Hayırlı olsun canım benim ne güzel bayram şekeri:))) Allah’ım en kusa zamanda bize de nasip etsin :))İyi geceler arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim hemde en beklenmedik anda ben adet olmadım diye strese girerken meğer 5 haftalık olmuş meleğim değerin 10bin küsür çıktı keseyide gördük çok şükür 2 hafta sonra kontrolümüz var allahım en ummadık anda veriyor o kadar şaşkınım ki ne olduğunu anlamadım pişmiş kelle gibi sırıtıyoruz inşallah kalp atışını da duyarız ve rahatlarız allahım isteyen herkese versin çok değişik bi duygu :)
Amin canım inşallah ya o kadar beklemediğim bi andı ki ben iki tane kaset testlerden yaptım ikiside negatif ti ben kesin bişey yok diye düşünürken o kadar sürpriz oldu ki inanamıyorum halaHayırlı olsun canım benim ne güzel bayram şekeri:))) Allah’ım en kusa zamanda bize de nasip etsin :))
Gözünüz aydın allah sağlıkla büyütsün kucağına da al o güzel meleyinı inşallahİyi geceler arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim hemde en beklenmedik anda ben adet olmadım diye strese girerken meğer 5 haftalık olmuş meleğim değerin 10bin küsür çıktı keseyide gördük çok şükür 2 hafta sonra kontrolümüz var allahım en ummadık anda veriyor o kadar şaşkınım ki ne olduğunu anlamadım pişmiş kelle gibi sırıtıyoruz inşallah kalp atışını da duyarız ve rahatlarız allahım isteyen herkese versin çok değişik bi duygu :)
Amin inşallah canım benim :))Canım hayırlı olsun Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :))
Amin inşallah çok teşekkür ederim allah razı olsunGözünüz aydın allah sağlıkla büyütsün kucağına da al o güzel meleyinı inşallah
Ay hadii inşallah canim :) adet tarihin nevzamandi ?Kizlar gunaydin uzun zamandır yazamiyorum esimin koyunde net cok az çekiyor ates olcmeyi kullaniyordum biliyosunuz 13unde catladi ve suan atesim hala dusmedi 36.5 36.4 civarında seyrediyor umarim dusmez de hamileyimdir
25 ya da 27 haziranda batAy hadii inşallah canim :) adet tarihin nevzamandi ?
Az kalmış canim inşallah bu ay bebegin sana tutunmuştur. Tatildede düşünmeye fırsatın olmazmıştır zaten :)25 ya da 27 haziranda bat
2 gunde bir iliski oluyordu canim sonra yumurta aki gibi şeffaf bir akinti geldi o gunu degerlendirdik simdi de atesim yuksek hala umarim dusmez evde olsam test yapmaya baslardimAz kalmış canim inşallah bu ay bebegin sana tutunmuştur. Tatildede düşünmeye fırsatın olmazmıştır zaten :)
Cnm inşallah bebegin tutunmuştur hayırlı haberler olsun2 gunde bir iliski oluyordu canim sonra yumurta aki gibi şeffaf bir akinti geldi o gunu degerlendirdik simdi de atesim yuksek hala umarim dusmez evde olsam test yapmaya baslardimburda testim yok yapamıyorum
Günaydın2 gunde bir iliski oluyordu canim sonra yumurta aki gibi şeffaf bir akinti geldi o gunu degerlendirdik simdi de atesim yuksek hala umarim dusmez evde olsam test yapmaya baslardimburda testim yok yapamıyorum
Hayırlı olsun canım bende bugün kalp atışını duymaya gideceğim inşallah bi sıkıntı çıkmazİyi geceler arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim hemde en beklenmedik anda ben adet olmadım diye strese girerken meğer 5 haftalık olmuş meleğim değerin 10bin küsür çıktı keseyide gördük çok şükür 2 hafta sonra kontrolümüz var allahım en ummadık anda veriyor o kadar şaşkınım ki ne olduğunu anlamadım pişmiş kelle gibi sırıtıyoruz inşallah kalp atışını da duyarız ve rahatlarız allahım isteyen herkese versin çok değişik bi duygu :)
Bende dicektim bir test yapsan :) ne zaman dönüyorsunuz evinize ? Kendini yorma canim biri ağır bir şey verirse ayy ellerim kirli dersin2 gunde bir iliski oluyordu canim sonra yumurta aki gibi şeffaf bir akinti geldi o gunu degerlendirdik simdi de atesim yuksek hala umarim dusmez evde olsam test yapmaya baslardimburda testim yok yapamıyorum
22sinde galiba ya ağır is yapmıyorum da ilk gittigimizde yengesi kucaklayip kaldirdi 3 kere bisey olur mu acaba belim agriyo bugundeBende dicektim bir test yapsan :) ne zaman dönüyorsunuz evinize ? Kendini yorma canim biri ağır bir şey verirse ayy ellerim kirli dersin
Seni mi kaldırdı:) yok bence bir şey olmaz ondan mesela evdede olabiliyor böyle şeyler22sinde galiba ya ağır is yapmıyorum da ilk gittigimizde yengesi kucaklayip kaldirdi 3 kere bisey olur mu acaba belim agriyo bugunde
Amin canım saol ne yaptın duydun mu kalp atışını canım :))Hayırlı olsun canım bende bugün kalp atışını duymaya gideceğim inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Yok canım ya doktor bakmadı haftaya bakalım dedi kesin olsun diye beklicem artık bi hafta daha bakalımAmin canım saol ne yaptın duydun mu kalp atışını canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?