İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar cok tuzlu yemeye basladim bu dikkatimi cekti bu sorun icin ne yapmam gerekli bu ay oldu gebelikten oldugunu dusunuyorum belki gebelik belirtisi bilmiyorum ama yarin doktora sorayim bunu sizin bilginiz varmi acaba boyle bir sorun yasayan hamile olan varmi

Inşallah kurtulursun canım sende. Ben hala pembe lekeyle uğraşıyorum geçmeye hiç niyeti yok sanırım tam geçti diyorum pat yine geliyo hamile olduğuma bile sevinemedim moralim bozuk
amin canım inşallah. şuana kadar tekrarlamadı 4 ay oldu ameliyat olalı..
doktoruna sordun mu pembe lekeyi ihmal etme bence..

Canım lh hormonum yüksek gene pkodada en belirgin özelliği düşmemiş o sinir oldum ya aslan pençesi çayı kullancam artık
Çok bulanık canim ben net göremedim. Yanlarında L ya da H yoksa çok ciddi bir şey yoktur. Aslan pençesini bende kullandım çok düzensiz bir şekilde ama ilaçta kullanıyordum. Mutlaka vardır onunda faydasi.. ilaç falan veriliyor mu pco için?

Bir problem yok gibi gözüküyor canım zaten yanında L yada H yazar yüksek veya düşük olması durumunda
Canım lh hormonum yüksek ya orda belirtilmiyor ama ben biliyorum yüksek onu düşürmem lazım saçlarım aşırı dökülüyor ve sivilcelerim çok fazla ama doğum kontrol hapına başlayınca hemen geçiyo sivilcelerim ve saç dökülmemde geçiyor. Lh hormonumda 4e düşüyor

Canim dedigin gibi pko yu gosteriyo hormon sonucun doktora gostermedin mi

Canim dedigin gibi pko yu gosteriyo hormon sonucun doktora gostermedin mi
Gösterdim zaten pko olduğum için sonucun normal dedi adet düzensizliğin başlarsa tekrar doğum kontrol hapına başla biraz kullan bırak dedi inofolic combiye devam et dedi ben en iyisi bitkisel kür kullanayım hayıt tohumu aslan pençesi çayı gibi.

Ilaclari da kullan onlari da dene birde doktorunu mu degistirsen acaba

Doğum kontrol hapları pco tetikleyicisi canim. Birde söyle düşün Rabbim bize anneliği tattiracaksa nasıl olsa hamile kalırız gönlünü ferah tut inşallah hepimiz anne olucaz

Bencede doktorunu değiştir canim böyle çok havada cevaplar vermiş seni rahatlatmasi lazım. Birde bir şeyi düşündükçe düzelmiyor at onu kafandan düzenli uyku düzenli beslenme stressiz bir yaşam her şeyin ilacı.. tabi mümkün olduğu kadar.

Aynen en azindan bu ay atesimi olcerek catlama olmuyorsa farketmis olucam doktora da gidince direk 1 yil oldu dicem yalan söylemek istemem ama yoksa bakmayacak

Canım bişey soracağım göğüs hassasiyeti ile ilgili Benimde 23 mayıs adet bitti yaklaşık 5 gün sonra şiddetli göğüs acısı başladı ta ki bi güne kadar sabah uyandım hafiflemişti kasık ağrıları devam ediyor ama adetime 6 gün var neden öyle oldu acaba. Gecen aylarda adete 2-3 gün kala hassaslaşırdı hep şimdi adet yaklaştı hassasiyet bugün niye azaldı ???? :/

Benimde gecen ay oyle oldu muhtemelen sende adet olabilirsin meme hassasiyetinin gecmemesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…