Aynen canım kiloda çözer işi ama soğan suyunun her anlamda faydası her kadının ayda iki kez uygulaması gerekiyormus bunu komple temizliyorCanim sana tavsiyem kürleri karıştırıp kullanma mesela şuanda pco için en etkili yöntem neyse onu kullan. Bende çok araştırma yaptım dün bununla alakalı kilomuzun %10 luk kısmını verdiğimizde düzelme oluyormuş. Hergün çok yarim saat yürüyüş yap inşallah birdahaki aya hepimiz için güzel seyler olur
Biliyorum canım soğan kürünüde duydum hatta uyguladım ama adetimi çok sancılı geçirmiştim hastanelik oldum ağrıdan duramadım ondan korktum içmedim bidaha ama çok faydalıymış bende biliyorum belki bi kez daha denerimCanım benim bi arkadaşım pkoydu 1 yıl çocuğu olmadı tam umudunu kesmişti soğan suyu içti 15 gün o ay hamile kaldı
Ben şuan 1.65 boyunda 57 kiloyum aslında iyiyim ama biraz daha mı veriyim senceCanim sana tavsiyem kürleri karıştırıp kullanma mesela şuanda pco için en etkili yöntem neyse onu kullan. Bende çok araştırma yaptım dün bununla alakalı kilomuzun %10 luk kısmını verdiğimizde düzelme oluyormuş. Hergün çok yarim saat yürüyüş yap inşallah birdahaki aya hepimiz için güzel seyler olur
Bende mayısta sadece 2 gün içebildim o ay hamile kaldım sanmıyorum onun ise yaradığını 2 bardak içmekle amaBiliyorum canım soğan kürünüde duydum hatta uyguladım ama adetimi çok sancılı geçirmiştim hastanelik oldum ağrıdan duramadım ondan korktum içmedim bidaha ama çok faydalıymış bende biliyorum belki bi kez daha denerim
Olur canım niye olmasıın bi bardağı bile rahmi temizlermiş benim içtiğim ay adetim hem çok uzun hemde çok yoğun olmuştu.Bende mayısta sadece 2 gün içebildim o ay hamile kaldım sanmıyorum onun ise yaradığını 2 bardak içmekle ama
Olur canım niye olmasıın bi bardağı bile rahmi temizlermiş benim içtiğim ay adetim hem çok uzun hemde çok yoğun olmuştu.
Meleğim bi tutunsa bana hayırlısıyla çok rahatlicamOlur canım niye olmasıın bi bardağı bile rahmi temizlermiş benim içtiğim ay adetim hem çok uzun hemde çok yoğun olmuştu.
benim hiç gebelik olmadı canım hiç bilmiyorum.. progestanı vajinal mi kullanıyorsun ağızdan mıProgestan kullanıyorum canım. Bebek kese boyutu ultrason kağıdında yaziyo mu kızlar biliyo musunuz
Vajinal kullanıyodum canım ama vajinada yara yaptı şimdi ağızdan alıyorumbenim hiç gebelik olmadı canım hiç bilmiyorum.. progestanı vajinal mi kullanıyorsun ağızdan mı
Allah yardımcınız olsun bebişinle senin :) inşallah minik hemencik tutunsun hayata hiç de bırakmasın :)Vajinal kullanıyodum canım ama vajinada yara yaptı şimdi ağızdan alıyorum
Yani kilolu kişiler için bir tavsiye mi yoksa herkes için mi bilemiyorum canim kilon gayet iyi verdiğinde sağlıksız bir durum da ortaya çıkabilir. Sen sadece düzenli beslen düzenli yürüyüş yap kilo vermeye çalışma benceBen şuan 1.65 boyunda 57 kiloyum aslında iyiyim ama biraz daha mı veriyim sence
Tutunur annesi kıyamam yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canimMeleğim bi tutunsa bana hayırlısıyla çok rahatlicam
Ben çok severim sarımsak çokta yerim. Soğan sarımsak bunlar gerçekten mucize gibiler.Aynen bende gecen nisan ayında adet olana kadar yapmıştım hcg 1.20 çıktı ama gebelik yoktu kist oluşmaya başlamış demişti adet olana kadar içtim antibiyotik de aldım bu ay gittim tekrar bişey kalmamış Allah'ın izniyle.. sarımsak yiyin kızlar kokusunu filan boşverin naneli şeker atın ağzınıza doğal antibiyotik hem
Tutunur kuzum sen kafana takma herşey allahtan. Allah isterse nolursa olsun o bebek dünyaya gelir allaha bırak sen rahat ol. Verende o alanda o. Bak bugün bi arkadaşım 7 aylık hamileydi kalbi durmuş karnında yani allah istemezse tutunsa dahi nasip değilse doğmaz dua edelim biz sadece.Meleğim bi tutunsa bana hayırlısıyla çok rahatlicam
Zaten spora gidip vermiştim tekrar yazıldım bu ay sadece yürüyüş yapıcam ağır egzesiz yapmıcam haftada 3 gün 1 saat yürüyüş yapıcam sağlığım için. Bu arada aslan pençesi çayı ve hayıt tohumu çayı lh hormonunu düşürüyormuş ikisinide kullanmamda sakınca yokmuş hormon dengeliyor sadece. Bu ay başlıcam inşallah faydasını görürüm.Yani kilolu kişiler için bir tavsiye mi yoksa herkes için mi bilemiyorum canim kilon gayet iyi verdiğinde sağlıksız bir durum da ortaya çıkabilir. Sen sadece düzenli beslen düzenli yürüyüş yap kilo vermeye çalışma bence
Ayy amin inşallah kuzummAllah yardımcınız olsun bebişinle senin :) inşallah minik hemencik tutunsun hayata hiç de bırakmasın :)
Amin canim benim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah ❤Tutunur annesi kıyamam yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canim
Ahh canım ne zor bisey Allah sabır versin. Onun bilincindeyim canım zaten veren de Allah alan da. Ben Rabbim e sığındım inşallah o bana bağışlar melegimi. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasınTutunur kuzum sen kafana takma herşey allahtan. Allah isterse nolursa olsun o bebek dünyaya gelir allaha bırak sen rahat ol. Verende o alanda o. Bak bugün bi arkadaşım 7 aylık hamileydi kalbi durmuş karnında yani allah istemezse tutunsa dahi nasip değilse doğmaz dua edelim biz sadece.
Aslan pençesi bende içtim canım prolaktin için tadı kötü değil:) bende bu ay soğan kuru yapmak istiyorum ama midem çok hassas soğan yedigimde çok ağrıyor inşallah suyu öyle yapmazZaten spora gidip vermiştim tekrar yazıldım bu ay sadece yürüyüş yapıcam ağır egzesiz yapmıcam haftada 3 gün 1 saat yürüyüş yapıcam sağlığım için. Bu arada aslan pençesi çayı ve hayıt tohumu çayı lh hormonunu düşürüyormuş ikisinide kullanmamda sakınca yokmuş hormon dengeliyor sadece. Bu ay başlıcam inşallah faydasını görürüm.
Amin amin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ahh canım ne zor bisey Allah sabır versin. Onun bilincindeyim canım zaten veren de Allah alan da. Ben Rabbim e sığındım inşallah o bana bağışlar melegimi. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?