İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İyi geceler arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim hemde en beklenmedik anda ben adet olmadım diye strese girerken meğer 5 haftalık olmuş meleğim değerin 10bin küsür çıktı keseyide gördük çok şükür 2 hafta sonra kontrolümüz var allahım en ummadık anda veriyor o kadar şaşkınım ki ne olduğunu anlamadım pişmiş kelle gibi sırıtıyoruz inşallah kalp atışını da duyarız ve rahatlarız allahım isteyen herkese versin çok değişik bi duygu :)

Hayırlı olsun canım benim ne güzel bayram şekeri:))) Allah’ım en kusa zamanda bize de nasip etsin :))

Hayırlı olsun canım benim ne güzel bayram şekeri:))) Allah’ım en kusa zamanda bize de nasip etsin :))
Amin canım inşallah ya o kadar beklemediğim bi andı ki ben iki tane kaset testlerden yaptım ikiside negatif ti ben kesin bişey yok diye düşünürken o kadar sürpriz oldu ki inanamıyorum hala

Gözünüz aydın allah sağlıkla büyütsün kucağına da al o güzel meleyinı inşallah

Kizlar gunaydin uzun zamandır yazamiyorum esimin koyunde net cok az çekiyor ates olcmeyi kullaniyordum biliyosunuz 13unde catladi ve suan atesim hala dusmedi 36.5 36.4 civarında seyrediyor umarim dusmez de hamileyimdir

Az kalmış canim inşallah bu ay bebegin sana tutunmuştur. Tatildede düşünmeye fırsatın olmazmıştır zaten :)
2 gunde bir iliski oluyordu canim sonra yumurta aki gibi şeffaf bir akinti geldi o gunu degerlendirdik simdi de atesim yuksek hala umarim dusmez evde olsam test yapmaya baslardim burda testim yok yapamıyorum

2 gunde bir iliski oluyordu canim sonra yumurta aki gibi şeffaf bir akinti geldi o gunu degerlendirdik simdi de atesim yuksek hala umarim dusmez evde olsam test yapmaya baslardim burda testim yok yapamıyorum
Günaydın Ben de yumurtlama dönemlerine girdiğim zaman 3-5-7 Haziran(7sinin yumurtlama günü olduğunu tahmin ediyorum.) ilişkim oldu. Ateş basmaları yaşadım ben de. Bata 2 gün var ve ben hamileyim, inşallah sen de hamilesindir.

Hayırlı olsun canım bende bugün kalp atışını duymaya gideceğim inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Bende dicektim bir test yapsan :) ne zaman dönüyorsunuz evinize ? Kendini yorma canim biri ağır bir şey verirse ayy ellerim kirli dersin

Bende dicektim bir test yapsan :) ne zaman dönüyorsunuz evinize ? Kendini yorma canim biri ağır bir şey verirse ayy ellerim kirli dersin
22sinde galiba ya ağır is yapmıyorum da ilk gittigimizde yengesi kucaklayip kaldirdi 3 kere bisey olur mu acaba belim agriyo bugunde

22sinde galiba ya ağır is yapmıyorum da ilk gittigimizde yengesi kucaklayip kaldirdi 3 kere bisey olur mu acaba belim agriyo bugunde
Seni mi kaldırdı:) yok bence bir şey olmaz ondan mesela evdede olabiliyor böyle şeyler sen dönünce tam test yapma zamanın gelmiş olucak. Iyi şimdi orda kalabalıktan kafana takmazsın ben mesela esimin ailesinde olsam stresten kalp krizi geçiririm bayram bitti diye seviniyorum ki bayramda 2 3 saat anca gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…