- 19 Mayıs 2018
- 257
- 141
- 23
- 29
Yani ben 6-7 gün var diyordum ama önceden de 45-50-55 günde de oldum nadiren birde bu ay Ramazan da oldugu için etkilenir illaki gecolur dedim ama çok bariz akintiyi hissettim ben hiç kendi kendime tedavisiz bu akıntıyı yakalamamistim hiç yani güzel şeyler hissediyorum sıkıntısı siz akşamı da değerlendirirsek içim rahatlar adetb zamanını beklerim artik
Kızlar günaydın. Ben yine test yaptım. Bata 1 gün var. Sanki hayalet bir çizgi var gibi. Ben görüyorum ama emin oşmıyorum tabi
Kayınvalidemdeyim suan akşama eve geçicem. Yarın tekrarlıcam inşallah :) umarım bebiştir. Benimde bu aydan umudım yok gerçi ama işte insan bekliyo yinede. Gönlümüze göre versin Rabbimcanım ben de görüyorum çizgi fakat
hemen yeniden bir test yap
gecen ay bende çizgi gördüm ama Allah biliyo ya içimde hiç heyecan yoktu resmen fake bu çizgi dedim yeniden eest aldım negatifti bu defa
inşallah seninki bebiştir :)) hemen yeni bir test yap canım
Calisma yaptikta bu akşam da olsun diyorum seçimden akşam geç gideceğiz inşallah olur yada hayırlısı artıkevet kuzum hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah
çalışma yaptıysanız gerisi Rabbimin taktiri artık :) beklicez
Calisma yaptikta bu akşam da olsun diyorum seçimden akşam geç gideceğiz inşallah olur yada hayırlısı artık
Ayy hadi güzel haber olsunKizlar adete bugunu saymazsak bir gun kaldi ates olcuyodum biliyosunuz bugun temizlik yaptim simdi inanilmaz bel ve karın agrim var sanki karnimin icini kesiyorlar
Bugun test yapmadim ama bu agri iyi bisey agrisi gibi degil yaAyy hadi güzel haber olsunyağtın mı bugün test?
Dur bakalım canım sıkma canını belki de güzel bir şeydir. Moralini yüksek tutBugun test yapmadim ama bu agri iyi bisey agrisi gibi degil ya
Hosgeldin canim tekrardan gecmis olsunMerhaba kızlar,nasılsınız? Beni sorarsanız daha iyiyim,insan alışıyor acılara. Tek tesellim cinsiyetini bilmemkti,daha büyük olmamasıydı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Rabbim herkesin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun. Ayın 18 de kürtaj olmayi beklerken, 16 da sabah bir sancıyla uyandım, 3 saat içinde düşürdüm küçücükte olsa gördüm evladımı. Sonra eşimle gömdük bebeğimizi. Şuan hala kanamam var ama az. Ağrım falan pek yok. Doktorum ne zaman istersem tekrar deneyebilecegmizi söyledi. Ama ben en az 1 adet geçirdikten sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz.
Hosbulduk. Çok teşekkür ederim arkadaşım. Lütfen hepiniz rabbimden sağlıklı ve hayırlı evlat isteyin kızlar, sadece hamile kalmak için dua etmeyelim. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..Hosgeldin canim tekrardan gecmis olsun
Nedenini soylediler mi canimHosbulduk. Çok teşekkür ederim arkadaşım. Lütfen hepiniz rabbimden sağlıklı ve hayırlı evlat isteyin kızlar, sadece hamile kalmak için dua etmeyelim. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Hayır maalesef. Bu durum burda çok normal karşılanıyor, ve kesinlikle sağlıksız olduğu için kalbi durduna inanıyorlar. Ebe ve aile hekimim de bunu asla kafama takmam gerektiğini söylediler ve temizlenir temizlenmez tekrar deneyemeye başlayabilirsin dediler. Ama iste içimde bir korku varNedenini soylediler mi canim
Hoş geldin canım, iyi olduğunu duyduğıma sevindim. Yaşadığın çok zor ama eşinde ve sende problem yok istediğin an tekrardan denersin. Allah bir daha tekrarını göstermesin...Merhaba kızlar,nasılsınız? Beni sorarsanız daha iyiyim,insan alışıyor acılara. Tek tesellim cinsiyetini bilmemkti,daha büyük olmamasıydı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Rabbim herkesin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun. Ayın 18 de kürtaj olmayi beklerken, 16 da sabah bir sancıyla uyandım, 3 saat içinde düşürdüm küçücükte olsa gördüm evladımı. Sonra eşimle gömdük bebeğimizi. Şuan hala kanamam var ama az. Ağrım falan pek yok. Doktorum ne zaman istersem tekrar deneyebilecegmizi söyledi. Ama ben en az 1 adet geçirdikten sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz.
Başın sağ olsun canım allah bidaha yaşatmasın yine olur bebeğin inşallah hayırlısı böyleymiş diyelimMerhaba kızlar,nasılsınız? Beni sorarsanız daha iyiyim,insan alışıyor acılara. Tek tesellim cinsiyetini bilmemkti,daha büyük olmamasıydı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Rabbim herkesin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun. Ayın 18 de kürtaj olmayi beklerken, 16 da sabah bir sancıyla uyandım, 3 saat içinde düşürdüm küçücükte olsa gördüm evladımı. Sonra eşimle gömdük bebeğimizi. Şuan hala kanamam var ama az. Ağrım falan pek yok. Doktorum ne zaman istersem tekrar deneyebilecegmizi söyledi. Ama ben en az 1 adet geçirdikten sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz.
Korkma canim kanaman gecince yine denersinizHayır maalesef. Bu durum burda çok normal karşılanıyor, ve kesinlikle sağlıksız olduğu için kalbi durduna inanıyorlar. Ebe ve aile hekimim de bunu asla kafama takmam gerektiğini söylediler ve temizlenir temizlenmez tekrar deneyemeye başlayabilirsin dediler. Ama iste içimde bir korku var
Hosbulduk canim benim. Allah kimseye yaşatmasınHoş geldin canım, iyi olduğunu duyduğıma sevindim. Yaşadığın çok zor ama eşinde ve sende problem yok istediğin an tekrardan denersin. Allah bir daha tekrarını göstermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?