Çok fazla kaynatma canım suyun rengi turuncu olmasın yani o zaman içemezsin 5 dk kaynat en fazla. Birde çok sıcak içme ılık olsun burnunu tıka bi yudumda iç ve arkasından meyve ye hiç bişey olmuyo ben bu şekilde içebildim sadece. İlk içtiğimde tadına bakmıştım ilk sanki kahve içiyorumAslan pençesi bende içtim canım prolaktin için tadı kötü değil:) bende bu ay soğan kuru yapmak istiyorum ama midem çok hassas soğan yedigimde çok ağrıyor inşallah suyu öyle yapmaz
Ay okurken kötü oldum Allahimmm isyan etmiyorum ama normal yollarla kalsaydik nolurduuuÇok fazla kaynatma canım suyun rengi turuncu olmasın yani o zaman içemezsin 5 dk kaynat en fazla. Birde çok sıcak içme ılık olsun burnunu tıka bi yudumda iç ve arkasından meyve ye hiç bişey olmuyo ben bu şekilde içebildim sadece. İlk içtiğimde tadına bakmıştım ilk sanki kahve içiyorumbaktım ki çok kötüydü bi yudumda içmek gerek dedim burnumu tıkadım ve içtim hepsini su içiyomuşsn gibi oluyo ama burnunu açınca kokusunu hissediyosun çok kötü o andada meyve veya tatlı bişey yiceksin işte :)
Olsun canım öyle deme tek hamile kalabilmek değil ki mesele. Bizim burda bi gelin var benimle aynı zamanda evlendi evlendiğinden beri 3 kez hamile kaldı 3ünüde düşük yaptı. Bide düşükten sonra 3 ay bekliyo yani hemen hamile kaldı hep ama düştü hepsi. Ben hamile kalmadım ama düşmesindense sağlıklı ve geç hamilelik daha iyi değilmi sencede canım?Ay okurken kötü oldum Allahimmm isyan etmiyorum ama normal yollarla kalsaydik nolurduuu
Tabiiki canım ben şakasına yazdım zaten ne demişler mevlam neyler, neylerse güzel eyler..Olsun canım öyle deme tek hamile kalabilmek değil ki mesele. Bizim burda bi gelin var benimle aynı zamanda evlendi evlendiğinden beri 3 kez hamile kaldı 3ünüde düşük yaptı. Bide düşükten sonra 3 ay bekliyo yani hemen hamile kaldı hep ama düştü hepsi. Ben hamile kalmadım ama düşmesindense sağlıklı ve geç hamilelik daha iyi değilmi sencede canım?
Çok güzel haber bu hadi inşallah kuzum güzel haberler gelsin bu ay ❤ :)Kızlar merhaba, bugün doktora gittim bir sağ da bir solda iki yumurtam varmış. Çatlatma iğnesini oldum. Şimdi bekleyeceğim. Allah bu güzel günlerde bana da, tüm bekleyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amin canım benim inşallahhhhÇok güzel haber bu hadi inşallah kuzum güzel haberler gelsin bu ay ❤ :)
Ilk kez dün hiç gelmedi canım buda bana moral oldu umut oldu. Takvimimi geri ekledim ve dedim ki kendime umut etmekten vazgeçmeyeceksin meleğin seninle ve sende onun için hep pozitif düşüneceksin. Inşallah benimle kalır minik fındığımAmin canım benim inşallahhhhSen nasıl oldun? Geçti mi kanaman?
Kalır canım kalır sen içini ferah tut, annesi ne kadar mutlu olursa o da o kadar sıkıca tutunurIlk kez dün hiç gelmedi canım buda bana moral oldu umut oldu. Takvimimi geri ekledim ve dedim ki kendime umut etmekten vazgeçmeyeceksin meleğin seninle ve sende onun için hep pozitif düşüneceksin. Inşallah benimle kalır minik fındığım❤
Amin inşallah canim ❤Kalır canım kalır sen içini ferah tut, annesi ne kadar mutlu olursa o da o kadar sıkıca tutunurAllah tekrarını yaşatmasın
Canim gözünaydın inşallah bu ay olucak :) ve ne güzel ki doktorun ilgileniyor.Kızlar merhaba, bugün doktora gittim bir sağ da bir solda iki yumurtam varmış. Çatlatma iğnesini oldum. Şimdi bekleyeceğim. Allah bu güzel günlerde bana da, tüm bekleyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin.
Evet canımmdoktorum çok ilgili çok memnunumCanim gözünaydın inşallah bu ay olucak :) ve ne güzel ki doktorun ilgileniyor.
Inşallah canım benimde prolaktin düşmüş ama doktor hanımefendiler 3 ay daha denememizi söylediler. 1 ay daha denerim olmadı başka doktora her ay o üzüntü stres.. insan tuvlaeye gitmeye korkuyor bata son birkaç gün kala kalbim ağzımda girip çıkıyorum. Ama onlar ne bilsinEvet canımmdoktorum çok ilgili çok memnunuminşallah bu ay ikimizin de olur :))))
Aynen canım bizim durumumuzu çeken bilir ancak :))) ama pes etmek yokInşallah canım benimde prolaktin düşmüş ama doktor hanımefendiler 3 ay daha denememizi söylediler. 1 ay daha denerim olmadı başka doktora her ay o üzüntü stres.. insan tuvlaeye gitmeye korkuyor bata son birkaç gün kala kalbim ağzımda girip çıkıyorum. Ama onlar ne bilsin
Seninde bayramın mübarek olsun canım:) inşallah hepimiz için temennim bu..Kızlarrr hepinizin bayramı mübarek olsun, bundan sonraki bayramlarımız bebişlerimizle olsun inşallahhh
Amin canim benim inşallah herkesin bayramı mübarek olsun ❤Kızlarrr hepinizin bayramı mübarek olsun, bundan sonraki bayramlarımız bebişlerimizle olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?