İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar herkese selam bayadır girmiyodum kk ya (bazı özel sebeplerden dolayı)cok fazla bildirim vardı hepsine bakamadım umarım herkes iyidir , biz iyiyiz çok şükür bayramın 3.günü babalar günün de kızıma kavuştum elhamdülillah, doğum sırasında herkese dua ettim Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah, isteyene hayırlı sağlıklı evlat, evlat bekleyenlere de hayırlı güzel kolay doğumlar nasip etsin mevlam

Gözün aydın canım allah analı babalı sağlıklı büyütsün hayırlı evlat olsun insallah darısı basima

Kızlar haftaya şeker yüklemesi yapılacak ve bu hafta hep halsizim elim kolum kalkmiyor hiç bişey yapasım yok paso uyukluyorum

Hosgeldin kızında hoş gelmiş:) seni merak ettim ama çok şükür iyisin.. maalesef kurumuş maskaranin ve dilegin bebeği melek oldu

Gözün aydın canım benim maşallah prensese biz de seni çok merak etmiştik ne oldu acaba diye, güzel mesajını alınca rahatladım

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤

Canımm Allah analı babalı saglıkla büyütsün,cok merak etmiştik seni cok şükür iyisiniz..

Canım ya nasıl merak ettik seni bidaha böyle habersiz gitme sakın. Aklıma neler geldi nolursa olsun bizi habersiz bırakcağını düşünmedim çünkü muhakkak büyük bi sorun var diye düşündüm hatta çoktan bebeğinin doğdugunu sanmıştım ama daha yeni doğmuş bebiş :) benimde arkadaşım babalar gününde doğum yaptı. Nasılsınız iyimisiniz? Sen yokken buralarda neler oldu neleer.

Selam kizlar nasilsiniz bulanti ve halsizlik disinda bende iyiyim cok sukur.ne zaman gecer bu halsizlik ve uyku hali

Selam kizlar nasilsiniz bulanti ve halsizlik disinda bende iyiyim cok sukur.ne zaman gecer bu halsizlik ve uyku hali
Bende gun sayiyorum 26 veya 27sinde bat ates olcme kullaniyordum ya atesim hala yuksek dusmedi bakalim bugun aksam eve gidince test yapmayı dusunuyorum hamilelikte yorgunluk normal bol bol dinlen

Bende gun sayiyorum 26 veya 27sinde bat ates olcme kullaniyordum ya atesim hala yuksek dusmedi bakalim bugun aksam eve gidince test yapmayı dusunuyorum hamilelikte yorgunluk normal bol bol dinlen
Hadi güzel haberler ver inşallah bende meak ediyordum seni ne yaptı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…