Benim her zaman kuru degil ara ara oluyo ve adetlerim duzenli senin dezensizlik var miydiEvet canım bende baya vardı ilacı kullandıkça daha düzeldigini farkettim. Inşallah seninki prolaktinden değildir. Stres etkiliyormuş ben mesela çok stresliyim ve beni strese sokan insanları hayatımdan çıkarma şansım yok
Yoktu canim sadece 1 kez 3 gün önceden olmuştum o ay da stresten büyük ihtimal.. yoksa hep gününde olurumBenim her zaman kuru degil ara ara oluyo ve adetlerim duzenli senin dezensizlik var miydi
Ben bu ay da hamile kalmazsam gidip baktirayim hormonlarimaYoktu canim sadece 1 kez 3 gün önceden olmuştum o ay da stresten büyük ihtimal.. yoksa hep gününde olurum
Inşallah kurtulursun canım sende. Ben hala pembe lekeyle uğraşıyorum geçmeye hiç niyeti yok sanırım tam geçti diyorum pat yine geliyo hamile olduğuma bile sevinemedim moralim bozukondan korkma sıkıntılı birşey olduğunu sanmam. en sıkıntılısı çikolata kisti. gebe kalmayı engelliyor ve ne kadar ameliyatla aldırsan da vücut tekrar oluşturabiliyor..
Baktir tabii enazindan bir şey varsa tedavi başlar yoksa için rahat ederBen bu ay da hamile kalmazsam gidip baktirayim hormonlarima
Canım sen takvimi neden kaldırdın?Inşallah kurtulursun canım sende. Ben hala pembe lekeyle uğraşıyorum geçmeye hiç niyeti yok sanırım tam geçti diyorum pat yine geliyo hamile olduğuma bile sevinemedim moralim bozuk
Uzun zamandir goremiyordum seni nasilsinCanım sen takvimi neden kaldırdın?
Canım nazar var ya belli o yüzden kaldırdım zaten düşük tehlikem de varCanım sen takvimi neden kaldırdın?
İyiyim canım doktor kontrolümü bekliyorum. Perşmebe gidicem bakıcak yumurtalara gerek duyarsa çatlatma iğnesi yapacak. Sen nasılsın?Uzun zamandir goremiyordum seni nasilsin
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah sen de bebek de bir an önce atlatırsınız bu durumuCanım nazar var ya belli o yüzden kaldırdım zaten düşük tehlikem de var
Tebrikler Allah tamamına erdirsin8 mayis adet tarihim 3 gunluk gecikme ile test yaptim gece saat 23.30 da ve aninda iki koyu cizgi cikti test bozuktur sandim sabah tekrarladim yine koyu iki cizgi cikti
Canım rahat ol hamileliği boyunca kanama yaşayıp sağlıklı doğum yapanlar var. İnşallah geçer lekelenmelerin. İçini ferah tut dua et bol bolCanım nazar var ya belli o yüzden kaldırdım zaten düşük tehlikem de var
Sagol canim yarin kan degerlerime bakilacak doktora sordum degerlerim yuksek oldugu icinmi ikinci cizgi koyu ve aninda cikti evt dediTebrikler Allah tamamına erdirsin
Iyiyim bende ates olcuyorum :) akintim bitti yine kupkuruyum :)İyiyim canım doktor kontrolümü bekliyorum. Perşmebe gidicem bakıcak yumurtalara gerek duyarsa çatlatma iğnesi yapacak. Sen nasılsın?
Yumurtladın mı yani canım? İnşallah bu ay olmuşturIyiyim bende ates olcuyorum :) akintim bitti yine kupkuruyum :)
Canim adetime yak8n bende kuruydum akinti yoktu gecince 2. Gunu akinti basladi krem gibiIyiyim bende ates olcuyorum :) akintim bitti yine kupkuruyum :)
Inşallah canım benim :)Anladım canım hayırlısı olsun inşallah sen de bebek de bir an önce atlatırsınız bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?