Sanmiyorum canim ben 1 aydır kullanıyorumFolik asite başlamamıştım dün başladım bugün hafifledi onu yazmayı unutmuşum. Tesadüf değil bence folik asitle bağlantılı olabilir mi sence
Sanmiyorum canim ben 1 aydır kullanıyorum
Rica ederim canim ilk denemen miBende dün başladım bugün ikinciyi aldım sabah hafifledi bilmiyorum bende ilk defa başıma geldi sorayım dedim tesekkür ederim :))
Rica ederim canim ilk denemen mi
Benimdr 3.denemem ates olcuyorum bu ay akintilarin nasil peki5 aydır deniyoruz ama folik asite başlamamıştım doktor karar verdiğinizde kullanmaya başlayabilirsin demişti. Adettten bu kadar önce ilk defa hassasiyet yaşadım
Benimdr 3.denemem ates olcuyorum bu ay akintilarin nasil peki
Yumurta aki gibi oldu mu onemli olan oAkıntım şeffaf başladı sonra sarıya yakın oldu arada beyaz kaşıntısız kokusuz bi zararı yok bana afedersin peçetede görüyorum sadece
Yumurta aki gibi oldu mu onemli olan o
O akinti yumurtlamanin isareti de ondan sordumEvet bi dönem oldu şeffaf
Evet öyleymiş burda okumuştum. Hayırlısı olsun inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim bekleyeceğiz :))O akinti yumurtlamanin isareti de ondan sordum
Kalırsın canım benim ilk cocugum 6 ayda tuttu hiç bir sorun yoktu tek sorun stres kafaya takmadan ben sadece yumurtlama mı takip ettim adetten sonrasını değerlendir bu ateşmiş fln böyle bişeyi da burda duydum zaten en önemlis adet sonrası ateşi ovü testi tamamen kafa karıştırıcı benim fikrim böyle ama şimdi ki hamileliğim 3. Ay tuttu hayırlısı de rahat olmaya calış.Ben bu ay da hamile kalmazsam gidip baktirayim hormonlarima
Adetten sonra gunasiri degerlendirdik zaten olacaksa olur bakalimKalırsın canım benim ilk cocugum 6 ayda tuttu hiç bir sorun yoktu tek sorun stres kafaya takmadan ben sadece yumurtlama mı takip ettim adetten sonrasını değerlendir bu ateşmiş fln böyle bişeyi da burda duydum zaten en önemlis adet sonrası ateşi ovü testi tamamen kafa karıştırıcı benim fikrim böyle ama şimdi ki hamileliğim 3. Ay tuttu hayırlısı de rahat olmaya calış.
İnşallah canm hayırlısı olsun ama ben ilk gebeliğim de doktora gidip muayene olmuştum cnmAdetten sonra gunasiri degerlendirdik zaten olacaksa olur bakalim
Ben olmadim tek bildiğim rahmimin ters oldugu o hamileligi etkilemez demisti doktorİnşallah canm hayırlısı olsun ama ben ilk gebeliğim de doktora gidip muayene olmuştum cnm
Öyledir o zaman cnm ama bu ay olmazsa sen muayeneni ol canımBen olmadim tek bildiğim rahmimin ters oldugu o hamileligi etkilemez demisti doktor
Aynen bu ay olmazsa gidecem doktora yarinda memleketlere gidecez bayram icin çalışmalar bitecek bu ay icinÖyledir o zaman cnm ama bu ay olmazsa sen muayeneni ol canım
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahAynen bu ay olmazsa gidecem doktora yarinda memleketlere gidecez bayram icin çalışmalar bitecek bu ay icin
Canım benim bi arkadaşım pkoydu 1 yıl çocuğu olmadı tam umudunu kesmişti soğan suyu içti 15 gün o ay hamile kaldıKızlar şimdi okudum mesajlarınızı doktorum prof doktor ve yaşadığım şehirde bütün doktorlara gittim nerdeyse ama pkonun başka tedavi yöntemi yok ki sadece doğum kontrol hapıyla tedavi ediliyor doktorumla alakalı bi durum değil ama dediğiniz gibi hap kullanmıcam adetim düzensizleşse dahi. Bitkisel kürlerle devam edicem bundan sonra eminim ki faydasını görürüm.Gamzelikiziniz Naberr
Canim sana tavsiyem kürleri karıştırıp kullanma mesela şuanda pco için en etkili yöntem neyse onu kullan. Bende çok araştırma yaptım dün bununla alakalı kilomuzun %10 luk kısmını verdiğimizde düzelme oluyormuş. Hergün çok yarim saat yürüyüş yap inşallah birdahaki aya hepimiz için güzel seyler olurKızlar şimdi okudum mesajlarınızı doktorum prof doktor ve yaşadığım şehirde bütün doktorlara gittim nerdeyse ama pkonun başka tedavi yöntemi yok ki sadece doğum kontrol hapıyla tedavi ediliyor doktorumla alakalı bi durum değil ama dediğiniz gibi hap kullanmıcam adetim düzensizleşse dahi. Bitkisel kürlerle devam edicem bundan sonra eminim ki faydasını görürüm.Gamzelikiziniz Naberr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?