Benim de 6-7 günüm var daha uzun da olabilir yumurtaların ne zaman çatladığını bilmiyorum. Yaptığında çıkmazsa da üzülme sakınAksam eve varınca yapacam ama cikar mi bilmiyorum 3 4 gun var senin ne kadar var
BomboşBenim de 6-7 günüm var daha uzun da olabilir yumurtaların ne zaman çatladığını bilmiyorum. Yaptığında çıkmazsa da üzülme sakın
Canım bozma moralini hemen daha çok var bata. Sen moralini yüksek tut belki daha yerleşmemiştir
Hic sorma yanma beni mahvetti gaviscon surup iciyorum biraz ise yariyor ama cok zor iciyorum cok kati istah zaten oyle nerde mutfaga giiyorum onbes gundur inan aksamlari disarida tiyoruz oda sirf kizimla esim ac kalmasin diye sabir canimCanım bende de mide yanması var çok fena ne ise yarar acaba hiç bişey yiyemiyorum iştah 0
Hadi hayirlisi canim insallah bebisin seninledirBende gun sayiyorum 26 veya 27sinde bat ates olcme kullaniyordum ya atesim hala yuksek dusmedi bakalim bugun aksam eve gidince test yapmayı dusunuyorum hamilelikte yorgunluk normal bol bol dinlen
Bugun test yaptim negatif cikti 3 4 gun varHadi hayirlisi canim insallah bebisin seninledir
dur bakalim erken daha herkeste hemen idrara gecmeyebiliyor stres yapma bekle bakalim inana gebelikte o kadar yorucu geciyor ki surekli hasta gibiyim koltukla butunlestimBugun test yaptim negatif cikti 3 4 gun var
Arkadaşlar 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz pko var dün akıntı ve ateş basması ndan suphelendim hiç böyle birşey hissetmemistim yine de yapayım dedim ovulasyon testi yaptım cift cizgç çıktı hatta T daha koyuydu ben adet olmayi beklerken bizde bu sabahı değerlendirdik ve benim kasik agrim çok fazla burada çok recrtecrü heranlarini hisseden arkadaşlar var ilk gunler neler oluyor nasıl degisiklikler oluyor vücutta
Sen ne zaman öğrenmiştin yorgunluk hamilelikte normal canim tek caresi dinlenmekdur bakalim erken daha herkeste hemen idrara gecmeyebiliyor stres yapma bekle bakalim inana gebelikte o kadar yorucu geciyor ki surekli hasta gibiyim koltukla butunlestim
Bende öyleyim canım yiyemiyorum da yapamıyorum da her koku midemi bulandiriyo mide yanması da tuzu biber. Rennie tablet kullansam diyorum ama zararlı mi acaba bilgin var mı canımHic sorma yanma beni mahvetti gaviscon surup iciyorum biraz ise yariyor ama cok zor iciyorum cok kati istah zaten oyle nerde mutfaga giiyorum onbes gundur inan aksamlari disarida tiyoruz oda sirf kizimla esim ac kalmasin diye sabir canim
Kullanabilirsin zarari yok mide koruyucularinin.ya insan aciktigina uzulurmu inan agliyasim geliyor yine acuktim ne yiyecegim nasil yiyacegim diye agzimin tadi zaten zehir gibi sabirla bekliyorum bakalim ne zaman geçecekBende öyleyim canım yiyemiyorum da yapamıyorum da her koku midemi bulandiriyo mide yanması da tuzu biber. Rennie tablet kullansam diyorum ama zararlı mi acaba bilgin var mı canım
Benim alti gun vardı test yaptigimda canim ben zaten anlamistim midem ilk sinyalleri vermisti yanilmadim yaniSen ne zaman öğrenmiştin yorgunluk hamilelikte normal canim tek caresi dinlenmek
Erken testlerden mi yapmistin miden nasildiBenim alti gun vardı test yaptigimda canim ben zaten anlamistim midem ilk sinyalleri vermisti yanilmadim yani
