İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar günaydın. Ben yine test yaptım. Bata 1 gün var. Sanki hayalet bir çizgi var gibi. Ben görüyorum ama emin oşmıyorum tabi

Eklentiler

• 1529818759879-2089742531.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 64

evet kuzum hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah
çalışma yaptıysanız gerisi Rabbimin taktiri artık :) beklicez

Kızlar günaydın. Ben yine test yaptım. Bata 1 gün var. Sanki hayalet bir çizgi var gibi. Ben görüyorum ama emin oşmıyorum tabi

canım ben de görüyorum çizgi fakat

hemen yeniden bir test yap

gecen ay bende çizgi gördüm ama Allah biliyo ya içimde hiç heyecan yoktu resmen fake bu çizgi dedim yeniden eest aldım negatifti bu defa

inşallah seninki bebiştir :)) hemen yeni bir test yap canım

Kayınvalidemdeyim suan akşama eve geçicem. Yarın tekrarlıcam inşallah :) umarım bebiştir. Benimde bu aydan umudım yok gerçi ama işte insan bekliyo yinede. Gönlümüze göre versin Rabbim

evet kuzum hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah
çalışma yaptıysanız gerisi Rabbimin taktiri artık :) beklicez
Calisma yaptikta bu akşam da olsun diyorum seçimden akşam geç gideceğiz inşallah olur yada hayırlısı artık

Kizlar adete bugunu saymazsak bir gun kaldi ates olcuyodum biliyosunuz bugun temizlik yaptim simdi inanilmaz bel ve karın agrim var sanki karnimin icini kesiyorlar

Kızlar yumurtlama akıntısı kaç gün sürüyor ? 3 gündür yum akıntısı görüyorum yumurta 24 saat yaşamıyormu bu neyin akıntısı bide çatlayınca akıntı gelmeye başlıyor diye biliyorum yalnışsam düzeltin bu akıntıyı görmeye başlamadan bir gün önce korunmasız ilişki oldu plansız da ne zaman adet görürüm acaba emzirdiğim için adet görmüyordum 1 aydır emzirmiyorum onu merak ediyorum süpriz bi gebelik ihtimali doğar mı bilemedim sonuç ne olursa oldun elhamdulillah derim tabi. Önümüzdeki 15 günü atlattı mı daha dikkatli olucam ...

Merhaba kızlar,nasılsınız? Beni sorarsanız daha iyiyim,insan alışıyor acılara. Tek tesellim cinsiyetini bilmemkti,daha büyük olmamasıydı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Rabbim herkesin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun. Ayın 18 de kürtaj olmayi beklerken, 16 da sabah bir sancıyla uyandım, 3 saat içinde düşürdüm küçücükte olsa gördüm evladımı. Sonra eşimle gömdük bebeğimizi. Şuan hala kanamam var ama az. Ağrım falan pek yok. Doktorum ne zaman istersem tekrar deneyebilecegmizi söyledi. Ama ben en az 1 adet geçirdikten sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz.

Hosgeldin canim tekrardan gecmis olsun

Nedenini soylediler mi canim
Hayır maalesef. Bu durum burda çok normal karşılanıyor, ve kesinlikle sağlıksız olduğu için kalbi durduna inanıyorlar. Ebe ve aile hekimim de bunu asla kafama takmam gerektiğini söylediler ve temizlenir temizlenmez tekrar deneyemeye başlayabilirsin dediler. Ama iste içimde bir korku var

Hoş geldin canım, iyi olduğunu duyduğıma sevindim. Yaşadığın çok zor ama eşinde ve sende problem yok istediğin an tekrardan denersin. Allah bir daha tekrarını göstermesin...

Başın sağ olsun canım allah bidaha yaşatmasın yine olur bebeğin inşallah hayırlısı böyleymiş diyelim

Korkma canim kanaman gecince yine denersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…