Inşallah benim de öyle olur canım aklıma kötüyü getirmek istemiyorumCanım rahat ol hamileliği boyunca kanama yaşayıp sağlıklı doğum yapanlar var. İnşallah geçer lekelenmelerin. İçini ferah tut dua et bol bol
Bir problem yok gibi gözüküyor canım zaten yanında L yada H yazar yüksek veya düşük olması durumundaEki Görüntüle 2156579 Eki Görüntüle 2156579 Fotoğraf niye bulanık hiç bi fikrim yok bi kez daha atıyım.
amin canım inşallah. şuana kadar tekrarlamadı 4 ay oldu ameliyat olalı..Inşallah kurtulursun canım sende. Ben hala pembe lekeyle uğraşıyorum geçmeye hiç niyeti yok sanırım tam geçti diyorum pat yine geliyo hamile olduğuma bile sevinemedim moralim bozuk
Progestan kullanıyorum canım. Bebek kese boyutu ultrason kağıdında yaziyo mu kızlar biliyo musunuzamin canım inşallah. şuana kadar tekrarlamadı 4 ay oldu ameliyat olalı..
doktoruna sordun mu pembe lekeyi ihmal etme bence..
Canım lh hormonum yüksek gene pkodada en belirgin özelliği düşmemiş o sinir oldum ya aslan pençesi çayı kullancam artıkBir problem yok gibi gözüküyor canım zaten yanında L yada H yazar yüksek veya düşük olması durumunda
Canım çok bilmiyorum ama fsh ve lh nin birbirine yakın olması gerektiğini duymuştum. Eğer yükseklik varsa pko oluyomuş.Kızlar sonuçlarım çıktı anlayan varmıdır?
Çok bulanık canim ben net göremedim. Yanlarında L ya da H yoksa çok ciddi bir şey yoktur. Aslan pençesini bende kullandım çok düzensiz bir şekilde ama ilaçta kullanıyordum. Mutlaka vardır onunda faydasi.. ilaç falan veriliyor mu pco için?Canım lh hormonum yüksek gene pkodada en belirgin özelliği düşmemiş o sinir oldum ya aslan pençesi çayı kullancam artık
Bilmiyorum canim umarim olmusturYumurtladın mı yani canım? İnşallah bu ay olmuştur
Benim daha adetime cok var 14.gun bugünCanim adetime yak8n bende kuruydum akinti yoktu gecince 2. Gunu akinti basladi krem gibi
Evet canım pkoyum zaten ya artık bitkisel kürler kullanıcam napıyımCanım çok bilmiyorum ama fsh ve lh nin birbirine yakın olması gerektiğini duymuştum. Eğer yükseklik varsa pko oluyomuş.
Canım lh hormonum yüksek ya orda belirtilmiyor ama ben biliyorum yüksek onu düşürmem lazımBir problem yok gibi gözüküyor canım zaten yanında L yada H yazar yüksek veya düşük olması durumunda
Canim dedigin gibi pko yu gosteriyo hormon sonucun doktora gostermedin miCanım lh hormonum yüksek ya orda belirtilmiyor ama ben biliyorum yüksek onu düşürmem lazımsaçlarım aşırı dökülüyor ve sivilcelerim çok fazla ama doğum kontrol hapına başlayınca hemen geçiyo sivilcelerim ve saç dökülmemde geçiyor. Lh hormonumda 4e düşüyor
Gösterdim zaten pko olduğum için sonucun normal dedi adet düzensizliğin başlarsa tekrar doğum kontrol hapına başla biraz kullan bırak dedi inofolic combiye devam et dedi ben en iyisi bitkisel kür kullanayım hayıt tohumu aslan pençesi çayı gibi.Canim dedigin gibi pko yu gosteriyo hormon sonucun doktora gostermedin mi
Ilaclari da kullan onlari da dene birde doktorunu mu degistirsen acabaGösterdim zaten pko olduğum için sonucun normal dedi adet düzensizliğin başlarsa tekrar doğum kontrol hapına başla biraz kullan bırak dedi inofolic combiye devam et dedi ben en iyisi bitkisel kür kullanayım hayıt tohumu aslan pençesi çayı gibi.
Doğum kontrol hapları pco tetikleyicisi canim. Birde söyle düşün Rabbim bize anneliği tattiracaksa nasıl olsa hamile kalırız gönlünü ferah tut inşallah hepimiz anne olucazCanım lh hormonum yüksek ya orda belirtilmiyor ama ben biliyorum yüksek onu düşürmem lazımsaçlarım aşırı dökülüyor ve sivilcelerim çok fazla ama doğum kontrol hapına başlayınca hemen geçiyo sivilcelerim ve saç dökülmemde geçiyor. Lh hormonumda 4e düşüyor
Bencede doktorunu değiştir canim böyle çok havada cevaplar vermiş seni rahatlatmasi lazım. Birde bir şeyi düşündükçe düzelmiyor at onu kafandan düzenli uyku düzenli beslenme stressiz bir yaşam her şeyin ilacı.. tabi mümkün olduğu kadar.Gösterdim zaten pko olduğum için sonucun normal dedi adet düzensizliğin başlarsa tekrar doğum kontrol hapına başla biraz kullan bırak dedi inofolic combiye devam et dedi ben en iyisi bitkisel kür kullanayım hayıt tohumu aslan pençesi çayı gibi.
Aynen en azindan bu ay atesimi olcerek catlama olmuyorsa farketmis olucam doktora da gidince direk 1 yil oldu dicem yalan söylemek istemem ama yoksa bakmayacak
Benimde gecen ay oyle oldu muhtemelen sende adet olabilirsin meme hassasiyetinin gecmemesi lazimCanım bişey soracağım göğüs hassasiyeti ile ilgili Benimde 23 mayıs adet bitti yaklaşık 5 gün sonra şiddetli göğüs acısı başladı ta ki bi güne kadar sabah uyandım hafiflemişti kasık ağrıları devam ediyor ama adetime 6 gün var neden öyle oldu acaba. Gecen aylarda adete 2-3 gün kala hassaslaşırdı hep şimdi adet yaklaştı hassasiyet bugün niye azaldı ???? :/
Benimde gecen ay oyle oldu muhtemelen sende adet olabilirsin meme hassasiyetinin gecmemesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?