Aynen canım 5. Haftada hiç bişeyim yoktu sevindim hep böyle gidecek sanırım rahat geçiricem diye büyük konuşmuşum 6 'da başladı herşeyKullanabilirsin zarari yok mide koruyucularinin.ya insan aciktigina uzulurmu inan agliyasim geliyor yine acuktim ne yiyecegim nasil yiyacegim diye agzimin tadi zaten zehir gibi sabirla bekliyorum bakalim ne zaman geçecek
Yok canim normal kaset testti ovula marka midem kaziniyor surwkli acikiyordum ordan anlamistimErken testlerden mi yapmistin miden nasildi
Inan bende diyordum cokbrahat gecicek diye.gun gune artiyor hele halsizlik o kadar titiz ben bir bardak yikamiyorum dusun yani.Rabbim bu gunumuzu aratmasin yinede evimizdeyizAynen canım 5. Haftada hiç bişeyim yoktu sevindim hep böyle gidecek sanırım rahat geçiricem diye büyük konuşmuşum 6 'da başladı herşey
Aynen canım çok şükür ben ki hiç meyve yemem sevmem meyve yemeye başladım sırf en akandan tok tutsun vitamin olsun diye yoksa hiç baş edemiycem kendimleInan bende diyordum cokbrahat gecicek diye.gun gune artiyor hele halsizlik o kadar titiz ben bir bardak yikamiyorum dusun yani.Rabbim bu gunumuzu aratmasin yinede evimizdeyiz
Size katılıyorum ben adetten hemen sonra ilişkiye girdik. Daha 7 aylık bebegim var.Evettt arıyorum arıyorum böyle bir konu bulamadım e dedim bari ben açayım hem paylaşayım hem paylaşılsın bakalım hamilelik belirtileri gerçekten hemen belli olurmuymuş görelim
Öncelikle kendimden bahaedeyim;
Allah bağışlarsa 4yaşında bir oğlum var bir süredir düşünsekte bir türlü - tam emin - olarak ikinci çocuğu isteyemedik biraz maddiyat düşüncesi biraz da sanırım rahata alıştığımızdan
Neyse sadede geleyim bu ay ilk kez kesin bir kararla yumurtlama günümü değerlendirdik ve ertesi gününü de..
Normalde kendimi çok dinleyen bir insan olarak ilk defa bu sefer 'aman olursa olur olmazsa uğurlar olsun' dedim kendime ve bugün, daha ilişkinin üzerinden iki gün geçmesiyle birlikte bende aniden inanılmaz bir şekilde göğüs ağrısı başladı reglime bir hafta kala hafif şekilde ağrım olurdu ama bu kadar erken ve bu kadar şiddetli ilk defa oluyor ve yine bugün kasıklarım da ve belim de ağrılar yaşadım ara ara. Israrla kendimi dinlemek istemesem de bu aniden başlayan göğüs sancısı beni düşünmeye itiyor ve gerçekten döllenme gerçekleşmişse bu kadar erken hissedilir mi diye merak etmeden duramıyorum. Ne kadar baksam da bu kadar erken hissedilir mi konularını bulamadım bu sebepten an itibariyle ben açıyorum
Bu konuyu açmamla birlikte burda reglime kadar yaşadığım her keskin belirtiyi paylaşarak sonucunda da yapacağım testle garantilemek istiyorum. Eğer sizler de bu kadar erken hissedip doğruluğunu teyit ettiyseniz lütfen paylaşın
Evet şimdi,
Reglime 12gün var, belirtiler; şiddetli göğüs ağrısı ve ara ara uğrayan bel kasık ağrıları..
Bekleyelim görelim
Yani ben 6-7 gün var diyordum ama önceden de 45-50-55 günde de oldum nadiren birde bu ay Ramazan da oldugu için etkilenir illaki gecolur dedim ama çok bariz akintiyi hissettim ben hiç kendi kendime tedavisiz bu akıntıyı yakalamamistim hiç yani güzel şeyler hissediyorum sıkıntısı siz akşamı da değerlendirirsek içim rahatlar adetb zamanını beklerim artikyumurtlama olabilir canım değerlendirmeniz iyi olmuş
adete kaç vardı peki ortalama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?