İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Aslan pençesi bende içtim canım prolaktin için tadı kötü değil:) bende bu ay soğan kuru yapmak istiyorum ama midem çok hassas soğan yedigimde çok ağrıyor inşallah suyu öyle yapmaz
Çok fazla kaynatma canım suyun rengi turuncu olmasın yani o zaman içemezsin 5 dk kaynat en fazla. Birde çok sıcak içme ılık olsun burnunu tıka bi yudumda iç ve arkasından meyve ye hiç bişey olmuyo ben bu şekilde içebildim sadece. İlk içtiğimde tadına bakmıştım ilk sanki kahve içiyorum baktım ki çok kötüydü bi yudumda içmek gerek dedim burnumu tıkadım ve içtim hepsini su içiyomuşsn gibi oluyo ama burnunu açınca kokusunu hissediyosun çok kötü o andada meyve veya tatlı bişey yiceksin işte :)

Ay okurken kötü oldum Allahimmm isyan etmiyorum ama normal yollarla kalsaydik nolurduuu

Ay okurken kötü oldum Allahimmm isyan etmiyorum ama normal yollarla kalsaydik nolurduuu
Olsun canım öyle deme tek hamile kalabilmek değil ki mesele. Bizim burda bi gelin var benimle aynı zamanda evlendi evlendiğinden beri 3 kez hamile kaldı 3ünüde düşük yaptı. Bide düşükten sonra 3 ay bekliyo yani hemen hamile kaldı hep ama düştü hepsi. Ben hamile kalmadım ama düşmesindense sağlıklı ve geç hamilelik daha iyi değilmi sencede canım?

Tabiiki canım ben şakasına yazdım zaten ne demişler mevlam neyler, neylerse güzel eyler..

Kızlar merhaba, bugün doktora gittim bir sağ da bir solda iki yumurtam varmış. Çatlatma iğnesini oldum. Şimdi bekleyeceğim. Allah bu güzel günlerde bana da, tüm bekleyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin.
Çok güzel haber bu hadi inşallah kuzum güzel haberler gelsin bu ay ❤ :)

Amin canım benim inşallahhhh Sen nasıl oldun? Geçti mi kanaman?
Ilk kez dün hiç gelmedi canım buda bana moral oldu umut oldu. Takvimimi geri ekledim ve dedim ki kendime umut etmekten vazgeçmeyeceksin meleğin seninle ve sende onun için hep pozitif düşüneceksin. Inşallah benimle kalır minik fındığım

Kalır canım kalır sen içini ferah tut, annesi ne kadar mutlu olursa o da o kadar sıkıca tutunur Allah tekrarını yaşatmasın

Kızlar merhaba, bugün doktora gittim bir sağ da bir solda iki yumurtam varmış. Çatlatma iğnesini oldum. Şimdi bekleyeceğim. Allah bu güzel günlerde bana da, tüm bekleyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canim gözünaydın inşallah bu ay olucak :) ve ne güzel ki doktorun ilgileniyor.

Evet canımmdoktorum çok ilgili çok memnunum inşallah bu ay ikimizin de olur :))))
Inşallah canım benimde prolaktin düşmüş ama doktor hanımefendiler 3 ay daha denememizi söylediler. 1 ay daha denerim olmadı başka doktora her ay o üzüntü stres.. insan tuvlaeye gitmeye korkuyor bata son birkaç gün kala kalbim ağzımda girip çıkıyorum. Ama onlar ne bilsin

Aynen canım bizim durumumuzu çeken bilir ancak :))) ama pes etmek yok inşallah sende istediğin gibi bi doktor bulursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…