İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ben bu ay da hamile kalmazsam gidip baktirayim hormonlarima
Kalırsın canım benim ilk cocugum 6 ayda tuttu hiç bir sorun yoktu tek sorun stres kafaya takmadan ben sadece yumurtlama mı takip ettim adetten sonrasını değerlendir bu ateşmiş fln böyle bişeyi da burda duydum zaten en önemlis adet sonrası ateşi ovü testi tamamen kafa karıştırıcı benim fikrim böyle ama şimdi ki hamileliğim 3. Ay tuttu hayırlısı de rahat olmaya calış.

Adetten sonra gunasiri degerlendirdik zaten olacaksa olur bakalim

Kızlar şimdi okudum mesajlarınızı doktorum prof doktor ve yaşadığım şehirde bütün doktorlara gittim nerdeyse ama pkonun başka tedavi yöntemi yok ki sadece doğum kontrol hapıyla tedavi ediliyor doktorumla alakalı bi durum değil ama dediğiniz gibi hap kullanmıcam adetim düzensizleşse dahi. Bitkisel kürlerle devam edicem bundan sonra eminim ki faydasını görürüm. Gamzelikiziniz Naberr

Canım benim bi arkadaşım pkoydu 1 yıl çocuğu olmadı tam umudunu kesmişti soğan suyu içti 15 gün o ay hamile kaldı

Canim sana tavsiyem kürleri karıştırıp kullanma mesela şuanda pco için en etkili yöntem neyse onu kullan. Bende çok araştırma yaptım dün bununla alakalı kilomuzun %10 luk kısmını verdiğimizde düzelme oluyormuş. Hergün çok yarim saat yürüyüş yap inşallah birdahaki aya hepimiz için güzel seyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…