İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Arkadaşlar yumurtlama zamanındaki ilişkiden hemen sonra cok hafif kaşık ağrısı oldu o günden sonra başka hiç bir şey olmadı kaç gün sonra belirtiler baslar ilişkiden sonra 6 gün felan geçti en erken ne zaman test yapmalıyım?

Kızlar ben artık çok bunaldım. Yani 9 aylık evliyim yaklaşık 6 aydır istiyorum ama olmadı. Hala deli gibi istiyorum ama ne belirtiye inanıyorum ne de kolayca hamile kalinabilecegine.. Rabbim yazdiysa olacak mutlaka ama kaç sene sonra nasıl bir tedaviyle ben benlikten çıktıktan sonra..
Bunu da neden yazdım soyliyim eşim dahil kimseye bu kadar açmadım duygularımı üzmemek için.. içimde kalsın istemedim

Canim herkes hemen hamile kalamiyor ki bende 11 aydir falan evliyim bu 3.denememiz bu ayda belli değil daha stres cok onemli bu hormonlarda

Gerçekten stres çok önemli çok etkiliyor ben normal zaman da da yumurtlamamışım tesadüfen denk gelmiş olmalı kafana taktıktan sonra olacağı varsa da olmaz ben baya giremedim buraya falan ramazan olunca davetler sohbetler hiç aklıma gelmedi afedersin ilişki de çocuk için değildi allah büyük hiç takma kafana

Aslında ben duramadım gittim ya haftaya gelmemi söylemişti ama aslında görünürdü bu hafta baksa sinir oldum
Dayanamadım diyorsun yani olsun az daha sabır ben daha ne olduğunu anlamadım ben hamile miyim diye soruyorum kendime bişey soracagım sana ilaç falan verdi mi

Canim herkes hemen hamile kalamiyor ki bende 11 aydir falan evliyim bu 3.denememiz bu ayda belli değil daha stres cok onemli bu hormonlarda
Stres hiç eksik olmuyorki benim hayatımda o zaman ben 10 sene de beklesem olmaz canım. Dediğim gibi zaten artık yumurtlama falan takip etmiyorum 2 günde 1 ilişki olsun diye de çabam yok çünkü anladım ki mesele bunlar değil.. Inşallah bu denemende hamile kalırsın da böyle bunalmazsın

Ben zaten sürekli düşünmüyorum bunu canim ama genel olarak hep stresli olduğum için olmuyordur büyük ihtimalle..

Dayanamadım diyorsun yani olsun az daha sabır ben daha ne olduğunu anlamadım ben hamile miyim diye soruyorum kendime bişey soracagım sana ilaç falan verdi mi
Benim düşük tehlikem olduğu için progestan verdi onun dışında folik asit kullanıyodum zaten devam et dedi. Bende anlamadım canım bebeği kalp atışını bi duysam rahatlicam o yüzden zaten duramıyorum gidiyorum görmek için

İnşallah duyarsın canım bana da iğne verdi üç günde bir vurulucam tedbir amaçlı dedi progestan vermedi folik asit ve kan sulandırıcı da verdi tedbir amaçlı dedi hepsine de korkuyorum aslında zaten tamamen sürpriz di bişey olursa çok üzülürüm

Canım ben stres yaptıkça lekelenmem çoğaldı bunu farkettim sonra takmamaya başladım zaten bisey olacaksa ne yaparsam yapayım tutamam dedim ve strese son verdim inan lekelenmem durdu. Diyeceğim o ki evet merak ediyorum kalp atışını duramıyorum yerimde ama ya bisey olursa korkusunu azda olsa yendim çünkü bisey olacaksa zaten ne yaparsam yapayım tutamam melegimi. Inşallah bisey olmaz deyip tevekkül edeceğiz yapacak bişey yok :)

Aynen canım bende stres yapmamaya çalışıyorum allah büyük benim hiç kanamam falan olmadı hafif hafif karın agrım var senin de var mı kaç haftalıktı senin canım

Aynen canım bende stres yapmamaya çalışıyorum allah büyük benim hiç kanamam falan olmadı hafif hafif karın agrım var senin de var mı kaç haftalıktı senin canım
Evet canım benim de kasik ağrım var ama azaldı gün geçtikçe bugün 6. Haftayı doldurduk çok şükür canım senin ne kadar oldu

Evet canım benim de kasik ağrım var ama azaldı gün geçtikçe bugün 6. Haftayı doldurduk çok şükür canım senin ne kadar oldu
Maşallah canım sana bana da dün 5 haftalık dedi iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi duyulur mu bilmiyorum ama :)

Ya bana bugün baksa adım kadar eminim duyulurdu yani 7. Haftaya kesin duyulur canım merak etme :)
Ayy canım ağzından bal damlıyo inşallah zaten kalp atışını duysam herkese söylicem içimde kalıyo nolur nolmaz diye söyleyemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…