İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

7yi 8e baglayan gece 3 gibi ve 9u 10a bagalayan gece yine saat 2 3 gibi oldu @yvz13
Doğru zamanlarda olmuş canim ama biliyorsunki bu iş zamana bakmıyor. Yumurtlamadan 10 gün önce ilişki yasayan hamile hergün ilişkiye giren adet oluyor. Yani ben güvenmiyorum sen içini ferah tut acaba deme hiç strese girme hamile kalırsın

Ay evet ya bende sogumustum hahahaha gamzeli haklisin gecen ay hergun yaptik olmadi bu ay bakalim gunasiri yapiyoz esimde diyorki eskiden anne babamiz bizi nasil yapmis ben annemin atesini olctugunu dusunmuyorum diyo
Benim eşimde aynı canım. Ne kadar bunaltmış strese soktuysam Adam'ı.. Yumurtlama gününü bırak yahu, anne babalarımız yumurtlama günü Hesabı yapmıyorlarmış diye kafa buluyor benimle :)

Benim eşimde aynı canım. Ne kadar bunaltmış strese soktuysam Adam'ı.. Yumurtlama gününü bırak yahu, anne babalarımız yumurtlama günü Hesabı yapmıyorlarmış diye kafa buluyor benimle :)
Aslinda bakinca dogru :) yani mesela 8 10 cocugu olanlar var hemen nasil tutturdunuz ya onlarin sırlarını aciklamasi lazim

Kızlar iyi geceler. Bugün doktora gittim kan verdim hormon testi yaptırdım adetinin 3. Günüydü. Yarın alıcam sonucu. Ve ultrasonda bakması gerektiğini söyledim doktora devlet hastanesine gitmiştim hiç bakadı yoktu ki adamın bizim için pkoda görünüm çok önemli değil kan sonucu önemli ama genede bakalım dedi baktı ve pko görünümü var ama kan sonuçların önemli dedi bu pko nasıl geçicek kafayı yicem ya. Ha bide dedi ki şuan hapı yeni bıraktığın içib doğurganlık zamanındasın korunmazsanız hamile kalabilirsin dedi ama 3 aydır kalmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…