyodu benden artık
Ay evet ya bende sogumustum hahahaha gamzeli haklisin gecen ay hergun yaptik olmadi bu ay bakalim gunasiri yapiyozHahahah
Benim eşimde aynı canım. Ne kadar bunaltmış strese soktuysam Adam'ı.. Yumurtlama gününü bırak yahu, anne babalarımız yumurtlama günü Hesabı yapmıyorlarmış diye kafa buluyor benimle :)Ay evet ya bende sogumustum hahahaha gamzeli haklisin gecen ay hergun yaptik olmadi bu ay bakalim gunasiri yapiyozesimde diyorki eskiden anne babamiz bizi nasil yapmis ben annemin atesini olctugunu dusunmuyorum diyo
Aslinda bakinca dogru :) yani mesela 8 10 cocugu olanlar var hemen nasil tutturdunuz ya onlarin sırlarını aciklamasi lazimBenim eşimde aynı canım. Ne kadar bunaltmış strese soktuysam Adam'ı.. Yumurtlama gününü bırak yahu, anne babalarımız yumurtlama günü Hesabı yapmıyorlarmış diye kafa buluyor benimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?