İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canim kartanesinin dedigi bir bitki var onu denedin mi ya da sogan kuru demisti birileri

Pco hakkında çok bilgim yok canim ama biryerde okumuştum. Kilo fazlalığı varsa eğer verdiğinde pco düzelebiliyormuş. Hormonlarında bir problem yoksa düzenli beslenmeyle kalabilirsin. Kendini çok strese sokma

Ay evet ya bende sogumustum hahahaha gamzeli haklisin gecen ay hergun yaptik olmadi bu ay bakalim gunasiri yapiyoz esimde diyorki eskiden anne babamiz bizi nasil yapmis ben annemin atesini olctugunu dusunmuyorum diyo
Stres yapmadiktsn sonra yumurtlamadan önceki sonraki günler bile oluyormuş canım. Biz tam saatini de tuttursak çok manyak gibi istediğimiz için olmuyor

Canım benim ki gebelik kistiymis bebeği beslemek için olusuyormus
ondan korkma sıkıntılı birşey olduğunu sanmam. en sıkıntılısı çikolata kisti. gebe kalmayı engelliyor ve ne kadar ameliyatla aldırsan da vücut tekrar oluşturabiliyor..

Bugun geri 36ya dustu atesim
Ben çok anlamıyorum canim bu şimdi ne demek oluyor ? Birde bu ateş ölçme daha strese sokmuyor mu seni gün aşırı ilişki imkanı varsa bence kendini hiç sıkıntıya sokma. Dün doktor bana normal yaşantınıza devam edin bebek için diye değil dedi. Tabi fok mümkün değil ama yinede ateş ölçmek test yapmak ister istemez strese neden oluyor.

Çatlama olduğunda ateşin yukselmesi gerekiyor zaten gunasiri oluyor ama catlamadigi icin ise yaramaz

Pco hakkında çok bilgim yok canim ama biryerde okumuştum. Kilo fazlalığı varsa eğer verdiğinde pco düzelebiliyormuş. Hormonlarında bir problem yoksa düzenli beslenmeyle kalabilirsin. Kendini çok strese sokma
Kız ben hiç strese sokmuyorum kendimi bebek için çünkü eşim daha çok istiyor benden ben çok düşünmüyorum bebek aslında. Ben kafama pkoyu takıyorum geçmesini istiyorum artık zaten 6 kilo verdim zayıfladım baya adetim düzene girdi ama pko görünümü varmış hala inşallah hormonlarım normaldir az sonra gidicez sonucu almaya.

Sen yine normal devam et canim belki adete yakın çatlama olur. Olmazsa doktora gidersin bende mesela takip isticektim. Ama 1 sene falan dedi diyemedim bir sey
Aynen en azindan bu ay atesimi olcerek catlama olmuyorsa farketmis olucam doktora da gidince direk 1 yil oldu dicem yalan söylemek istemem ama yoksa bakmayacak

Şimdi okudum biryerde canim kilomuzun %10 luk kısmını verdiğimizde pko düzelirmiş. Birde düzenli yürüyüş oneriliyormus. Inşallah sonuçladın güzel çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…