Gözün aydın canım allah analı babalı sağlıklı büyütsün hayırlı evlat olsun insallah darısı basimaKızlar herkese selam bayadır girmiyodum kk ya (bazı özel sebeplerden dolayı)cok fazla bildirim vardı hepsine bakamadım umarım herkes iyidir , biz iyiyiz çok şükür bayramın 3.günü babalar günün de kızıma kavuştum elhamdülillah, doğum sırasında herkese dua ettim Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah, isteyene hayırlı sağlıklı evlat, evlat bekleyenlere de hayırlı güzel kolay doğumlar nasip etsin mevlam
Hosgeldin kızında hoş gelmiş:) seni merak ettim ama çok şükür iyisin.. maalesef kurumuş maskaranin ve dilegin bebeği melek olduKızlar herkese selam bayadır girmiyodum kk ya (bazı özel sebeplerden dolayı)cok fazla bildirim vardı hepsine bakamadım umarım herkes iyidir , biz iyiyiz çok şükür bayramın 3.günü babalar günün de kızıma kavuştum elhamdülillah, doğum sırasında herkese dua ettim Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah, isteyene hayırlı sağlıklı evlat, evlat bekleyenlere de hayırlı güzel kolay doğumlar nasip etsin mevlam
Gözün aydın canım benim maşallah prenseseKızlar herkese selam bayadır girmiyodum kk ya (bazı özel sebeplerden dolayı)cok fazla bildirim vardı hepsine bakamadım umarım herkes iyidir , biz iyiyiz çok şükür bayramın 3.günü babalar günün de kızıma kavuştum elhamdülillah, doğum sırasında herkese dua ettim Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah, isteyene hayırlı sağlıklı evlat, evlat bekleyenlere de hayırlı güzel kolay doğumlar nasip etsin mevlam
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤Kızlar herkese selam bayadır girmiyodum kk ya (bazı özel sebeplerden dolayı)cok fazla bildirim vardı hepsine bakamadım umarım herkes iyidir , biz iyiyiz çok şükür bayramın 3.günü babalar günün de kızıma kavuştum elhamdülillah, doğum sırasında herkese dua ettim Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah, isteyene hayırlı sağlıklı evlat, evlat bekleyenlere de hayırlı güzel kolay doğumlar nasip etsin mevlam
Canım girmiyorum Artık cok fazla,konunun amacı dısına cıktıgını düşünen arkadaslar vardı ben de o yuzden yazmayı bıraktım,hersey yolundamı sende iyimisinzbt2121 cnm sen nerelere kayboldun?
Canımm Allah analı babalı saglıkla büyütsün,cok merak etmiştik seni cok şükür iyisiniz..Kızlar herkese selam bayadır girmiyodum kk ya (bazı özel sebeplerden dolayı)cok fazla bildirim vardı hepsine bakamadım umarım herkes iyidir , biz iyiyiz çok şükür bayramın 3.günü babalar günün de kızıma kavuştum elhamdülillah, doğum sırasında herkese dua ettim Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah, isteyene hayırlı sağlıklı evlat, evlat bekleyenlere de hayırlı güzel kolay doğumlar nasip etsin mevlam
İyim cnm bir sıkıntım yok cok şükürCanım girmiyorum Artık cok fazla,konunun amacı dısına cıktıgını düşünen arkadaslar vardı ben de o yuzden yazmayı bıraktım,hersey yolundamı sende iyimisin
Canım ya nasıl merak ettik seni bidaha böyle habersiz gitme sakın. Aklıma neler geldi nolursa olsun bizi habersiz bırakcağını düşünmedim çünkü muhakkak büyük bi sorun var diye düşündüm hatta çoktan bebeğinin doğdugunu sanmıştım ama daha yeni doğmuş bebiş :) benimde arkadaşım babalar gününde doğum yaptı. Nasılsınız iyimisiniz? Sen yokken buralarda neler oldu neleer.Kızlar herkese selam bayadır girmiyodum kk ya (bazı özel sebeplerden dolayı)cok fazla bildirim vardı hepsine bakamadım umarım herkes iyidir , biz iyiyiz çok şükür bayramın 3.günü babalar günün de kızıma kavuştum elhamdülillah, doğum sırasında herkese dua ettim Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah, isteyene hayırlı sağlıklı evlat, evlat bekleyenlere de hayırlı güzel kolay doğumlar nasip etsin mevlam
Bende gun sayiyorum 26 veya 27sinde bat ates olcme kullaniyordum ya atesim hala yuksek dusmedi bakalim bugun aksam eve gidince test yapmayı dusunuyorum hamilelikte yorgunluk normal bol bol dinlenSelam kizlar nasilsiniz bulanti ve halsizlik disinda bende iyiyim cok sukur.ne zaman gecer bu halsizlik ve uyku hali
Canım bende de mide yanması var çok fena ne ise yarar acaba hiç bişey yiyemiyorum iştah 0Selam kizlar nasilsiniz bulanti ve halsizlik disinda bende iyiyim cok sukur.ne zaman gecer bu halsizlik ve uyku hali
Hadi güzel haberler ver inşallahBende gun sayiyorum 26 veya 27sinde bat ates olcme kullaniyordum ya atesim hala yuksek dusmedi bakalim bugun aksam eve gidince test yapmayı dusunuyorum hamilelikte yorgunluk normal bol bol dinlen
Esimin koyunde net yoktu cok giremedim sen naptinHadi güzel haberler ver inşallahbende meak ediyordum seni ne yaptı diye
Ne yapim canım arife günü çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim :))Esimin koyunde net yoktu cok giremedim sen naptin
Benimde ayin 14unde catladi sanirim ates ve akintiya goreNe yapim canım arife günü çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim :))
İnşallah bu ay müjde verme sırası bizde olsunBenimde ayin 14unde catladi sanirim ates ve akintiya gore
Aksam eve varınca yapacam ama cikar mi bilmiyorum 3 4 gun var senin ne kadar varİnşallah bu ay müjde verme sırası bizde olsuntest yapınca bize de haber ver canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?